IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Има един трейдърски екип който правят горе-долу толкова годишно. КФН финанс май се казваше, офиса им е в кв. Стрелбище.
    Значи има и професионално трейдери, дето това им е бизнеса. До сега този въпрос доста ме тормозеше. Та значи вместо в едно миризливо мегезинче или заведение за 50-80 хилки, дето не е сигурно дали ще имат същата възвръщаемост, по-добре 200% върху тях, в едно спокойно офисче.

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
      221% е или луд късмет или много много опитен трейдър, но възможно е да.
      аз мисля тазо година да го докажа
      Ако 15 години правиш годишно 221% и си имал 10 000 долара в началото на 15-та година ще имаш 1,5 милиарда долара.
      В света има около 1200 милиардери, но нито един от тях, освен може би Джордж Сорос не може да се нарече форексаджия, но и той е такъв с много условности!

След като няма нито един истински милиардер форексаджия, това означава, че нито с луд късмет, нито с много опит може да се забогатее от форекс

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
        аз на покер изкарвам 300-400% годишно. имам възвращемост 18-20% от оборота, играя само турнири.ама не е като на форекс защото ми отнема време иначе е доста по безрисково. в 1 турнир влагам 2-3% от капитал. а които не вярва да провери в OPR ника ми е nradev

http://www.officialpokerrankings.com/
        Прегледах ти статистиките, ми ако си турнирен играч и имаш 18-20% РОИ, значи нещо не правиш като хората. Аз имам същия РОИ ама за СНГ турове с 18 човека, за МТТ трябва да гониш минимум 60+ % РОИ. Имаш някакви добри печалби ама отпреди 2-3 години, сега гледам,че не цъкаш сериозно.

И друго, кое му е безрисковото да си вкараш 2-3% от покер банката в един МТТ турнир. Това си е направо катастрофално управление на банката.

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
          E пожелавам ти тогава много,ама много,много късмет.Ще ти е нужен
          Има една народна мъдрост, която гласи: Всичко е възможно, не всеки може. Аз смятам че това е напълно реално постижим процент печалба, друг е въпросът, че се искат много знания опит, здрави нерви и дисциплина. Който притежава съвкупността от тези 4 качества, може да направи и доста повече от тези проценти.
          http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
            E пожелавам ти тогава много,ама много,много късмет.Ще ти е нужен
            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
              Напълно реално е да се печелят 221% годишно от форекс. Също така е напълно реално да загубиш 41 952% преди да успееш да направиш 221% печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ylian1985 Разгледай мнение
                Играя на Фиксет лимит снг и ноу лимит снг с 1.50 вход в Старса.
                Няма да ти дам името си в Старс.
                Аз лично не играя в други малки сайтчета PokerStars станаха монопол.
                Почнах с фиксет.
                На ноу лимит и фиксет не играя защото е много голяма вариацията там.
                Знам човек който играе добре фиксет лимит и е загубил 800голями блинда.
                За ноу лимит знам че се губят 2000 голями блинда без проблем.
                За мен е важно като дръпна чертата в края на месеца да съм на плюс.
                Тъй като нямам никакви други приходи.
                ako ROI ти е 20% съмнява ме да е повече значи правиш над 1500 турнира месечно ти не спиш ли бе човек това са поне 50 на ден требе да играеш по 7-8 едновремемнно. а това че не си даваш името ми намирисва че нещо ме будалкаш
                Last edited by nradev; 20.06.2014, 10:27.

Коментар

• Играя на Фиксет лимит снг и ноу лимит снг с 1.50 вход в Старса.
                  Няма да ти дам името си в Старс.
                  Аз лично не играя в други малки сайтчета PokerStars станаха монопол.
                  Почнах с фиксет.
                  На ноу лимит и фиксет не играя защото е много голяма вариацията там.
                  Знам човек който играе добре фиксет лимит и е загубил 800голями блинда.
                  За ноу лимит знам че се губят 2000 голями блинда без проблем.
                  За мен е важно като дръпна чертата в края на месеца да съм на плюс.
                  Тъй като нямам никакви други приходи.

Коментар

• Ylian1985 не можах да ти видя статистиките .явно играеш в някой малък сайт. ама май лимит играеш. там не се лапа много ноулимит е истината
                    Last edited by nradev; 20.06.2014, 03:26.

Коментар

• аз на покер изкарвам 300-400% годишно. имам възвращемост 18-20% от оборота, играя само турнири.ама не е като на форекс защото ми отнема време иначе е доста по безрисково. в 1 турнир влагам 2-3% от капитал. а които не вярва да провери в OPR ника ми е nradev

http://www.officialpokerrankings.com/
                      Last edited by nradev; 20.06.2014, 02:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandavidov Разгледай мнение
                        Напълно реално е да се печелят 221% годишно от форекс. Също така е напълно реално да загубиш 41 952% преди да успееш да направиш 221% печалба.
                        +1
                        На форекса съм правил на реална сметка повече от 20% на месец, номера е да си постоянен. Имам цел около 10-20% в обозримото бъдеще да успее да икзрама от търговският си план и най-вече дисциплината си - реална цел е 5-10. Като се замисля големите хедж фоднове и по повече правят, макар че при тях 5% е добра доходност на месец.
                        Last edited by needtoknowmore; 19.06.2014, 19:51.
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Напълно реално е да се печелят 221% годишно от форекс. Също така е напълно реално да загубиш 41 952% преди да успееш да направиш 221% печалба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ylian1985 Разгледай мнение
                            Благодарен съм на всички че искате да ме предпазите.
                            Ще си цъкам покер там изкарвам малко над 500$ с 300$ банка в дългосрочен план.
                            Ще се опитам да си вдигна покер квалификацията.
                            Може да кача залозите и ще слезна върна на по ниските залози ако не ми потръгне.
                            Може да отворя нова тема ако пак някоя глупава идея ми мине през главата.
                            aз също цъкам покер. ROI ми се движи 18-20%. сподели къде цъкаш на мкви нива и каква ти е възвращаемостта.които не верва да провери в OPR. имаш ли регистрацич в OPR

Коментар

• При сравнително добра система над 60% успеваемост генерираща много сигнали и тук е най-важното с умело парично управление в частност настройване на големината на позицията можеш ги докараш -успелите тредъри печелят от паричното управление, не от системата. Но някой да ти го обещае и гарантира си е пирамида по дефиниция. Все пак това са HYIP схема в нета има бол такива сайтчета ....
                              Last edited by needtoknowmore; 19.06.2014, 17:31.
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Има един трейдърски екип който правят горе-долу толкова годишно. КФН финанс май се казваше, офиса им е в кв. Стрелбище.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X