IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой форекс брокер ползвате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    Е как да няма значение. Ти трябва да си истински наивник ако си мислиш че с депозит от 100 долара си на ECN пазара и другите му разновидности.
    То и с 10к акаунт може само да си мислиш,че търгуваш на ECN
    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
      И това какво значение има?
      Е как да няма значение. Ти трябва да си истински наивник ако си мислиш че с депозит от 100 долара си на ECN пазара и другите му разновидности.

Коментар

За мен не се тревожете. Минималният депозит при моят брокер е 5 цифрена сума и регулиран от сериозна държава,а не разни офшорки. Просто казвам, че видя ли брокер регулиран от КФН бягам надалеч, все пак тук е рай на измамите, а съдебната ни система под всякаква критика
        И това какво значение има?

Коментар

За мен не се тревожете. Минималният депозит при моят брокер е 5 цифрена сума и регулиран от сериозна държава,а не разни офшорки. Просто казвам, че видя ли брокер регулиран от КФН бягам надалеч, все пак тук е рай на измамите, а съдебната ни система под всякаква критика
          Е че те тея брокери са дъщерни фирми на партиите бе

Коментар

• https://www.100forexbrokers.com/mt4forexbrokers

Коментар

• Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнение
              Много хора-много мнения, само недей да вкарваш пари в руски брокери.. това мога да добавя, че форумите се пукат по шевовете с оплаквания

Коментар

• малко офтопик, но да питам по стари кучета с МТ4
                дали мога да групирам сделки и да си ги местя заедно
                и ест къде да клицна за целта
                мерси предварително
                ...то при тая скука на БФБто само форекс остана инетресен

Коментар

Регулирани в България? ХаХа по-голяма глупост не бях чувал. Да регулирани в България колкото да играеш с малко пари за малки печалби за кафенце или дискотечка. Никога не бих вкарал сериозна сума в брокери регулирани от КФН. Цяла банка замина с миларди в нея, та при един мижев брокер няма ли да мине номера
                  Много хора-много мнения, само недей да вкарваш пари в руски брокери.. това мога да добавя, че форумите се пукат по шевовете с оплаквания

Коментар

Регулирани в България? ХаХа по-голяма глупост не бях чувал. Да регулирани в България колкото да играеш с малко пари за малки печалби за кафенце или дискотечка. Никога не бих вкарал сериозна сума в брокери регулирани от КФН. Цяла банка замина с миларди в нея, та при един мижев брокер няма ли да мине номера
                    prectical напълно съм съгласен с теб...повечето хора, които хвалят българските брокери са поставени лица, да не кажа всички!
                    Както и да е, ти с кой брокер търгуваш, кой брокер би препоръчал?

Аз търгувам с londonfx.com и съм много доволен от тях:

-FCA регулация
                    -ниски спредове
                    -сегрегиране на сметките
                    -бързо изпълнение на поръчките и никога не ми се е случвало да имам рекотиране
                    -имам защита на капитала до 50 000 паунда

Много хора ще кажат, че има малко валутни двойки и че ливъриджът е малък (1:100). Но според мен ако си решил да търгуваш сериозно, не трябва да очакваш чудеса от брокери, които ти дават купища бонуси.

Успешна търговия на всички!

Коментар

Аз лично използвам и съм доволен от услугите на Deltastock. Имам две сметки като едната е на тяхната платформа...също така няколко пъти съм теглил и всичко се е случвало бързо
                      Брокер който не прави разлика между търговия със CFD и акции както и фючърси в никакъв случай не може да ми се нарича брокер. В Deltastock се търгува само вътрешно и нищо не се изнасия. А ти май си техен трол

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                        Като цяло българските брокери са ок. Гледай условията и да са регулирани в България.

Коментар

Напълно съм съгласен . В момента информация и реклами на брокери има колкото си искаш, но определено и аз съм най-доволен от българските.
                          Всички български ги изредих... и избягах... Признавам само АктивТрейдс.
                          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                            Като цяло българските брокери са ок. Гледай условията и да са регулирани в България.
                            Напълно съм съгласен . В момента информация и реклами на брокери има колкото си искаш, но определено и аз съм най-доволен от българските.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВутеТо Разгледай мнение
                              Някой има ли опит и чувал ли е нещо за тези :
                              http://www.exentialgroup.com

Имам познати които потвърждават написаното в сайта за 7-8% месечно...

Data Points
                              Broker STP
                              Strategy Scalping
                              Minimum Investment $20,000
                              Avg. Monthly Returns 7% – 8%
                              Worst Drawdown 0.5%
                              Compounded Net ROI 8%
                              Fees Deducted from Profits 30%
                              Withdrawal Access Instant Access
                              Third Party Audit Yes

Какво мислите
                              Колега, не се занимавай с глупости..доверие на такива сайтове недей да имаш...най-добре си отвори сметка някъде и си търгувай самостоятелно.

Коментар

• Някой има ли опит и чувал ли е нещо за тези :
                                http://www.exentialgroup.com

Имам познати които потвърждават написаното в сайта за 7-8% месечно...

Data Points
                                Broker STP
                                Strategy Scalping
                                Minimum Investment $20,000
                                Avg. Monthly Returns 7% – 8%
                                Worst Drawdown 0.5%
                                Compounded Net ROI 8%
                                Fees Deducted from Profits 30%
                                Withdrawal Access Instant Access
                                Third Party Audit Yes

Какво мислите
                                Last edited by ВутеТо; 21.06.2015, 15:22.
                                "Я моем копам,моем и да не копам..."

Коментар

Working...
                                X