IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD мнения...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
    явно не си чувал за форекс брокери и за ливъридж
    Не мога да разбера ама като че ли му препоръчваш Форекса дето 1% печелят а 99% губят .

Коментар

• За съжаление нямам швейцарски франкове, но за радост имах малко долари. Казвам имах защото ги продадох. Когато нещо е на 5-7-10 годишен максимум по-вероятно е време да се продава и когато нещо е на 5-7-10 годишен минимум да се купува

Мнението не е препоръка пък и не може да има някакво реално влияние

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
        То само тебе да те е яд....то си е за голям яд.
        Утехата ми е,че нямаше от къде да се купят
        То евро да купиш беше зор и чакане...
        Говоря за банки а не чейнджбюра.
        Не бих си купил 100 000 $ от чейнджбюро.
        явно не си чувал за форекс брокери и за ливъридж

Коментар

• ако знаехме че така ще стане всеки щеше да си купи
          и не по 100 000 а по много повече
          http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
            Както по всичко изглежда евро/долар ще падне до паритета и като се има в предвид каква беше цената на долара само преди година ме хваща яд, че не съм купил здраво от щатската валута тогава.
            То само тебе да те е яд....то си е за голям яд.
            Утехата ми е,че нямаше от къде да се купят
            То евро да купиш беше зор и чакане...
            Говоря за банки а не чейнджбюра.
            Не бих си купил 100 000 $ от чейнджбюро.
            Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Както по всичко изглежда евро/долар ще падне до паритета и като се има в предвид каква беше цената на долара само преди година ме хваща яд, че не съм купил здраво от щатската валута тогава.
              http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                И от кога икономиката е наука?
                Бате Пешо,не питай мене.Питай ония от Софийския Университет,щото са ти най близо,да не ходиш до Оксфорд,Кембридж,Харвард или Хумболт.
                Питай ги за Стопанския факултет ,по точно Икономика и финанси,щото толкова напинят хората ?
                В какви тайнства ги посвещават там ?
                Всичко е огромна лъжа баце Пепи...
                Зад сложната терминология (Пунта Мара,мижи да те лажем) се крие една ефикасна и проста истина - по долу човек я описа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                  Икономиката е начин на живот, във финансите има малко приложна математика и теория на вероятностите, в счетоводството данъчни закони и статистика

Коментар

Дуу...само за месец затрих камара пари.Бахти,вече почвам да вярвам на Хелзинг а не на Голдбрайт.
                    Тук във форума четох една статия на един покойник,много мъдър българин,който обобщаваше,че няма по нелогична наука от икономическата в частност финанси.

Коментар

• По-голяма тъпотия не бях чел скоро, колко ли време отнема да си изсмучеш от пръстите нещо подобно...

Коментар

• Никакви коментари.....
                        Поне от "Америка за България" да бяха писали, че цял свят пие Кока-Кола и ползва карти Маестро и Виза,,,, И едни едри капки се стичат към американската икономика...

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                          +++

ПС Ала най много се нервя на нашите управляващи идиоти дето не могат дори и на 1/10 от гърците да си изтъргуват наведеното положение
                          Сигурен ли си, че не могат? Сигурен ли си, че не го търгуват изгодно? Не се казва само за кого е изгодата

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                            Просто който е силен си определя каквито си иска правила и те са привидно валидни, най вече за него си. Няма значение каква е истината... важното е че имат 10 самолетоносача... ако ти кажат, че Земята е плоска, ще повярваш за нула време, без много убеждение... дори днес в 21-ви век... просто не са казали... не е станало.
                            +++

И аз не съм русофил, но ме дразнят много тия нахалитети.
                            Както от брюкселските зелки от новия СИВ де се набутахме.
                            До макс 15-20 години света ще е съвсем друг предполагам.

Ноо, няма значение, щем нещем ще играем по техните правила...засега.

ПС Ала най много се нервя на нашите управляващи идиоти дето не могат дори и на 1/10 от гърците да си изтъргуват наведеното положение

Коментар

Винаги съм се чудел по каква логика Щатския Долар става все по силен и по силен,правопропорционално на увеличението на държавния дълг на страната ?
                              Какво ги интересува тях това?!? Те са най силни, могат да върнат, могат и да не върнат. Не вижаш ли че на всякъде, те казват какво се прави и всички слушкат, без възражения. Ако Американците утре кажат, че големия дълг е хубаво нещо и води до икономически възход, всички ще повтарят в хор че е така... и ще се опитват да го правят в собствените си държави... но както винаги ще се получава само в САЩ.

Просто който е силен си определя каквито си иска правила и те са привидно валидни, най вече за него си. Няма значение каква е истината... важното е че имат 10 самолетоносача... ако ти кажат, че Земята е плоска, ще повярваш за нула време, без много убеждение... дори днес в 21-ви век... просто не са казали... не е станало.

Виж примерно как вярваме, че системата ни е демократична и каптиалистическа... тя може и да не е таква, но ние вярваме... така е казал "големия брат". След като САЩ, казват че в България е дмокрация, то в Българя е демокрация... толкова по въпроса. Ако САЩ кажат, че сме зли комунисти... ще бъдем зли комунисти, дори да сме най демократичната държава в цялата вселена.

Преди да се разруши социалистическия блок, САЩ имаха "конкуренция", макар и нереавностойна, но все пак някаква конкуренция, някой можеше да им опонира... да ги "вкарва в правия път", когато се самозабравят.... но сега са най силни и няма кой да им опонира, няма кой да ги връща към реалноста. Те могат да си правят каквото си искат.... вижте цената на долара... вижте цената на нефта... няма логика, но се случва и ще се случва, защото няма кой да ги спре.

Китай макар и да са доста силни, са в "глуха защита"... работят си по техните си работи, но не опонират на САЩ, не опонират, защото ако започнат да опонират, ще им спретнат някой локален конфликт... както спретнаха на Русия. (сега много хора ще ме обвинят за Русофил и ще кажат, че САЩ нямат нищо общо и са просто "невинен", но справедлив наблюдател и тн. и тн.)

Коментар

• А дано....ама надали !
                                Миналия месец тук коментираме кой къде да вкара кеша от КТБ.
                                И никой не уцели.
                                Уж вещи хора в света на финансите.
                                На всеки 100 000 $ по 10000 лева за месец чисти пари печалба.
                                Можех да ги купя на 1,58 ноември

Коментар

Working...
                                X