Първоначално изпратено от ivandimitrov1024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на инвестиционен посредник
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеПреди време време делтите трябваше да ми преведат долари и евра.Тъй като сметките ми бяха в една банка, която малко беше поставна под запрещение обясних на брокерчето,че ми трябват ден два да им изпратя нови сметки.Отговора беше.Ама не се притеснявайте,ще ви ги преведем в левове по най добрият курс.Е познай ,такива курсове няма и по чейнчовете на морето.Да не говориме за таксите които имат притеглене и в брой и по банков.Справка ,тяхната страница.Еланата бяха значително по скромни но при продажбата на ЕЛАРГА таксите и комисионните разстяха заедно с цените.Колкото до Карол,за тях имам само добри впечатления.Нямат такси нито при внасяне нито при теглене,дори в бройhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеОк, мерси за инфото.
Наистина звучи като *уткенска работа това с курсовете ...За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениеПо-конкретнен можеш ли да бъдеш?
А Карол?За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеНито единия,нито другия са коректни при изплащане
А Карол?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнениеЕлана или Делта Сток! Успех от мен.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvoArsov Разгледай мнениеЗа да не пиша нова тема . И аз бих искал съвет за читав брокер , който да си изпълнява стоповете и да е коректен в изплащането на бъдещи ( евентуални ) печалби.
Би било добре да препоръчате такъв който работи с MetaTrader , защото съм свикнал на нея .
Благодаря !
Коментар
-
пас съм там, но с много положителни емоции.
Буквално най-добрата школа през, която един млад човек може да мине. За да се развиват обаче нещата на 100% си е необходимо 100% време (образно казано), което няма ка да се случи при мен.
------------------------------------------------
Бтв, с теб съм си писал в една друга тема от един друг акаунт специално за форекс търговия. Я кажи, какво препоръчваш
На демо сметки си докарвам до 1% на ден в продължение на 50 дни на някаква неизвестна мобилна платформа.
Цъках известно време на платформата на ТелеТрейд, но определено не ми харесва как работи и изпълнява поръчките (като софтуер).
Търся си посредник, от който и вие да сте доволни и да препоръчате, за да мога да разцъкам демото там, изчета всички правни документи през това време и да си открия първата сметка. Ако някой може да помогне, ще съм благодарен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sk. Разгледай мнениеЗдравейте,
от известно време насам се чудя кой инвестиционен посредник би бил най-подходящ за откриване на реална сметка с минимална сума - 500лв.
Поздрави!
Коментар
Коментар