едно време имаше такива мисля ги наричаха брекетьори... залагаха чакащи поръчки от двете страни на цената с лимити и чакаха новината ...разбира се имаше брокери с гарантиран вход и гарнтирано изпълнение на точната цена по време на новини ...мина време и брокерите наложиха условия е при волатилен пазар и форс мажори , новини ,разни и подобни е вероятен слипидj аз съм имал случаи при новини слипидj в моя полза над 30 пипса над лимита ...разбира се имал съм и в загуба ...но те хората са го казали и упоменали в договора тъй че при новини изобщо не се чудете от такива тесли
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой форекс брокер ползвате?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнениеШапка ти свалям, ако успяваш да направиш нещо през уеб платформа, имам малък опит с този тип платформи и недоумявам как е възможно изобщо да се работи на подобно "нещо" ?!! Интересно ми е към кой брокер си ти?...Мога да споделя, че спредовете на маркетс.ком са ужасни, плюс 500 е и така, и така, в Жиро трейдър не успях да се "поровя" достатъчно, но май и от тях не съм много доволна... Само за БенчМарк нямам забележки. Както вече споменах спреда е приличен, има слипидж понякога и това е, като цяло. Не разбирам защо се оплакваш от слипиджа, обаче. Предполагам ползваш лимит , а дори и да затвориш ръчно , хванеш ли слипидж , увеличава ти се печалбата..., и наистина не разбирам негодуванието ти по въпроса?...
Иначе търгувам при trader.bg и като цяло са коректни, но последно време почнаха да губят част от предимствата си, махнаха фиксирания спред например.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНе съм казал че не го ползвам, а че не съм търгувал. Дори и на демо, нямам идея нито спредове нито други условия как са. Те условията не зависят от платформата а от посредника. До сега съм търгувал единствено от уеб платформа. МТ го ползвам единствено за сверка на котировките и за да си експортна котировките в csv. В общи линий търся брокера с най тесен спред и с минимален слипидж, за това питам при вас как е. Сега търгувам на 0.9 - 4 спред но слипиджа в петък ме шокира 50 пипа отиде
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеПо темата - IC Markets (http://www.icmarkets.com/) .
може ли да дадеш повече информация за този брокер? Как депозираш и теглиш и какво е общото ти впечатление?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБлагодаря, в момента това правя на червено вино! Дори и музика съм си пуснал:
Manowar - I Believe - https://www.youtube.com/watch?v=P6As-PoGX4Y
И да споделя отново,че понятие "късмет в търговията" не съществува -там терминът е максимален дроудаун!
"Късмет" е за любов,приятелство, минаване на червено и други екстремни ситуации.....
ПС:За малко да забравя да отговоря на "героя" който не ползвал МТ - Първо ,че лъже(забравя,че трябва да го ползва поне на демо,иначе рискува месечното си възнаграждение,което между другото мисля,че от октомври отпадна...)и Второ при плаващ спред МТ при новини като NFP и FED fund, за евро/долар опъва спред от по 50-100 пипса в първите една-две минути след новината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнениеТи пък пий любимото си питие - почерпка от мен
Manowar - I Believe - https://www.youtube.com/watch?v=P6As-PoGX4Y
И да споделя отново,че понятие "късмет в търговията" не съществува -там терминът е максимален дроудаун!
"Късмет" е за любов,приятелство, минаване на червено и други екстремни ситуации.....
ПС:За малко да забравя да отговоря на "героя" който не ползвал МТ - Първо ,че лъже(забравя,че трябва да го ползва поне на демо,иначе рискува месечното си възнаграждение,което между другото мисля,че от октомври отпадна...)и Второ при плаващ спред МТ при новини като NFP и FED fund, за евро/долар опъва спред от по 50-100 пипса в първите една-две минути след новината!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНикога не съм търгувал на МТ, отложени ордери поддържа ли? А спреда им как е? Вчера на пейролите максималния спред колко достигна? Със слипиджа по време на новини как са?
Просто от любопитство , ти коя платформа ползваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mrs. Slavchev Разгледай мнениеПроблема е, че се изгавриха със спреда! Последната ни позиция там беше запомняща се- марджина скочи до небесата точно тогава! Това ни беше и последното ползване на Трейдър! Малко хора се оправят с нея, бавна и тежка е, тя си е професионална в крайна сметка. Доста пари изкарахме на нея, но вече е неизползваема. Сега ни е добре на Мета. В крайна сметка, ако човек си разбира от работата, се оправя навсякъде, въпреки че е добре да има прилични условия за работа- по-лесно е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение5000 искат по сметката или 5000 е минимума за сделка?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБраво мисис Славчева!Напълно споделям мнението ти,особено за МТ4!Оная на Саксо е стана недостъпна с минимума от 5000 вал.единици откак данишмените потънаха с евро/франка,но другата е екстра!
Виждаш ли,че и необолшевиките kато решим, можем да бъдем хора!Айде поздрав и да не забравиш да пиеш кафе вместо мене в мола:
Хор Турецкого – Мгновения (из к/ф «Семнадцать мгновений весны) #LIVE Авторадио - https://www.youtube.com/watch?v=hqTl4WCi9fk
Коментар
-
Forex Broker
Hello everyone
I would like to say that i have been using http://www.alpari.com for quite a while. It is one of the world's largest forex broker with a huge client base. It has years of experience in the domain and offers quality services to its clients. I would recommend it for sure! Cheers!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение5000 искат по сметката или 5000 е минимума за сделка?Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнениеКакво ще рече на по-заден план, че ти е платформата? Ако не можеш да си начертаеш две нормални паралелни линии и компютъра ти всеки път когато включиш платформата ти забива, то как ще търгуваш на нея? Да не говоря, че инструментите, които са включени не всички са вярни и на някой доста трудно се разбира какво точно показва. За начинаещи трейдъри е добре да се почне на нея, да загубиш 200 лв. и да преминеш на по-сериозна с по-сериозен брокер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБраво мисис Славчева!Напълно споделям мнението ти,особено за МТ4!Оная на Саксо е стана недостъпна с минимума от 5000 вал.единици откак данишмените потънаха с евро/франка,но другата е екстра!
Виждаш ли,че и необолшевиките kато решим, можем да бъдем хора!Айде поздрав и да не забравиш да пиеш кафе вместо мене в мола:
Хор Турецкого – Мгновения (из к/ф «Семнадцать мгновений весны) #LIVE Авторадио - https://www.youtube.com/watch?v=hqTl4WCi9fk
Коментар
Коментар