Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение221% е или луд късмет или много много опитен трейдър, но възможно е да.
аз мисля тазо година да го докажа
В света има около 1200 милиардери, но нито един от тях, освен може би Джордж Сорос не може да се нарече форексаджия, но и той е такъв с много условности!
След като няма нито един истински милиардер форексаджия, това означава, че нито с луд късмет, нито с много опит може да се забогатее от форекс
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеаз на покер изкарвам 300-400% годишно. имам възвращемост 18-20% от оборота, играя само турнири.ама не е като на форекс защото ми отнема време иначе е доста по безрисково. в 1 турнир влагам 2-3% от капитал. а които не вярва да провери в OPR ника ми е nradev
http://www.officialpokerrankings.com/
И друго, кое му е безрисковото да си вкараш 2-3% от покер банката в един МТТ турнир. Това си е направо катастрофално управление на банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от emos Разгледай мнениеE пожелавам ти тогава много,ама много,много късмет.Ще ти е нуженhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение221% е или луд късмет или много много опитен трейдър, но възможно е да.
аз мисля тазо година да го докажаЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНапълно реално е да се печелят 221% годишно от форекс. Също така е напълно реално да загубиш 41 952% преди да успееш да направиш 221% печалба.
аз мисля тазо година да го докажа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ylian1985 Разгледай мнениеИграя на Фиксет лимит снг и ноу лимит снг с 1.50 вход в Старса.
Няма да ти дам името си в Старс.
Аз лично не играя в други малки сайтчета PokerStars станаха монопол.
Почнах с фиксет.
На ноу лимит и фиксет не играя защото е много голяма вариацията там.
Знам човек който играе добре фиксет лимит и е загубил 800голями блинда.
За ноу лимит знам че се губят 2000 голями блинда без проблем.
За мен е важно като дръпна чертата в края на месеца да съм на плюс.
Тъй като нямам никакви други приходи.Last edited by nradev; 20.06.2014, 10:27.
Коментар
-
Играя на Фиксет лимит снг и ноу лимит снг с 1.50 вход в Старса.
Няма да ти дам името си в Старс.
Аз лично не играя в други малки сайтчета PokerStars станаха монопол.
Почнах с фиксет.
На ноу лимит и фиксет не играя защото е много голяма вариацията там.
Знам човек който играе добре фиксет лимит и е загубил 800голями блинда.
За ноу лимит знам че се губят 2000 голями блинда без проблем.
За мен е важно като дръпна чертата в края на месеца да съм на плюс.
Тъй като нямам никакви други приходи.
Коментар
-
аз на покер изкарвам 300-400% годишно. имам възвращемост 18-20% от оборота, играя само турнири.ама не е като на форекс защото ми отнема време иначе е доста по безрисково. в 1 турнир влагам 2-3% от капитал. а които не вярва да провери в OPR ника ми е nradev
http://www.officialpokerrankings.com/Last edited by nradev; 20.06.2014, 02:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнениеНапълно реално е да се печелят 221% годишно от форекс. Също така е напълно реално да загубиш 41 952% преди да успееш да направиш 221% печалба.
На форекса съм правил на реална сметка повече от 20% на месец, номера е да си постоянен. Имам цел около 10-20% в обозримото бъдеще да успее да икзрама от търговският си план и най-вече дисциплината си - реална цел е 5-10. Като се замисля големите хедж фоднове и по повече правят, макар че при тях 5% е добра доходност на месец.Last edited by needtoknowmore; 19.06.2014, 19:51.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
ivandavidov
Напълно реално е да се печелят 221% годишно от форекс. Също така е напълно реално да загубиш 41 952% преди да успееш да направиш 221% печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ylian1985 Разгледай мнениеБлагодарен съм на всички че искате да ме предпазите.
Ще си цъкам покер там изкарвам малко над 500$ с 300$ банка в дългосрочен план.
Ще се опитам да си вдигна покер квалификацията.
Може да кача залозите и ще слезна върна на по ниските залози ако не ми потръгне.
Може да отворя нова тема ако пак някоя глупава идея ми мине през главата.
Коментар
-
При сравнително добра система над 60% успеваемост генерираща много сигнали и тук е най-важното с умело парично управление в частност настройване на големината на позицията можеш ги докараш -успелите тредъри печелят от паричното управление, не от системата. Но някой да ти го обещае и гарантира си е пирамида по дефиниция. Все пак това са HYIP схема в нета има бол такива сайтчета ....Last edited by needtoknowmore; 19.06.2014, 17:31.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар