Първоначално изпратено от xaro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USD мнения...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gtomm Разгледай мнениеСпоред мен не си закъснял, сега трябва да имаш силни нерви и търпение..Last edited by xaro; 28.01.2015, 11:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Roro1802 Разгледай мнениеИскам да попитам какви са Вашите прогнози за движението на долара, тъй като май направих една голяма глупост обърнах лева в долар в през края на миналата седмица. Трябва ли да изчакам или по- добре да ги обърна в лева, за да не са големи загубите ми? Благодаря предварително!Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Roro1802 Разгледай мнениеИскам да попитам какви са Вашите прогнози за движението на долара, тъй като май направих една голяма глупост обърнах лева в долар в през края на миналата седмица. Трябва ли да изчакам или по- добре да ги обърна в лева, за да не са големи загубите ми? Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Roro1802 Разгледай мнениеИскам да попитам какви са Вашите прогнози за движението на долара, тъй като май направих една голяма глупост обърнах лева в долар в през края на миналата седмица. Трябва ли да изчакам или по- добре да ги обърна в лева, за да не са големи загубите ми? Благодаря предварително!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Движение на долара
Искам да попитам какви са Вашите прогнози за движението на долара, тъй като май направих една голяма глупост обърнах лева в долар в през края на миналата седмица. Трябва ли да изчакам или по- добре да ги обърна в лева, за да не са големи загубите ми? Благодаря предварително!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеЗа 5 години може и две световни войни да има...
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеКогато нещо е на 5-7-10 годишен максимум по-вероятно е време да се продава и когато нещо е на 5-7-10 годишен минимум да се купува
Тук говорим за два месеца,през които долара скочи с 30 стотинки близо.
Или най грубо казано - на всяко купено ноември доларче,сега яниари-30 стотинки печалба.
На 100 000 доларчета - едни бързи 30 000 левчета само за два месеца .
Да но кой го направи това преднамерено - аз поне не познавам такъв.Или поне никой от познатите ми заети в банковото дело.
Защото икономиката и финансите са наука,която не се базира на логиката,а по скоро на възможността на някой да създаде спекула,която да повлияе на маситеСметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеМнението ти не е препоръка но е страхотно.Стига човек от лакомия да не изпусне момента
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНе мога да разбера ама като че ли му препоръчваш Форекса дето 1% печелят а 99% губят .
през банка ли да му препоръчам да ги направи със спред 300 500 пипса?!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от stat counter Разгледай мнениеЗа съжаление нямам швейцарски франкове, но за радост имах малко долари. Казвам имах защото ги продадох. Когато нещо е на 5-7-10 годишен максимум по-вероятно е време да се продава и когато нещо е на 5-7-10 годишен минимум да се купува
Мнението не е препоръка пък и не може да има някакво реално влияниеЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнениеТо само тебе да те е яд....то си е за голям яд.
Утехата ми е,че нямаше от къде да се купят
То евро да купиш беше зор и чакане...
Говоря за банки а не чейнджбюра.
Не бих си купил 100 000 $ от чейнджбюро.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
Коментар