IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой форекс брокер ползвате?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daredevll Разгледай мнение
    В крайна сметка май ще се насоча към АктивТрейд макар че на демото не излизат новини /добър ориентир са ми/ а били "включени само за реални сметки" и също така съпорта ми се струва нискокачествен, да не кажа направо селяшки.
    Хах да прав си, повечето не знаят какво се случва. Наското ми се обаждаха едни ММ-чета. Направо ми говорят на ти и първият въпрос беше "Кога ще си отвориШ релана сметка при нас?"
    Много малко брокери обръщат внимание на тази част от обслужването на клиентите.

Коментар

• ами всъщност точно интрадей скалпинг ми е стилът, който в моя случай работи най-добре за мен.Открил съм за себе си, че по този начин мога най-добре да се абстрахирам от новини и други булшити и да се съсредоточа единствено върху графиката - уча се да разпознавам модели и сигнали и освен това мога да слагам много близки стопове, така че да огранича загубите максимално.. Преди съм се мъчил да отварям по-дълготрайни позиции, но прецених, че не искам да държа позиция за повече от 20-30 минути както и избягвам да държа отворени позиции в моментите, в които започва работния ден на борсите.. В крайна сметка май ще се насоча към АктивТрейд макар че на демото не излизат новини /добър ориентир са ми/ а били "включени само за реални сметки" и също така съпорта ми се струва нискокачествен, да не кажа направо селяшки. Мисля в момента, в който мога да си позволя да отделя достатъчно средства, да отворя акаунт в londonfx - струват ми се най-надеждни от изброените тук

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
        това за слипването дето си го писал и неизпълнение на тейк профитите е валидно за скалперите интрадай търговците дори Ducaskopy слипват и други установени големи брокери ..всичко опира до стратегията... ако си търговец дето държи позиции цял ден и повече, какво ме интересува, че ме слипнал с 1 пипс или ми забавил тейк профита ...slip има навсякъде при новини колкото щеш ..имал съм slip 30 пипса в моя полза имал съм и в ущърб но те хората са си го указали в договора ...за шиповете .. нима наистина си мислиш че всички в бг брокери пускат шишове обират стопове и т.н..... нали ще снимам скрийна един и два пъти ще му поискам обяснения и ще го зарежа и ще го оповестя във всички форуми .. при тази жестока конкуренция едва ли някои ще рискува защото това значи лоша слава и отлив на клиенти ...за добавките... не е все едно дали ти взема 20 или 100 усд предстви си че стратегията ми е основана на добавки.. защо е необходимо да се ограничавам с 100 усд като се има предвид че акаунта може и да не е 1000 усд а по малко .. вземи Желев за пример как той търгува с добавки ...нима наистина си мислиш че всички задължително трябва да търгуват еднопосочно и съй стоп и без добавки ??? знам за трейдър които се махна от ОАНДА Заради малкият ливъридй има купища стартегии ... и не ливъридj не е глупост... да разчиташ на малкия ливъридj да те пази да не поемеш твърде голям риск говори за липса на дисциплина а нямаш ли дисциплина няма да спазваш доста неща а като не ги спазваш и малкия ливъридй няма да те опази, липсвва ли ти emoziонален менидj мънт ( тоест да се владееш, кога да влезеш , с колко ,кога да излезеш , кога да седиш) пак акаунта ще иде... дали ще вляза с 0 ,10 или 0.01 зависи единствено от трейдъра но е добре при различните стратегии да си гъвкав и обезпечението за открита позиция да е по малко нали не си мислиш че всички ще извадят 1000 усд и ще открият сметки ...знам брокери дето предлагаха минимум акунти 1000 усд преди години а сега гледам свалили летвата ..познай защо ама нейсе сега пред на4i наещият стоят съвсем,съвсем други проблеми и едва ли брокера ще му е проблема
        Точно тези куци системи с добавки са големия проблем на начинеащите трейдъри, за стоповете да не говориме. Заради тях има тема като тази http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=14914
        Да точно в БГ има сумати брокери които правят точно мизериите с шиповете и то известни имена и все още оцеляват. Няма да изброявам но не са 1-2, че и доказателства имам. Не давай Желев за пример защото той се издържа от интернет сайтове, не от трейдинг. Аз не познавам нито един професионален трейдър на който да му трябва голям левъридж(и то за да прави добавки) и който да не използва стопове.
        Иначе да отчасти си прав за левъриджа, можеш да търгуваш с голям левъридж, но пак да имаш разумен ММ и това да не е пречка, но в този случай просто е все едно дали си с 1:500 или 1:50. Проблема е че при начинаещит не е така и те са подведени от тази възможност. На мен лично и левъридж 1:10 ми стига.
        FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
          Така както си го написал мнението ти е неточно и подвеждащо.
          Разбира се, че брокера има значение. Ако си вкара парите при някой който ще му пуска шипове ще го слипва, няма да му изпълнява тейк профитите и накрая ще му откаже да му върне парите и да му даде да си ги изтегли ИЗОБЩО няма значение.
          Високият левъридж също е голяма глупост и е абсолютно вреден за начинаещият търговец. Блокираната сума няма отношенеие към печалбата и загубата. Дали са ти блокирали 20 или 100$ реално е все едно. Само дето с големия левъридж можеш да отвориш много по-голяма позиция от колкото сметката ти може да понесе и да се занулиш за секунди. Повечето брокери които го предлагат целят точно това.
          това за слипването дето си го писал и неизпълнение на тейк профитите е валидно за скалперите интрадай търговците дори Ducaskopy слипват и други установени големи брокери ..всичко опира до стратегията... ако си търговец дето държи позиции цял ден и повече, какво ме интересува, че ме слипнал с 1 пипс или ми забавил тейк профита ...slip има навсякъде при новини колкото щеш ..имал съм slip 30 пипса в моя полза имал съм и в ущърб но те хората са си го указали в договора ...за шиповете .. нима наистина си мислиш че всички в бг брокери пускат шишове обират стопове и т.н..... нали ще снимам скрийна един и два пъти ще му поискам обяснения и ще го зарежа и ще го оповестя във всички форуми .. при тази жестока конкуренция едва ли някои ще рискува защото това значи лоша слава и отлив на клиенти ...за добавките... не е все едно дали ти взема 20 или 100 усд предстви си че стратегията ми е основана на добавки.. защо е необходимо да се ограничавам с 100 усд като се има предвид че акаунта може и да не е 1000 усд а по малко .. вземи Желев за пример как той търгува с добавки ...нима наистина си мислиш че всички задължително трябва да търгуват еднопосочно и съй стоп и без добавки ??? знам за трейдър които се махна от ОАНДА Заради малкият ливъридй има купища стартегии ... и не ливъридj не е глупост... да разчиташ на малкия ливъридj да те пази да не поемеш твърде голям риск говори за липса на дисциплина а нямаш ли дисциплина няма да спазваш доста неща а като не ги спазваш и малкия ливъридй няма да те опази, липсвва ли ти emoziонален менидj мънт ( тоест да се владееш, кога да влезеш , с колко ,кога да излезеш , кога да седиш) пак акаунта ще иде... дали ще вляза с 0 ,10 или 0.01 зависи единствено от трейдъра но е добре при различните стратегии да си гъвкав и обезпечението за открита позиция да е по малко нали не си мислиш че всички ще извадят 1000 усд и ще открият сметки ...знам брокери дето предлагаха минимум акунти 1000 усд преди години а сега гледам свалили летвата ..познай защо ама нейсе сега пред на4i наещият стоят съвсем,съвсем други проблеми и едва ли брокера ще му е проблема
          Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
            щом си начинаещ къв щеш брокер да хванеш ,няма да сбъркаш ...тепърва има системи да разучаваш , таим фреимове разни , какъв вид търговец да си и куп други работи ...само ще ти кажа че разликата между тоя брокер дет го обсъждате и бг брокерите е ливъридja .... с 1/100 като отвориш 0.10 лот ще ти дръпне 109 USD за маржин обезпечение на позицията , докато при маржин 1/500 ще ти ангажира близо 22USD... раzбираш ли къде е работата... може да оперираш с малък акаунт или пък да правиш добавки и така нататък зависи каква система си избереш ...никoй нiкога не кара никого да влиза с максимален лост тъй че брокера кой ще е не е на дневен ред изобщо при теб
            Така както си го написал мнението ти е неточно и подвеждащо.
            Разбира се, че брокера има значение. Ако си вкара парите при някой който ще му пуска шипове ще го слипва, няма да му изпълнява тейк профитите и накрая ще му откаже да му върне парите и да му даде да си ги изтегли ИЗОБЩО няма значение.
            Високият левъридж също е голяма глупост и е абсолютно вреден за начинаещият търговец. Блокираната сума няма отношенеие към печалбата и загубата. Дали са ти блокирали 20 или 100$ реално е все едно. Само дето с големия левъридж можеш да отвориш много по-голяма позиция от колкото сметката ти може да понесе и да се занулиш за секунди. Повечето брокери които го предлагат целят точно това.
            FinancialMarkets.Zone

Коментар

Смисълът е да се науча за сметка на изгубени дребни суми или в по-редкия случай "неспечелени" големи.. Този londonfx някой друг има ли впечатления за него? 5к за ECN сметката са много над възможностите ми, но при голямо желание да речем че мога да заделя 1к за стандартна
              щом си начинаещ къв щеш брокер да хванеш ,няма да сбъркаш ...тепърва има системи да разучаваш , таим фреимове разни , какъв вид търговец да си и куп други работи ...само ще ти кажа че разликата между тоя брокер дет го обсъждате и бг брокерите е ливъридja .... с 1/100 като отвориш 0.10 лот ще ти дръпне 109 USD за маржин обезпечение на позицията , докато при маржин 1/500 ще ти ангажира близо 22USD... раzбираш ли къде е работата... може да оперираш с малък акаунт или пък да правиш добавки и така нататък зависи каква система си избереш ...никoй нiкога не кара никого да влиза с максимален лост тъй че брокера кой ще е не е на дневен ред изобщо при теб
              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от vhbl Разгледай мнение
                Иначе този брокер londonfx ми изглежда доста надежден. И като гледам минималния депозит е 1000$ което не са чак толкова много пари. Дори аз мисля да ги пробвам.
                k_v_v ти от колко време търгуваш с тях и найстина ли са NDD, смисъл имаш ли рекотиране слипидж и други такива простотии и спредовете реални ли са, както са написани в сайта?
                Аз ги ползвам от няколко месеца. Спредовете на ECN сметката са си ниски също и суаповете са добри. В голяма част от времето EUR/USD e 0.1 с комисионната става 0.5 спред 0.0 е рядкост. Не съм наблюдавал слипидж и рекотиране.
                Eто отговор от брокера на запитването как може да сме сигурни че не сте Маркет Мейкър и само посредничите за изпълнение на сделки
                В рзрешителото ни което можете да видите на страницата на регулаторa FCA
                Firm Reference Number 481068 (с този номер можете да намерите цялата информация за фирмата ни)
                http://londonfx.com/bg/fcaregulation
                http://www.fsa.gov.uk/register/firmP....do?sid=200097
                "Deal in investments as agent" a не "Deal in investments as Principal"
                което значи, че не можем да поемаме риск спрямо клиентски позиции.
                Click image for larger version

Name:	file.php.jpg
Views:	1
Size:	13.2 КБ
ID:	3040690
                Last edited by k_v_v_; 15.07.2015, 11:45.
                FinancialMarkets.Zone

Коментар

Точно от такива съображения питах за адмирала, защото гледам че и ECN предлагат, но при по-висок начален депозит, което води пак до въпроса кой "читав" брокер бихте предложили?
                  И моля ви не започвайте с "няма смисъл с малки суми" защото съм абсолютен противник на общоприетото мнение във форума, че за да печелиш трябва да вкараш много пари и работата ти е опечена. Аз лично знам, че като нямам опит с реална сметка и 50к да вкарам, пак ще ги затрия, защото няма да знам как да ги въртя. Смятам да започна с малко 150-200 долара и да търгувам с микролотове и столове за да не се стигне до марджин колове и прочее. Днес цент утре цент няма да забогатея за един месец, но ако имам дисциплината и волята да се науча си мисля, че паралелно с трупането на опит ще се трупат и средствата, които биха отговаряли на капацитета ми за управление.
                  Та пак за финал - има ли такова животно, което да те пуска реално на пазара с нисък влог, и ако да - Кое?
                  Аз лично никога не съм казвал, че ако захраниш акаунта си с 50 к и нагоре....работата ти е опечена. Съгласен съм с теб, че като нямаш опит не трябва да търгуваш с големи суми. Тъй като казваш, че си начинаещ. Мога ли да те попитам как така реши, че искаш да започнеш с 150-200 долара? Идеята ми е, че си провокиран от това, което виждаш, като минимален депозит при болшинството от Маркет Мейкърите. Те точно това искат да използват- идеята на хората, че с малко пари могат да спечелят много и да забогатеят ...и ги манипулират с обещания за големи печалби и т.н. Поздравявам те,че си го осъзнал преди да се опариш. споделям мнението на k_v_v , че няма такова животно с 200 долара да играеш на пазара или аз поне още не съм срещал такова. В по-предните коментари обясних защо коректните брокери нямат интерес да ти предлагат малък първоначален депозит. Затова имах предвид да си отвориш сметка при коректен брокер и да търгуваш така сякаш имаш 200 лв. Ти пак ще търгуваш с 0,01 лот и ще печелиш центове. Иначе много правилно мислиш за дисциплината и волята и че с времето и опитът парите ще дойдат сами.
                  Иначе този брокер londonfx ми изглежда доста надежден. И като гледам минималния депозит е 1000$ което не са чак толкова много пари. Дори аз мисля да ги пробвам.
                  k_v_v ти от колко време търгуваш с тях и найстина ли са NDD, смисъл имаш ли рекотиране слипидж и други такива простотии и спредовете реални ли са, както са написани в сайта?

Коментар

• Смисълът е да се науча за сметка на изгубени дребни суми или в по-редкия случай "неспечелени" големи.. Този londonfx някой друг има ли впечатления за него? 5к за ECN сметката са много над възможностите ми, но при голямо желание да речем че мога да заделя 1к за стандартна

Коментар

И моля ви не започвайте с "няма смисъл с малки суми" защото съм абсолютен противник на общоприетото мнение във форума, че за да печелиш трябва да вкараш много пари и работата ти е опечена.

Та пак за финал - има ли такова животно, което да те пуска реално на пазара с нисък влог, и ако да - Кое?
                      Кефи ли те или не "няма смисъл с малки суми" това е истината.

И не няма такова животно "реално на пазара с нисък влог/обем"
                      FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от vhbl Разгледай мнение
                        Въпреки, че ще започнеш с малки суми...идеята на този малък акаунт по-скоро е да се научиш да търгувш с реални пари, защото демото няма нищо общо с реалната сметка.
                        Ако печелиш още по-добре. Основното е като цяло да получаваш реална информация от цената на пазара, за да се научиш да я анализираш.
                        При Маркет Мейкърите може да правиш всичко, както трябва и те като ти нашият някой шип и ти седиш и се чудиш, какво си сгрешил и т.н.
                        Това, което мога да ти препоръчам е да си направиш реална сметка с коректен ECN брокер. Дори и депозита да е по-голям, ти не си длъжен да търгуваш с всичките си пари. Търгувай сякаш имаш 200лв и това е, другите ги изтегли ако искаш.
                        Идеята е да получаваш реалната информация от пазара, в противен случай можеш цял живот да си цъкаш на реални сметки с по 200 лв и 100лв първоначален бонус и да си мислиш, че участваш на пазара.
                        Точно от такива съображения питах за адмирала, защото гледам че и ECN предлагат, но при по-висок начален депозит, което води пак до въпроса кой "читав" брокер бихте предложили?
                        И моля ви не започвайте с "няма смисъл с малки суми" защото съм абсолютен противник на общоприетото мнение във форума, че за да печелиш трябва да вкараш много пари и работата ти е опечена. Аз лично знам, че като нямам опит с реална сметка и 50к да вкарам, пак ще ги затрия, защото няма да знам как да ги въртя. Смятам да започна с малко 150-200 долара и да търгувам с микролотове и столове за да не се стигне до марджин колове и прочее. Днес цент утре цент няма да забогатея за един месец, но ако имам дисциплината и волята да се науча си мисля, че паралелно с трупането на опит ще се трупат и средствата, които биха отговаряли на капацитета ми за управление.

Коментар

Здравейте, искам да попитам конкретно за Адмирал Маркетс няколко дена разцъквам демо, имат добър съпорт, но днес когато реших да вляза се зачетох в условията им и въпреки че са регулирани ясно си пише, че клиентът при сделка я сключва директно с тях на представени от тях цени, а те не го представляват на пазара, тоест до колкото разбирам - бъкети? От такива брокери се пазя, защото те играят срещу теб и печелят, когато ти губиш, на всички ни е ясно какъв ще им е интересът.. Така де, струват ли си при положение че ще започна с малки суми, но все пак не искам и тях да губя заради некоректни брокери, а не мои грешки.. Кой бихте препоръчали за дейли скалпинг?
                          Въпреки, че ще започнеш с малки суми...идеята на този малък акаунт по-скоро е да се научиш да търгувш с реални пари, защото демото няма нищо общо с реалната сметка.
                          Ако печелиш още по-добре. Основното е като цяло да получаваш реална информация от цената на пазара, за да се научиш да я анализираш.
                          При Маркет Мейкърите може да правиш всичко, както трябва и те като ти нашият някой шип и ти седиш и се чудиш, какво си сгрешил и т.н.
                          Това, което мога да ти препоръчам е да си направиш реална сметка с коректен ECN брокер. Дори и депозита да е по-голям, ти не си длъжен да търгуваш с всичките си пари. Търгувай сякаш имаш 200лв и това е, другите ги изтегли ако искаш.
                          Идеята е да получаваш реалната информация от пазара, в противен случай можеш цял живот да си цъкаш на реални сметки с по 200 лв и 100лв първоначален бонус и да си мислиш, че участваш на пазара.

Коментар

• Aз ползвам този
                            http://londonfx.com/bg/
                            ECN сметката си заслужава.
                            Как ви се струва?
                            FinancialMarkets.Zone

Коментар

Така де, струват ли си при положение че ще започна с малки суми.
                              Не си струва-не почвай изобщо!...И да, боцмана е бъкет 100%
                              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Здравейте, искам да попитам конкретно за Адмирал Маркетс няколко дена разцъквам демо, имат добър съпорт, но днес когато реших да вляза се зачетох в условията им и въпреки че са регулирани ясно си пише, че клиентът при сделка я сключва директно с тях на представени от тях цени, а те не го представляват на пазара, тоест до колкото разбирам - бъкети? От такива брокери се пазя, защото те играят срещу теб и печелят, когато ти губиш, на всички ни е ясно какъв ще им е интересът.. Така де, струват ли си при положение че ще започна с малки суми, но все пак не искам и тях да губя заради некоректни брокери, а не мои грешки.. Кой бихте препоръчали за дейли скалпинг?

Коментар

Working...
                                X