чакаме Преци и 35,8 при петрола и ще отида да си купя едни сандалки в мола . скивиш ли как добре се римуват - петрола и мола . ххххххххххххххх
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кросовете на Архитекта
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Арчи, много красив чарт. (Мед ми капна на мечото сърце)
Успяваш ли да сваляш кинти от подлия ханукярски чарт. Хаирлия да е
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениедобрютро Чада мои!
защо вчера бях толкова сигурен че ще чукнем лекинко 26500 с ново дъно - ами много просто , там имаше една сладка бомбичка на 1н ,която дърпаше като черна дупка дау жонс , понеже точно преди месец не беше изтествана за един два пипа . И първия закон на борсите , че от бомба няма бягане , за пореден път се изпълни .
Но чакаме нови и нови дъна , така че късо на всяка една корекция
Успяваш ли да сваляш кинти от подлия ханукярски чарт. Хаирлия да е
Коментар
-
добрютро Чада мои!
защо вчера бях толкова сигурен че ще чукнем лекинко 26500 с ново дъно - ами много просто , там имаше една сладка бомбичка на 1н ,която дърпаше като черна дупка дау жонс , понеже точно преди месец не беше изтествана за един два пипа . И първия закон на борсите , че от бомба няма бягане , за пореден път се изпълни .
Но чакаме нови и нови дъна , така че късо на всяка една корекция
- 1 like
Коментар
-
абе интересна работа бе еверйче
защо през лятото вироса не продължи да убива хора , а изведнъж спря и после като поизтрепа стопове и направи нови върхове на аити измамата Насдак виросъ изведнъж пак почна да трепе хората .
еврейчеееее още лятотото всички очакваха твойте мазни еврейски номера
и затова сега ще ти приберем еврейските мазни парички ххххххххххххххххххх
БУТАЙ НАДОЛУ НАСДАКЪТ ЗА НОВИ ДЪНА ПОД 10666
Коментар
-
Първоначално изпратено от satz Разгледай мнениеХубав сопол на сипа - много сме доволни
Коментар
Коментар