IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• чакаме Преци и 35,8 при петрола и ще отида да си купя едни сандалки в мола . скивиш ли как добре се римуват - петрола и мола . ххххххххххххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Арчи, много красив чарт. (Мед ми капна на мечото сърце)
      Успяваш ли да сваляш кинти от подлия ханукярски чарт. Хаирлия да е
      Жив и здрав да си Преци. То затуй ми викат Арчи , щот вземам от борсите на подлия ханукяр и ги Арча с кефффф. хххххххххххххххххх

Коментар

• олееее майкоооооо нови дъна за даксът идват . къде се изгубиха сега троловете . изчезнаха

ама като пада не се обаждат да кажат - Браво Кралю Велики

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          добрютро Чада мои!
          защо вчера бях толкова сигурен че ще чукнем лекинко 26500 с ново дъно - ами много просто , там имаше една сладка бомбичка на 1н ,която дърпаше като черна дупка дау жонс , понеже точно преди месец не беше изтествана за един два пипа . И първия закон на борсите , че от бомба няма бягане , за пореден път се изпълни .

Но чакаме нови и нови дъна , така че късо на всяка една корекция

Арчи, много красив чарт. (Мед ми капна на мечото сърце)
          Успяваш ли да сваляш кинти от подлия ханукярски чарт. Хаирлия да е

Коментар

• насдакът се подпря на нивото на най големият обем за всички времена на 1 н - 11144, но малко по долу имам бомбичка на свещеното 11111. така че яко къси , ще бъде много красиво .

Коментар

• добрютро Чада мои!
              защо вчера бях толкова сигурен че ще чукнем лекинко 26500 с ново дъно - ами много просто , там имаше една сладка бомбичка на 1н ,която дърпаше като черна дупка дау жонс , понеже точно преди месец не беше изтествана за един два пипа . И първия закон на борсите , че от бомба няма бягане , за пореден път се изпълни .

Но чакаме нови и нови дъна , така че късо на всяка една корекция

Коментар

• благодаря ви много ЧАДА МОИ !!!!!!!!!!

благодаря Ви за страхотните движения днес и стигането на 26500 и новите дъна на даун жонс , и за страхотния звук от пукането на стопчета на еврейски бичаци !!!!!

.вашият Крал Слънце никога няма да ви забрави !!!!!!!!!!!

Коментар

• байдън щял да стане президент казаха по еверйската телевизия чичиви

хяхяхяхяхяхя

смятай че тоя тръмп перуката ще го размаже с едни 70-80 пруцента

но това няма да отмени апокалипсисът

Коментар

• много съм доволен как му прибрах паричките на еврото от бомбата

Коментар

• абе интересна работа бе еверйче

защо през лятото вироса не продължи да убива хора , а изведнъж спря и после като поизтрепа стопове и направи нови върхове на аити измамата Насдак виросъ изведнъж пак почна да трепе хората .

еврейчеееее още лятотото всички очакваха твойте мазни еврейски номера

и затова сега ще ти приберем еврейските мазни парички ххххххххххххххххххх

БУТАЙ НАДОЛУ НАСДАКЪТ ЗА НОВИ ДЪНА ПОД 10666

Коментар

• абе тоа красавец нещо се пъни . не иска да направи ново дъно на даун жонзззз

Коментар

• Сега се разкарвам по улиците . Хората буквално мрат по улиците от тоя Ковид. Разбирам сега защо падат индексите

Чада Мои . Бутнете даун жонс за ново дъно на 26500 и да прибирам съкровището в кралската хазна. Ххххх

Коментар

• Първоначално изпратено от satz Разгледай мнение
                            Хубав сопол на сипа - много сме доволни
                            Страхотно красиво невероятно ама не е като да падне 20 пруцента за един ден. И това ще има до края на годината и то няколко пъти.

Коментар

• Този път обаче играта при аити измамата Насдак ще бъде брутална. Всички ще купуват технологични акции щото при предния ковид растяли , а те сега само ще паааадат ли падат към 4000. Хяпяпхяпяппяхя

Коментар

• Хубав сопол на сипа - много сме доволни

Коментар

Working...
                                X