Първоначално изпратено от tsvetkov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой форекс брокер ползвате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеХахаха, чета че обсъждате Телетрейд.... Чудя се тези защо изобщо са още тук, намират ли се балъци още да им се връзват? И аз съм им яла попарата и не ща и да чуя за тях!http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеДоверявам се на чужденците. ActivTrades е моят избор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеА за Бенчмарк какво ще кажете?
Винаги си ги преправят ,както им е удобно!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от b.bonchev Разгледай мнение
Да и такива като започнат да звънят и да си предлагат услугите, направо човек може да откачи...нагли са до безобразие..това, че натискат хората да си отварят сметки или да захранват, говори красноречиво за това как им върви бизнеса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеХахаха, чета че обсъждате Телетрейд.... Чудя се тези защо изобщо са още тук, намират ли се балъци още да им се връзват? И аз съм им яла попарата и не ща и да чуя за тях!Last edited by b.bonchev; 28.07.2015, 13:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhbl Разгледай мнениеХах да прав си, повечето не знаят какво се случва. Наското ми се обаждаха едни ММ-чета. Направо ми говорят на ти и първият въпрос беше "Кога ще си отвориШ релана сметка при нас?"
Много малко брокери обръщат внимание на тази част от обслужването на клиентите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vhbl Разгледай мнениеХах да прав си, повечето не знаят какво се случва. Наското ми се обаждаха едни ММ-чета. Направо ми говорят на ти и първият въпрос беше "Кога ще си отвориШ релана сметка при нас?"
Много малко брокери обръщат внимание на тази част от обслужването на клиентите.
Да и такива като започнат да звънят и да си предлагат услугите, направо човек може да откачи...нагли са до безобразие..това, че натискат хората да си отварят сметки или да захранват, говори красноречиво за това как им върви бизнеса.
Last edited by b.bonchev; 23.07.2015, 18:20.
Коментар
Коментар