IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• прецииииииииииииииииии глей каква красота

само аз казах късо от бомбите на насдакът . само аз прибрах сатанярските парички

хяхяхяхяхяхяя

Коментар

• докат пиша и красотата станала

хяхяхяхяхяяяяяяяяяяя

Коментар

• пак късо от бомбата

Коментар

• абе той да се присмива . нали му прибрахме паричките на дакса от едната бомба на другата

сега сатанярчето ще нарисува обърната . затова задължително на долната бомба прибираме всичко и се оглеждаме като мишоци в брашно

кой е царят на борсите а

ххххххххххххх

Коментар

• хохохохохохо

сатаняра дори ни се присмива

Икономиката се забавя, а индексите са при нови върхове... Къде е логиката?

08 Декември 2020 12:00

Коментар

• късо на насдакът от бомбата

Коментар

• всичко се държи на сатанярски косъм ама като се скъса косъма ще стане най страшното което сте виждали някога . и технологиите не могат да ви спасят тогава . а чакате да ви спасят

хххххххххххххххххххх

Коментар

• ето . пак прибирам парите на сатаняра на дакса от бомбата

хяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• Обаче Сатанярчето не издържа и си нарисува обърната на дакса. Пародия. Няма да му се размине тази седмица.

Коментар

• Късо на дакса от 13260

Коментар

• напускал съм и къси злата че глууууууууууууууууууууууууууупавия Сатаняр ми прецака бомба на златотот и ще му прибера съвсем скоро паричките

Last edited by the architect; 08.12.2020, 13:35.

Коментар

• но стига с тази мистика да се върнем към реалния живот обсебен от сатаняра в който става въпрос само за пари

та в този живот аз Царят Слънце Архитектът прибирам паричките на сатаняра от бомбата на еврака на 1,21266 до долната бомба

хяхяхяхяяяяяяяяяя Сатанярчето пак е на сухо

Коментар

• а ето какво ви нашепва САТАНЯРА

Неговата област на действие ще е индивидуалното съблазняване на човечеството, той ще предложи идеология, съставена от политически, философски и религиозни понятия, която ще тласне хората към дълбока криза на вярата… Докато пророкът на Антихриста разпространява неговата доктрина, хората ще бъдат заслепени от напредъка в техниката и външното благополучие. Обществото окончателно ще обожестви себе си и материалните си завоевания, и ще си казва: Аз съм силата и не се нуждая от никакъв Бог. Имам нужда само от моята човешка наука.“

ДА ЖИВЕЙ НАСДАКЪТ

хаххяххяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• а онзи ден как прибрах паричките на сатаняра не е истина . той се напъва срещу бомбата на еврака аз пускам той се напъва аз пускам - и накрая сатаняра остана без рогца . хяяхяхяяххяхяхя

Коментар

• но тоя сатаняр сега с тая ваксина ще очисти поне едни 500 милиона . да кажем една европа . ще видите . няма да сбъркам

Коментар

Working...
                                X