Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на инвестиционен посредник
Collapse
X
-
ъъъъ брат...
искам да цъкам демо на платформа, на която ще цъкам и реална сметка. Капиш? Бая логично ми се струва
Въпросът ми е кой посредник би препоръчал?
bpst,
благодаря за отговора. Малко по-рано днес и аз се насочих към тях, тъй като според КФН са холдингът с най-големи активи у нас, но ударих поне за сега на камък.
Оказва се, че или нямат платформа за Mac или ако имат са я скрили доста добре. Поне за сега не успях да се оправя с подкарване не платформа с тяхна демо сметка при мен, но опитите ще продължат
Междувременно бихте ли споделили отзиви за Адмирал Маркетс?
Плюсове / Минуси?
Коментар
-
Избор на инвестиционен посредник
Здравейте,
от известно време насам се чудя кой инвестиционен посредник би бил най-подходящ за откриване на реална сметка с минимална сума - 500лв. Тъй като знам, че рекламите и сайтовете са доста подмамващи и човек, който не е навътре в нещата лесно може да бъде подведен или заблуден се допитвам до вас.
Какви са основните параметри, които трябва да се разгледат освен спреда ?
За кои неща трябва да се оглежда един новобранец и съответно да търси / избягва?
Работят ли всички платформи безпроблемно и безотказно? Търгувал съм известно време на ТелеТрейд платформата, но ми се струва, че създава проблеми и не винаги изпълнява Stop/Take заявките.
Ще се радвам да получа вашите съвети като по-опитни в "занаята"
Поздрави!Last edited by sk.; 04.10.2014, 10:51.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар