Първоначално изпратено от Дон Карлос
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?
Collapse
X
-
Ylian1985
Реално е да се изкарат от форекс тези проценти, дори значително повече могат да бъдат изкарани за една година, но при едно условие - да си ги изкараш сам. А това е изключително трудно, дори непосилно за над 95% от опитващите да го правят. Да се научиш да го правиш е според мене значително по-трудоемко от това да завършиш успешно медицина. Бих го сравнил и с друго - да нямаш понятие от шах и за една година след като се научиш да местиш фигурите да станеш световен шампион. Това теоретически е възможно, но само теоретически, защото изисква огромен талант и много труд.
Най-добре е човек, който няма специална нагласа за форекс, а също огромно желание да успее в тази област да не се захваща въобще, защото иначе краят е предизвестен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениев голяма заблуда си колега .много малко банки играят на форекс за собствена сметка.правят го като посредници за клиенти и си лапкат комисиони.те банкерите не обичат комара а си играят на сигурно.комисионите имам предвид
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеза съжаление нямам данни и не обичам да говоря с празни приказки, но всяка банка и финансова институция има отдел който тъгува на форекс, ако не се изкарваха пари нямаше да го правят. Другия голям проблем е че сделки по 10 000Е или 300 000Е се изпълняват лесно, но когато ти набъбне сметката до няколко десетки милиона нещата стават по-сложни. За тези сделки трудно се намират насрещни ордери и свободни средства в банките за ливъридж
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеАко 15 години правиш годишно 221% и си имал 10 000 долара в началото на 15-та година ще имаш 1,5 милиарда долара.
В света има около 1200 милиардери, но нито един от тях, освен може би Джордж Сорос не може да се нарече форексаджия, но и той е такъв с много условности!
След като няма нито един истински милиардер форексаджия, това означава, че нито с луд късмет, нито с много опит може да се забогатее от форекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ylian1985 Разгледай мнениеПопаднах на един сайт където можеш да дадеш да дадеш да ти управляват парите и всеки път на 10 число ти дават средно по 10% лихва взимат ти също по 15% от печалбата. Също знам че и за тегленото има такси и мудно става.Eто линк към сайта
https://ru.forex-mmcis.com/investment/.
Питам защото спестявам 400-600 лв за 3 месеца
Нямам нито инвестиционен нито пенсионен план изграден в момента.
Всичко спестено бухам в банката на срочен депозит.
В една книга бях чел че човек първо трябва да има заделени пари за 6-12 месеца за да покрия належащите си нужди а чак след това да скачам на рискови инвестиции.
Така че аз съм още в началото..
Въпроса ми е струва ли си да инвестирам малка сума в този проект Index TOP 20.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеАко 15 години правиш годишно 221% и си имал 10 000 долара в началото на 15-та година ще имаш 1,5 милиарда долара.
В света има около 1200 милиардери, но нито един от тях, освен може би Джордж Сорос не може да се нарече форексаджия, но и той е такъв с много условности!
След като няма нито един истински милиардер форексаджия, това означава, че нито с луд късмет, нито с много опит може да се забогатее от форексhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеРелано е както да спечелиш 221% така и да загубиш 332%
Както са написали колегите, номера е да си дългосрочно на печалба, а това е ..хммм, невъзможно ако не си някакъв с вътрешна информация да речем.
Дори и Бъфет ли беше, дето си направил парите от Форекс ги е направил с огромен риск за една нощ (да кажем, че е имал късмет ) а не с 20 год. форекс
Дългосрочно пазара винаги печели
Е, повече от 100% е сравнително трудно да загубиш. НО не е невъможно де...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеЗначи има и професионално трейдери, дето това им е бизнеса. До сега този въпрос доста ме тормозеше. Та значи вместо в едно миризливо мегезинче или заведение за 50-80 хилки, дето не е сигурно дали ще имат същата възвръщаемост, по-добре 200% върху тях, в едно спокойно офисче.
Ама все пак.. пробвай първо с 500-800 лева, па после с 5000-8000, па тогава скачай на 50 -80 000
Коментар
-
Релано е както да спечелиш 221% така и да загубиш 332%
Както са написали колегите, номера е да си дългосрочно на печалба, а това е ..хммм, невъзможно ако не си някакъв с вътрешна информация да речем.
Дори и Бъфет ли беше, дето си направил парите от Форекс ги е направил с огромен риск за една нощ (да кажем, че е имал късмет ) а не с 20 год. форекс
Дългосрочно пазара винаги печели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеХаха спокойно бе войводо, какво се настърви Верно е това за отричателния РОИ, ама ти нали имаш претенциите да си печеливш. Добрите МТТ играчи правят много над 20% РОИ. А за мен, да, поназнайвам тва-онова, друг е въпроса, че не си изкарвам парите с покер и играя супер малко та ми е все тая. Ник в покер старс: MaxiMillioni.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениети като си рабирач знаеш ли че 95% от играчите имат отрицатлно РОИ. я си дай ника да те видим тебе
Коментар
-
michaelis
" Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?"
Ко, нье ...
една година може, айде още една и на третата ше ви занитат с -442% ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crusible Разгледай мнениеПрегледах ти статистиките, ми ако си турнирен играч и имаш 18-20% РОИ, значи нещо не правиш като хората. Аз имам същия РОИ ама за СНГ турове с 18 човека, за МТТ трябва да гониш минимум 60+ % РОИ. Имаш някакви добри печалби ама отпреди 2-3 години, сега гледам,че не цъкаш сериозно.
И друго, кое му е безрисковото да си вкараш 2-3% от покер банката в един МТТ турнир. Това си е направо катастрофално управление на банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеИма един трейдърски екип който правят горе-долу толкова годишно. КФН финанс май се казваше, офиса им е в кв. Стрелбище.
Коментар
Коментар