Първоначално изпратено от prectical
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой форекс брокер ползвате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеИ това какво значение има?
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЗа мен не се тревожете. Минималният депозит при моят брокер е 5 цифрена сума и регулиран от сериозна държава,а не разни офшорки. Просто казвам, че видя ли брокер регулиран от КФН бягам надалеч, все пак тук е рай на измамите, а съдебната ни система под всякаква критика
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеЗа мен не се тревожете. Минималният депозит при моят брокер е 5 цифрена сума и регулиран от сериозна държава,а не разни офшорки. Просто казвам, че видя ли брокер регулиран от КФН бягам надалеч, все пак тук е рай на измамите, а съдебната ни система под всякаква критика
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнениеМного хора-много мнения, само недей да вкарваш пари в руски брокери.. това мога да добавя, че форумите се пукат по шевовете с оплаквания
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеРегулирани в България? ХаХа по-голяма глупост не бях чувал. Да регулирани в България колкото да играеш с малко пари за малки печалби за кафенце или дискотечка. Никога не бих вкарал сериозна сума в брокери регулирани от КФН. Цяла банка замина с миларди в нея, та при един мижев брокер няма ли да мине номера
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеРегулирани в България? ХаХа по-голяма глупост не бях чувал. Да регулирани в България колкото да играеш с малко пари за малки печалби за кафенце или дискотечка. Никога не бих вкарал сериозна сума в брокери регулирани от КФН. Цяла банка замина с миларди в нея, та при един мижев брокер няма ли да мине номера
Както и да е, ти с кой брокер търгуваш, кой брокер би препоръчал?
Аз търгувам с londonfx.com и съм много доволен от тях:
-FCA регулация
-ниски спредове
-сегрегиране на сметките
-бързо изпълнение на поръчките и никога не ми се е случвало да имам рекотиране
-имам защита на капитала до 50 000 паунда
Много хора ще кажат, че има малко валутни двойки и че ливъриджът е малък (1:100). Но според мен ако си решил да търгуваш сериозно, не трябва да очакваш чудеса от брокери, които ти дават купища бонуси.
Успешна търговия на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнениеАз лично използвам и съм доволен от услугите на Deltastock. Имам две сметки като едната е на тяхната платформа...също така няколко пъти съм теглил и всичко се е случвало бързо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеКато цяло българските брокери са ок. Гледай условията и да са регулирани в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vindimm1 Разгледай мнениеНапълно съм съгласен . В момента информация и реклами на брокери има колкото си искаш, но определено и аз съм най-доволен от българските.http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеКато цяло българските брокери са ок. Гледай условията и да са регулирани в България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВутеТо Разгледай мнениеНякой има ли опит и чувал ли е нещо за тези :
http://www.exentialgroup.com
Имам познати които потвърждават написаното в сайта за 7-8% месечно...
Data Points
Broker STP
Strategy Scalping
Minimum Investment $20,000
Avg. Monthly Returns 7% – 8%
Worst Drawdown 0.5%
Compounded Net ROI 8%
Fees Deducted from Profits 30%
Withdrawal Access Instant Access
Third Party Audit Yes
Какво мислите
Коментар
-
Някой има ли опит и чувал ли е нещо за тези :
http://www.exentialgroup.com
Имам познати които потвърждават написаното в сайта за 7-8% месечно...
Data Points
Broker STP
Strategy Scalping
Minimum Investment $20,000
Avg. Monthly Returns 7% – 8%
Worst Drawdown 0.5%
Compounded Net ROI 8%
Fees Deducted from Profits 30%
Withdrawal Access Instant Access
Third Party Audit Yes
Какво мислитеLast edited by ВутеТо; 21.06.2015, 15:22."Я моем копам,моем и да не копам..."
Коментар
Коментар