IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USD мнения...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение
    Стават като мнозинството от онези костюмирани чичковци и лелки в онази бяла сграда гласуват.
    Те утре могат да гласуват и един лев да е равен на един долар.
    Това обаче ми прилича на оная приказка ,в която питали един спал ли е с една хубавица.И той им отвърнал - работата е наполовината готова,аз съм съгласен,остава и тя да се съгласи :
    Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Първоначално изпратено от Аlexander Разгледай мнение
      Аз лично не знам как стават тия работи.
      Стават като мнозинството от онези костюмирани чичковци и лелки в онази бяла сграда гласуват.
      Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнение

Доларът достигна връх преди няколко дена и от тогава е в консолидация.

Обаче е по-интересно какво ще става с лева (който е свързан с еврото) - дали е време да откачим лева от еврото (германската марка) и да го закачим към някоя друга валута - примерно швейцарския франк?

Защото еврото ще пада (въпросът е колко бързо). Това е официалната политика на Европейската империя - те ще печатат евро, ако има опасност от дефлация - т.е. целта им е да има инфлация. Въпросът е не дали ще има инфлация, а колко ще бъде тя.

Искаме ли и левът да потъне заедно с еврото?
        Ами това да не е Палапурдовата Кръчма ! Да си се прехвърляме където ни е кеф !
        Днеска към франка,утре към долара а после пак към еврото да се върнем....
        Аз лично не знам как стават тия работи.
        Ако може някой по учен да разясни ?
        Сметка може да ми държи само онзи,който е внесъл пари по нея !

Коментар

• Доларът достигна връх преди няколко дена и от тогава е в консолидация.

Обаче е по-интересно какво ще става с лева (който е свързан с еврото) - дали е време да откачим лева от еврото (германската марка) и да го закачим към някоя друга валута - примерно швейцарския франк?

Защото еврото ще пада (въпросът е колко бързо). Това е официалната политика на Европейската империя - те ще печатат евро, ако има опасност от дефлация - т.е. целта им е да има инфлация. Въпросът е не дали ще има инфлация, а колко ще бъде тя.

Искаме ли и левът да потъне заедно с еврото?
          Last edited by vstoykov; 30.01.2015, 23:37.

Коментар

• 28.01.2015г. 1.72853
            Смачкай боклука!

Коментар

• ето едно USD мнение ....

Chinese yuan now top 5 major intl payment currency
              http://rt.com/business/227031-yuan-top-5-payment-swift/

ше прехвърляме май в хартии с вожда .....

Коментар

• na 4dekemvri kupih na 1,59,6-kursa na bnn be 1,58,6 za 4 dekemvri-
                Last edited by X_Y; 29.01.2015, 11:27. Причина: Моля, пишете на кирилица.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  На 19 декември беше 1,229 долара за евро, днес е 1,133...
                  Аз ли не вдявам или не си наистина на минус?
                  Той вероятно ги е купил от някоя банка или обменно бюро на неизгоден курс.

Много хора не знаят, че банките дават неизгодни курсове - по-добре при някои обменни бюра.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Надявам се да бъркам,но все повече ми прилича на разклонил се ник който от скука си прави бъзици.В противен случай отиваме в темата СВЕЩЕННА Е ГЛУПОСТА
                    Обаче пък ни отне едно известно време да се усетим

Коментар

• Надявам се да бъркам,но все повече ми прилича на разклонил се ник който от скука си прави бъзици.В противен случай отиваме в темата СВЕЩЕННА Е ГЛУПОСТА
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Roro1802 Разгледай мнение
                        Ами съгласна съм. Купих ги с идея, че ще поскъпне още долара.
                        Отговориха ти по долу -Според мен не си закъснял, сега трябва да имаш силни нерви и търпение..

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                          Ти си за темата за вицовете......с каква идея ги купи тогава????
                          Ами съгласна съм. Купих ги с идея, че ще поскъпне още долара.

Коментар

Извинявам се за некомпетентността, но това какво означава да чакам или да продавам.
                            Ти си за темата за вицовете......с каква идея ги купи тогава????

Коментар

Срам ме е да кажа, което означава ВИСОКО! Може би доста тъпо решение от моя страна. Ако още малко падне съм на загуба и затова се чудя дали да продавам или да чакам.
                              На 19 декември беше 1,229 долара за евро, днес е 1,133...
                              Аз ли не вдявам или не си наистина на минус?

Коментар

• Първоначално изпратено от kotvata Разгледай мнение
                                по колко купи долара миналата седмица
                                Срам ме е да кажа, което означава ВИСОКО! Може би доста тъпо решение от моя страна. Ако още малко падне съм на загуба и затова се чудя дали да продавам или да чакам.

Коментар

Working...
                                X