IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD мнения...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
    Реда е прав, 1.111111111111 -1.0888888888888-много скоро! И да почерпиш бузукитата.. и ФЕД...и комунистите...
    Извинявам се за некомпетентността, но това какво означава да чакам или да продавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнение
      Според мен не си закъснял, сега трябва да имаш силни нерви и търпение..
      Реда е прав, 1.111111111111 -1.0888888888888-много скоро! И да почерпиш бузукитата.. и ФЕД...и комунистите...
      Last edited by xaro; 28.01.2015, 11:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Roro1802 Разгледай мнение
        Искам да попитам какви са Вашите прогнози за движението на долара, тъй като май направих една голяма глупост обърнах лева в долар в през края на миналата седмица. Трябва ли да изчакам или по- добре да ги обърна в лева, за да не са големи загубите ми? Благодаря предварително!
        Според мен не си закъснял, сега трябва да имаш силни нерви и търпение..
        Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• по колко купи долара миналата седмица

Коментар

Искам да попитам какви са Вашите прогнози за движението на долара, тъй като май направих една голяма глупост обърнах лева в долар в през края на миналата седмица. Трябва ли да изчакам или по- добре да ги обърна в лева, за да не са големи загубите ми? Благодаря предварително!
            Браво бе, ти си избил рибата!

Коментар

За сега прогнозите са за поскъпване. Просто следи движението на долара.
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Движение на долара

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                  За 5 години може и две световни войни да има...
                  Четвъртата световна война хлебарките ли ще я водят?
                  Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                    Когато нещо е на 5-7-10 годишен максимум по-вероятно е време да се продава и когато нещо е на 5-7-10 годишен минимум да се купува
                    Да но нали се сещаш,че 5-10 годишен минимум максимум е много разтегливо понятие.За 5 години може и две световни войни да има...
                    Тук говорим за два месеца,през които долара скочи с 30 стотинки близо.
                    Или най грубо казано - на всяко купено ноември доларче,сега яниари-30 стотинки печалба.
                    На 100 000 доларчета - едни бързи 30 000 левчета само за два месеца .
                    Да но кой го направи това преднамерено - аз поне не познавам такъв.Или поне никой от познатите ми заети в банковото дело.
                    Защото икономиката и финансите са наука,която не се базира на логиката,а по скоро на възможността на някой да създаде спекула,която да повлияе на масите
                    Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                      Мнението ти не е препоръка но е страхотно.Стига човек от лакомия да не изпусне момента
                      А обикновено лакомниците това правят. Иначе мненито го подкрепям, даже може и малко по-рано

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Не мога да разбера ама като че ли му препоръчваш Форекса дето 1% печелят а 99% губят .
                        ами нали иска спекулация да прави
                        през банка ли да му препоръчам да ги направи със спред 300 500 пипса?!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнение
                          За съжаление нямам швейцарски франкове, но за радост имах малко долари. Казвам имах защото ги продадох. Когато нещо е на 5-7-10 годишен максимум по-вероятно е време да се продава и когато нещо е на 5-7-10 годишен минимум да се купува

Мнението не е препоръка пък и не може да има някакво реално влияние
                          Мнението ти не е препоръка но е страхотно.Стига човек от лакомия да не изпусне момента
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
                            То само тебе да те е яд....то си е за голям яд.
                            Утехата ми е,че нямаше от къде да се купят
                            То евро да купиш беше зор и чакане...
                            Говоря за банки а не чейнджбюра.
                            Не бих си купил 100 000 $ от чейнджбюро.
                            Ти бъзикаш ли се?В първите дни на голямото КТБ купуване беше 1,54-1,56 по ченчовете,съответно по банки за по големички суми имаше 3-4стотни остъпка.След като стигна 1,61 имаше едно връщане около 1,57,е след това вече с голямата раница тръгна към Черни връх
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• даже 0,4%. четох едно сериозно проучване за хазарта там пише на кои вид хазарт колко са печелившите. форекса го броят за хазарт. за сравнение на спортни залози е 3% а покер 5%

Коментар

• едва ли е само 1 % са печелившите
                                http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

Working...
                                X