IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на инвестиционен посредник

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• ъъъъ брат...
      искам да цъкам демо на платформа, на която ще цъкам и реална сметка. Капиш? Бая логично ми се струва

Въпросът ми е кой посредник би препоръчал?

bpst,

благодаря за отговора. Малко по-рано днес и аз се насочих към тях, тъй като според КФН са холдингът с най-големи активи у нас, но ударих поне за сега на камък.

Оказва се, че или нямат платформа за Mac или ако имат са я скрили доста добре. Поне за сега не успях да се оправя с подкарване не платформа с тяхна демо сметка при мен, но опитите ще продължат

Междувременно бихте ли споделили отзиви за Адмирал Маркетс?

Плюсове / Минуси?

Коментар

• ъъъъъъъъъъ, брат , кво да ти кажа - ходи чети още малко и цъкай демото - м-у въпроса и заглавието има несъответствие дет ...... немам думи, па и некой зел че ти отговорил даже.

Коментар

• ЕЛАНА ТРЕЙДИНГ АД
          "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Избор на инвестиционен посредник

Здравейте,

от известно време насам се чудя кой инвестиционен посредник би бил най-подходящ за откриване на реална сметка с минимална сума - 500лв. Тъй като знам, че рекламите и сайтовете са доста подмамващи и човек, който не е навътре в нещата лесно може да бъде подведен или заблуден се допитвам до вас.

Какви са основните параметри, които трябва да се разгледат освен спреда ?

За кои неща трябва да се оглежда един новобранец и съответно да търси / избягва?

Работят ли всички платформи безпроблемно и безотказно? Търгувал съм известно време на ТелеТрейд платформата, но ми се струва, че създава проблеми и не винаги изпълнява Stop/Take заявките.

Ще се радвам да получа вашите съвети като по-опитни в "занаята"

Поздрави!
            Last edited by sk.; 04.10.2014, 10:51.
          Working...
          X