Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой форекс брокер ползвате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vhbl Разгледай мнениеНики Габров,
никъде не съм написал, че сравнявам брокерите с 4 цифрена сума с тези с 5 цифрена. Аз отговарям на въпроса за минималните сметки от по 200$ и т.н. Един брокер е добър, когато директно доставя поръчката ти до пазара, а не си я запазва за себе си и да заема противоположната посока. Това е крайната цел, до която трябва да се достигне - да се разбере, кой брокер ти изпълнява поръчката и кой не!
Относно достигането на добри печалби с минимална сума- ще кажа само, че както може би знаете почти всеки един трейдър губи първата си сметка, тоест много голяма част от брокерите, които предлагат 200$ като минимален депозит знаят това и съответно искат да се възползват от тази статистика и затова са Маркет Мейкъри.
Не казвам, че е невъзможно с 200$ да направиш големи печалби за да си финансово независим. Казвам, че много трудно ще намериш коректен брокер, който ще ти предложи 200$ минимален депозит. В предния коментар обясних защо.
Ето тук в този сайт хората много добре са описали голяма част от нещата, които използват Маркет Мейкърите за да ограбят свойте клиенти.
http://borsatip.bg/category/%D0%BA%D...8%D1%82%D0%B5/http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от DANBUL Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКак ли пък ще му струва на брокер да отвори сметка цели 70 паунда, и 5 паунда да му влязат в клиентска сметка са му чиста печалба. На форекс пазара не се търгува - там правиш сделка за която си наясно че е в подходящия момент и ще спечелиш, печелиш и си прибираш парите и да те няма. Цъкаш ли просто даваш едни пари вкарани в сметка и постепенно ще се разделиш с тях.
Никой брокер не иска клиент който прави една сделка и си умножава парите в сметката 2 пъти дори само и ги тегли. На тях им трябват цъкачи.
това което говоря не си го измислям аз. По-добре първо провери нещата и тогава говори. Това за цъкането си прав. Никой брокер не иска клиент, който не търгува често. Но не мога да се съглася с теб, че няма печеливши търговци, който да търгуват дневно и да цъкат много, както ти се изразяваш. Колкото до клиента, който с една сделка си е умножил 2 пъти сметката или 3 или колкото и да било...аз още не съм срещал такъв. Ще се радвам ако можеш да дадеш пример.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеЗдравейте Вхбл, не сте разбрал за какво всъщност се заформи дискусията. Не става въпрос за оптимална сума при откриване на сметка, а защо брокер който определя 5 цифрена сума за минимум, да е по-добър от друг, който определя 4 цифрена например. А останалото е заблуда, която витае в пространството, че видиш ли с 200$ не можеш да постигнеш нищо, но с 20К ще забогатееш.Практиката е показала, че по-малката сума означава по-дълъг период за достигане на добри печалби. Такива, които да те направят финансово независим и да се самоопределиш като трейдър. Сиреч такъв, който живее благодарение на печалбите от пазара. Тоест от първостепенно значение са уменията, а не началният размер на сметката.
п.с. И няма смисъл да се съпоставят % печалба на хедж фонд с тези на индивидуален трейдър. Единственото общо между тях е че са участници на пазара.
никъде не съм написал, че сравнявам брокерите с 4 цифрена сума с тези с 5 цифрена. Аз отговарям на въпроса за минималните сметки от по 200$ и т.н. Един брокер е добър, когато директно доставя поръчката ти до пазара, а не си я запазва за себе си и да заема противоположната посока. Това е крайната цел, до която трябва да се достигне - да се разбере, кой брокер ти изпълнява поръчката и кой не!
Относно достигането на добри печалби с минимална сума- ще кажа само, че както може би знаете почти всеки един трейдър губи първата си сметка, тоест много голяма част от брокерите, които предлагат 200$ като минимален депозит знаят това и съответно искат да се възползват от тази статистика и затова са Маркет Мейкъри.
Не казвам, че е невъзможно с 200$ да направиш големи печалби за да си финансово независим. Казвам, че много трудно ще намериш коректен брокер, който ще ти предложи 200$ минимален депозит. В предния коментар обясних защо.
Ето тук в този сайт хората много добре са описали голяма част от нещата, които използват Маркет Мейкърите за да ограбят свойте клиенти.
http://borsatip.bg/category/%D0%BA%D...8%D1%82%D0%B5/
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТака е,колега!http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
vhbl
Как ли пък ще му струва на брокер да отвори сметка цели 70 паунда, и 5 паунда да му влязат в клиентска сметка са му чиста печалба. На форекс пазара не се търгува - там правиш сделка за която си наясно че е в подходящия момент и ще спечелиш, печелиш и си прибираш парите и да те няма. Цъкаш ли просто даваш едни пари вкарани в сметка и постепенно ще се разделиш с тях.
Никой брокер не иска клиент който прави една сделка и си умножава парите в сметката 2 пъти дори само и ги тегли. На тях им трябват цъкачи.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhbl Разгледай мнениеМомчета понеже забелязвам такава тенденция във всички форуми и навсякъде в блог пространството. Мога ли само да ви попитам защо всички ревете за минимални депозити и защо всички си мислите, че като си отворите сметка с 200 лв ще спечелите нещо. Както може би знаете в Хедж фондовете хората се целят в 20 % печалба за година, подчертавам ГОДИНА! Вие с тези 200 лв, каква печалба в проценти ви трябва за да си заслужава времето и вниманието да седите по цял ден пред графиките?
И другото нещо което искам да кажа. Имате ли идея колко струва на един реален ECN брокер да отвори на 1 клиент сметка, знаете ли какви са таксите.....най - вероятно не знаете. Аз ще ви кажа: цената е около 70 паунда.
Тогава да приемем, че вие сте брокер. Бихте ли отворили сметка на някого, който иска да депозира 100 долара и каква печалба ще имате от него, ако да кажем спредът ви е 1 пип. Дали според вас този трейдър ще умножи сметката си толкова пъти за да можете само да си избиете 70те паунда, камо ли за някаква печалба?
Не си мислете,че брокерите, които ви дават възможност за малки депозити са такива добри души, че да инвестират във вас вместо вие в тях.
Та в този ред на мисли напълно съм съгласен с prectical
Само един въпрос към него > с кой брокер търгуваш?
п.с. И няма смисъл да се съпоставят % печалба на хедж фонд с тези на индивидуален трейдър. Единственото общо между тях е че са участници на пазара.Last edited by Niki Gabrov; 10.07.2015, 17:07.
Коментар
-
....
Момчета понеже забелязвам такава тенденция във всички форуми и навсякъде в блог пространството. Мога ли само да ви попитам защо всички ревете за минимални депозити и защо всички си мислите, че като си отворите сметка с 200 лв ще спечелите нещо. Както може би знаете в Хедж фондовете хората се целят в 20 % печалба за година, подчертавам ГОДИНА! Вие с тези 200 лв, каква печалба в проценти ви трябва за да си заслужава времето и вниманието да седите по цял ден пред графиките?
И другото нещо което искам да кажа. Имате ли идея колко струва на един реален ECN брокер да отвори на 1 клиент сметка, знаете ли какви са таксите.....най - вероятно не знаете. Аз ще ви кажа: цената е около 70 паунда.
Тогава да приемем, че вие сте брокер. Бихте ли отворили сметка на някого, който иска да депозира 100 долара и каква печалба ще имате от него, ако да кажем спредът ви е 1 пип. Дали според вас този трейдър ще умножи сметката си толкова пъти за да можете само да си избиете 70те паунда, камо ли за някаква печалба?
Не си мислете,че брокерите, които ви дават възможност за малки депозити са такива добри души, че да инвестират във вас вместо вие в тях.
Та в този ред на мисли напълно съм съгласен с prectical
Само един въпрос към него > с кой брокер търгуваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеАко искаме да търгуваме, търгуваме фючърси. Останалото е надлъгване с брокера и ако си добър и бърз, печелиш.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от slim Разгледай мнениеТова някакъв клуб за отбрани играчи ли е , та искат такъв депозит или защото си от BG.
Плюеш всичко у нас , хм , ами ако беше застанал срещу швейцареца в началото на годината и после на минус , ама шестцифрена сума?Затова си на 1:100 и с такъв депозит.Поне като ще се вътрят хората барем има смисъл , те пари от теб няма да вземат да си покриеш минуса , нали bro ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТо и с 10к акаунт може само да си мислиш,че търгуваш на ECN
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЕ как да няма значение. Ти трябва да си истински наивник ако си мислиш че с депозит от 100 долара си на ECN пазара и другите му разновидности.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЗа мен не се тревожете. Минималният депозит при моят брокер е 5 цифрена сума и регулиран от сериозна държава,а не разни офшорки. Просто казвам, че видя ли брокер регулиран от КФН бягам надалеч, все пак тук е рай на измамите, а съдебната ни система под всякаква критика
Плюеш всичко у нас , хм , ами ако беше застанал срещу швейцареца в началото на годината и после на минус , ама шестцифрена сума?Затова си на 1:100 и с такъв депозит.Поне като ще се вътрят хората барем има смисъл , те пари от теб няма да вземат да си покриеш минуса , нали bro ?Mind tricks do not work on me, only money
Коментар
Коментар