Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко бързо еврото ще се срине?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНе знам от коя прогноза са се отказали Голдманите.През лятото на миналатa година нарочно архивирах една и ето част от нея:
Тия обикновено винаги се изказват около върхове и дъна с цел да завлекат тълпата!Ама и те си плащат за гяволъка - шортнал съм ги на дребно от 173.00 и до 120.00 мисля че няма да е проблем да потънат
Коментар
-
Не знам от коя прогноза са се отказали Голдманите.През лятото на миналатa година нарочно архивирах една и ето част от нея:
...As to me expectation so I see the following (using my personal technical analysis) - by January 2016:
EUR/USD: 1.04;
GBP/USD: 1.45;
USD/JPY: 125;
S&P 500: 2130;
Gold: 1000;
Crude Oil Brent: 45....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЗащо Goldman Sachs се отказа от пет от своите топ 6 препоръки за годината
http://www.investor.bg/sasht/337/a/z...comment-newest
........................
Признаците, че световната икономика страда на фона на забавянето в Китай, засилиха опасенията за кредитоспособността на банки и други корпорации, което предизвика търсене на безопасни активи като йената и еврото.
........................
много странно, че инвеститорите не търсят save heaven "зеления цар" ..... както вече многократно съм писал е останало само "зеления от царя" .....
Евали са си дробеца тия валути, само швейцарците са стабиляги.
Коментар
-
Ето толкова бързо ще се срине еврото
Защо Goldman Sachs се отказа от пет от своите топ 6 препоръки за годината
http://www.investor.bg/sasht/337/a/z...comment-newest
........................
Признаците, че световната икономика страда на фона на забавянето в Китай, засилиха опасенията за кредитоспособността на банки и други корпорации, което предизвика търсене на безопасни активи като йената и еврото.
........................
много странно, че инвеститорите не търсят save heaven "зеления цар" ..... както вече многократно съм писал е останало само "зеления от царя" .....Last edited by michaelis12; 11.02.2016, 10:25.
Коментар
-
Доларът много бързо преодоля загубите след изявлението на Фед в момента е 1.067 като преодоля подкрепа на 1.0661 и ще гледаме дали днес ще пробие и 1.0613 или ще се върне. Мисля че страхът за бъдещето на еврозоната е прекалено голям и това определя ситуацията.Last edited by nisa; 19.03.2015, 11:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от МафаниНито САЩ нито Китай нито Турция имат интерес от силен долар.А лихвите че няма да вдигнат е ясно.Вдигнат ли ги фалита се задава.За ЕС силния долар е добре щото китайските боклуци стават непродаваеми.Last edited by X_Y; 19.03.2015, 12:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениесамо да не са празни обещания като технитеhttp://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеИзберете ме ше ги разпна на стълбовете на цариградско дето сега висят реклами на мобилните оператори и знамена на ЕС и БГ и ще карам пионерчета и чавдарчета на екскурзия да гледат враговете на народа
доста добре звучи.
само да не са празни обещания като технитеhttp://dimitarmilov.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениемалко ще им е това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПробваха и с Пекински майдани ама китайските другари им таковаха мамата.Това требеше да е модел и за нас.Здрава ръка и всички корумпирани и крадливи седесари днес гербери и реформатори у Белене.И там с тоягата по главата и носене на камъни по цял денКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Oscar de la Hoya Разгледай мнениеНо като цяло смятам, че курсът на RMB трябва да е много по-стабилен от това лайно долара.
Докога банковият депозит ще е по-добрата инвестиция?
писа в тема | 02 януари 2014, 19.34 ч.
Да, в момента има лихва 7,5 % в КТБ, над 25 х евро, води се безсрочен и няма данък лихва. И Е инвестиция, с тази лихва.
Коментар
Коментар