IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD мнения...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Голямата американска икономическа безизходица
    Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.

Коментар

• Дуу...само за месец затрих камара пари.Бахти,вече почвам да вярвам на Хелзинг а не на Голдбрайт.
      Тук във форума четох една статия на един покойник,много мъдър българин,който обобщаваше,че няма по нелогична наука от икономическата в частност финанси.
      Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Щатски долар
        1.68781
        Смачкай боклука!

Коментар

• Винаги съм се чудел по каква логика Щатския Долар става все по силен и по силен,правопропорционално на увеличението на държавния дълг на страната ?
          Как еврото става по слабо,при положение ,че стожерите на Еврозоната бележат ръст в икономиката ? Отделно дългът на цяла Европа съвъкупно е по малък от този на САЩ,и процентно е намалял през последната година ?
          Как най задлъжнялите държави в света ,с най голям дълг на глава от населението ,живеят по добре от тези,които са с най малко задължения ?
          Всеки един Гражданин на UK дължи по 147000 долара,на Люксембург пък например - по 4 000 000...а всеки Българин или Сърбин дължи по около 4-5000 долара ,Руснак също.Процентно изразено спрямо БВП на съответната страна тия чиста също са доста по малки ?
          Как в САЩ се живее по добре отколкото в страните на които тя дължи най много пари -Китай,Русия,Бразилия ?
          В САЩ вече има 300 000 000 автомобила,последната година в света са произведени и продадени 110 000 000 милиона ,вече ако не си в океана, яйце да хвърлиш - върху кола ще падне...ПОТРЕБЛЕНИЕТО РАСТЕ !!!! ЗАПАСИТЕ НАМАЛЯВАТ а ЦЕНИТЕ ПАДАТ !
          Как стават тия неща се питам.
          Аз отдавна съм забелязал че закономерности в икономиката няма,няма златни правила,както и няма житейски истини и правила по принцип.
          Печелел съм най много от нестатндартни решения,близките ми също.
          Начинания,които в миналото бяха непечеливши в момента са хит !
          И обратното - дейности,които навремето направиха хора милионери,в момента ги правят длъжници !
          Не искам да цитирам !
          Щом Бионсе ,Риана и още един,не си спомням името му черен рапър ,триото четох имало съвъкупно милиард долара печалба за миналата година ......
          Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Докато властите в САЩ имат пушки и закони, които задължават корпорациите и гражданите да плащат данъците си в долари - доларът няма да се обезцени до нула.

Така държавата създава изкуствено търсене на валутата си. Допълнително подкрепа оказват и едни други добри чичковци и лелки с пушки и самолетоносачи - извън територията на САЩ. Ако не си продаваш петрола за долари - значи си терорист, диктатор и следва да бъдеш свален с революция (в името на свободата, демокрацията и американските ценности*).

* Американски ценности - правото да забогатяваш чрез печатане на хартийки и увеличаване на числа в бази от данни.

P.S. Още нещо - изисква се и ниско качество на икономическото образование. Образованите американци не бих гласували за политиците, които предлагат антипазарни закони. Защото и те страдат от това. И повечето хора искат да бъдат честни - да не са граждани на държава, известна с лошата си и несправедлива политика.

(Сега* влязох в едни списъци на американските служби, които си нямат име и едва ли ще видя виза за САЩ - добре, че не горя от желание да ходя там.)

* В същност не сега, аз отдавна критикувам политиката на тези, които управляват колективната халюцинация САЩ.

** Това, че критикувам САЩ не значи, че не им ползвам доларите. Не отказвам плащане в долари и даже си ги държа известно време преди да ги обменя в друга валута.
            Last edited by vstoykov; 13.01.2015, 21:27.
            Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• гущера,ке му откинем опашката
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Свърши ли корекцията?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Прекалено много хора започнаха да възхваляват $ , което значи само едно - ще се прибират печалби за сметка на повярвалите ...
                  Чак когато и бабите на село започнат да кътат $ под дюшеците, тогава ще е време за кръшване...

Друг е въпросът, че долара винаги може да ни изненада... и да спадне рязко, след което пак да се качи... колкото да изпържи "цацата"... или да се кръшне завинаги ей така най неочаквано...

Все пак си мисля, че в близко бъдеще няма да има големи изненади... и ще отиваме към паритет... особено след като Европа иска инфлация.

Коментар

Без съмнение за кого и защо ?
                    За мен без съмнение няма да мине 1.15 , но със сигурност ще върне поне до 1.28
                    Прекалено много хора започнаха да възхваляват $ , което значи само едно - ще се прибират печалби за сметка на повярвалите ...
                    Ето че има и бол невярващи като тебе...начи много още има да расте.
                    Сега е 1.18, за мене е по голям шанса да видим 1.10 отколкото 1.28.
                    Пък и да греша - не е за умирачка, нъл си имам афинитет към комодита..

Коментар

• може да падне и до 1,1500 но вече маи ставаме нахални
                      http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
                          Без съмнение възходът на щатския долар ще продължи и през тази година.
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Без съмнение възходът на щатския долар ще продължи и през тази година.
                            http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                              такъв сценарии виждам и аз
                              този сценарии никак не е за пренебрегване, не бих се ангажирал с мнение, но много е вероятно да се случи

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Споре мен отива към паритет... може дори преди края на годината.

такъв сценарии виждам и аз
                                http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

Working...
                                X