IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на инвестиционен посредник

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
    имало е вече такива теми, там можеш да събереш повече мнения, аз бих ти препоръчал активтрейдс
    И аз подкрепям препоръката на колегата - ActivTrades

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
      Преди време време делтите трябваше да ми преведат долари и евра.Тъй като сметките ми бяха в една банка, която малко беше поставна под запрещение обясних на брокерчето,че ми трябват ден два да им изпратя нови сметки.Отговора беше.Ама не се притеснявайте,ще ви ги преведем в левове по най добрият курс.Е познай ,такива курсове няма и по чейнчовете на морето.Да не говориме за таксите които имат притеглене и в брой и по банков.Справка ,тяхната страница.Еланата бяха значително по скромни но при продажбата на ЕЛАРГА таксите и комисионните разстяха заедно с цените.Колкото до Карол,за тях имам само добри впечатления.Нямат такси нито при внасяне нито при теглене,дори в брой
      Хааа, аз бях в потрес, когато в офиса на Делтата ми удържаха комисиона за това, че си бях направила труда да отида до офиса им и да си внеса парите по сметката си в тяхната каса. Много "любезни" брокери, няма що..........
      http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
        Ок, мерси за инфото.
        Наистина звучи като *уткенска работа това с курсовете ...
        Честно казано,не вярвах на очите си когато видях сумата.Не знам дали бяха курсови разлики или такси но разликата беше стряскаща.Клиент съм им от десетина години
        За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Ок, мерси за инфото.
          Наистина звучи като *уткенска работа това с курсовете ...

Коментар

• Само да допълня,че преди година карола ми направиха допълнителна отстъпка от договорена входна такса след превода
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
              По-конкретнен можеш ли да бъдеш?
              А Карол?
              Преди време време делтите трябваше да ми преведат долари и евра.Тъй като сметките ми бяха в една банка, която малко беше поставна под запрещение обясних на брокерчето,че ми трябват ден два да им изпратя нови сметки.Отговора беше.Ама не се притеснявайте,ще ви ги преведем в левове по най добрият курс.Е познай ,такива курсове няма и по чейнчовете на морето.Да не говориме за таксите които имат притеглене и в брой и по банков.Справка ,тяхната страница.Еланата бяха значително по скромни но при продажбата на ЕЛАРГА таксите и комисионните разстяха заедно с цените.Колкото до Карол,за тях имам само добри впечатления.Нямат такси нито при внасяне нито при теглене,дори в брой

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                Нито единия,нито другия са коректни при изплащане
                По-конкретнен можеш ли да бъдеш?
                А Карол?

Коментар

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
                  Елана или Делта Сток! Успех от мен.
                  Нито единия,нито другия са коректни при изплащане

Коментар

• имало е вече такива теми, там можеш да събереш повече мнения, аз бих ти препоръчал активтрейдс
                    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от IvoArsov Разгледай мнение
                      За да не пиша нова тема . И аз бих искал съвет за читав брокер , който да си изпълнява стоповете и да е коректен в изплащането на бъдещи ( евентуални ) печалби.
                      Би било добре да препоръчате такъв който работи с MetaTrader , защото съм свикнал на нея .
                      Благодаря !
                      Елана или Делта Сток! Успех от мен.

Коментар

• Много добре знаете за какво питаме, защо се правите на интересни???

Коментар

• Избор на инвестиционен посредник

http://vbox7.com/play:03eb81a8

Коментар

• За да не пиша нова тема . И аз бих искал съвет за читав брокер , който да си изпълнява стоповете и да е коректен в изплащането на бъдещи ( евентуални ) печалби.
                            Би било добре да препоръчате такъв който работи с MetaTrader , защото съм свикнал на нея .
                            Благодаря !

Коментар

• пас съм там, но с много положителни емоции.

Буквално най-добрата школа през, която един млад човек може да мине. За да се развиват обаче нещата на 100% си е необходимо 100% време (образно казано), което няма ка да се случи при мен.

------------------------------------------------
                              Бтв, с теб съм си писал в една друга тема от един друг акаунт специално за форекс търговия. Я кажи, какво препоръчваш

На демо сметки си докарвам до 1% на ден в продължение на 50 дни на някаква неизвестна мобилна платформа.
                              Цъках известно време на платформата на ТелеТрейд, но определено не ми харесва как работи и изпълнява поръчките (като софтуер).

Търся си посредник, от който и вие да сте доволни и да препоръчате, за да мога да разцъкам демото там, изчета всички правни документи през това време и да си открия първата сметка. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен!

Коментар

• Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнение
                                Здравейте,

от известно време насам се чудя кой инвестиционен посредник би бил най-подходящ за откриване на реална сметка с минимална сума - 500лв.

Поздрави!
                                Ти до къде я добута с пирамидата на попа?

Коментар

Working...
                                X