If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
чу ли Мюлер. погледни едно очистване как се прави в Иран
хяхяхяхяяяяяяяяяя
Хората са си виновни Архи. Но пък какво очистването е полезно. Когато всичко се задръсти с тиня е време за прочистване на утайката, а тя е много.
Цар долар ми се види ще покаже сила скоро, много се забави , но когато се развършее гъне бързо и наред безмилостно.
Така е. Ама докато лъсне истината Модерната ще иде на 220-250 гущера. Има време до тогава.
Резцепвай сатанаилският Насдак нека Заломоксис бди над теб.
Курито обаче ще отиде заедно с надрусания Мъск на Марс. Хаххх Паплачта в тоя форум дори не му обърна внимание когато обявих че си взимам в името спасението на света.
В интерес на истината Бионтеха както и очаквах е най-куцата в поредната ми света троица, аот тях имам най-много като първоначална инвестиция купени на доста по висока цена спрямо измамата на Фаучито.
чу ли Мюлер. погледни едно очистване как се прави в Иран
оооооооооооо много хора ще натровят с тази ваксина . вервай ми Мюлерчо . и като излезе истината за отровата нещата ще пламнат
Така е. Ама докато лъсне истината Модерната ще иде на 220-250 гущера. Има време до тогава.
Резцепвай сатанаилският Насдак нека Заломоксис бди над теб.
Курито обаче ще отиде заедно с надрусания Мъск на Марс. Хаххх Паплачта в тоя форум дори не му обърна внимание когато обявих че си взимам в името спасението на света.
В интерес на истината Бионтеха както и очаквах е най-куцата в поредната ми света троица, аот тях имам най-много като първоначална инвестиция купени на доста по висока цена спрямо измамата на Фаучито.
Аз бих предложил след Бионтеха да ги обработят с Модерната и накрая за по сигурно с Курито.
Гущера много се огъна...
Виж колко съм благороден участвам в спасението на света
Коментар