IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кросовете на Архитекта

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Последни напъни на сатаняра да запълни гапа на сатанярския дакс. Ясно като бял ден. Скоро започва чистката

Коментар

• абе тоа сип нощеска гап си направил

и смятай на тоя балоняк сатаняра още дори не го е запълнил

майкооооооооооо майкооо мила какво ще става . не ми го побира ума . а те се радвали на смешните си парички които направили .

сега съм напускал сто лота на еврака и като прибера хубавите парички ще ви кажа
      а не някви смешни хиляда долара от пошлите ви акциии

хяхяхяхяхяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя

Коментар

• обаче сатаняра си нарисувя обърната на дакса . ама ще му разкажа играта на мазния сатаняр съсвесм скоро. хяхяххяхяхяяяя

Коментар

• майко това ще е страшен апокалипсис .
          Last edited by the architect; 09.12.2020, 09:54.

Коментар

• добрютро гълъбчета . все по близко сме до целта . ще останете много изненадани като я достигнем

днес за начало са ми нужни малко кинти и ще ги прибера директно от Сатаняря

късо на иеврака от бомбата

Коментар

• Сатаняра продължава играта

Охоооо нов вирос от индия. Тоя ще е много ъпгрейднат.

Заплаха от Индия: Нов вирус или отрова?

При заразените се наблюдавани припадъци, включително епилептични, световъртеж, глабоволие, пяна на устата

Коментар

• Сега като пукясат първите балъци отровени с ваксината и глей как ми излизат късите Мюлерчо. Хяхяхяхяхяхя

Коментар

• Как с забавлявам с простите балъци не е истина. Хяхяхяхяхяххя

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
                    Явно са пропуснали да попълнят рецептурната книжка за този месец...
                    Балъка прочел една книга през живота си и се прави на умен. Слагай хавлията на врата и знаеш от там нататък. Хаххохохохохоххохох

Коментар

• Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнение
                      Архи Усещаш ли мирисът на опърлените Франсетата. Те ще оправят съюза е единната валута.
                      Усещам как до петъка ще размажа всичко. Хяхяххяхяхяяяяя

Коментар

• Поредния балък който си мисли че ще постигне нещо в този живот. Мисля че хавлията ще ти свърши много добра работа и ще се отървеш от мъките. Хяхяхяхяхяхяяяяя

Коментар

• Архи Усещаш ли мирисът на опърлените Франсетата. Те ще оправят съюза е единната валута.

Коментар

• Явно са пропуснали да попълнят рецептурната книжка за този месец...

Коментар

• абе сатаняра обърната си рисувал

я късо от бомбата и да му приБерем сатанярските парички

Коментар

• аааааааа сатаняр късо на сипа от бомбата . няма да ми избягаш .

Коментар

Working...
                                X