IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
    Аз пък по-голяма далавера от спортните залагания не знам. Печеля между 10 и 20% на оборота Като прибавиш и бонусите дето така усложливо ги дават повечето боокита и ти се връзват чисти над 200% за под месец работа
    Абе докато си спазваш система ще е така и при форекса не е по-различно но 200% на месец си е много оптимистично за когото и да е било
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
      само че са 0,4%. за сравнение на залози на спорт печелят 3%
      Аз пък по-голяма далавера от спортните залагания не знам. Печеля между 10 и 20% на оборота Като прибавиш и бонусите дето така усложливо ги дават повечето боокита и ти се връзват чисти над 200% за под месец работа
      http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        221 % лесно се правят... В 222% е проблема..Не става и не става...
        ммм да се хвана малко по сериозно с форекса ли ко ама не ми се губят пари най-много да ги изчеластря с някоя опция и ако хвана 5% за мен е ок, останалите 216% ги дарявам на раята

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          е нали тряя да ги гарантираш с нещо ? ти нали цъкаш на форекс и знаеш предполагам кво се случва след 5тата сделка с такъв марджин и Lehman Brothers и те бяха с 30:1 и ги видехме и другите потънаха, само, че 'too big to fail' нашите обаче за разлика от онея там не моа да си печатат колкото си искат и да ги спасяват до един и всичко потъва и няма такива митове 215% годишно това константно не работи да не говорим и за онея LTCM, че те бяха открили топлата вода, и с позиции от трилион тогава и то те бяха звезди с 50% на година забележи с 50%!!! 5 години и чао камо ли наште цървулски банки ....
          Нали си имаш margin call!
          Че къде е проблема имаш 1к сметката си и взимам 100к от брокера - обезпечавам тези 100к с 1к като депозит! От там насетне влезе ли срещу пада 80 пипса или 800 долара и брокера ми удря кол-а! Номера е че ги обезпечавам със сметката си - дали е умно е съвесем друга работа да правя това! Банката може си позволи същото, ако някой има да и даде и някой клиринг да го поеме!

А Леман горе долу същото му се случи, с тази разлика че кол-а отне доста време, както и ликвидацията! На форека или там където ликвидността е голяма всичко става от раз - затова и кола не идва на 100% ако загуби сметката си!
          LTCM около 1.2 трилиона извън книгите са имали деривати в номинално, но знаеш че премия на опция и цена на купуване на активиа са 2 различни неща! Имаха около 5 миларда капитал и 130 милиарда активи - и тях ги чукна кола, че и им удариха няколко милиардна подкрепа иначе грозно щеше да се случи!
          Но не бъркай 1:100 в борса обезпечени с margin и 1:100 активи към капитал

А прост пример тръгваш с 10к сметка за 1 година си нетно 5000 пипса + или ако всеки пип ти е долар правиш 50%, но ако приложиш агресивно парично управление с ниска delta и сравнително по-голям рисков толеранс може и над 300% ги докараш! Номера на големите % се крие в паричното предлагане в частност настройване на големината на позиция! Но както сам се сещаш това става за 5-то процента от играчите! Трябва си тествана стратегия, която носи печалба, генерирща много възможности, както и спазване на правилата желязна дисциплина - другото е ММ!
          Last edited by needtoknowmore; 26.08.2014, 16:28.

Коментар

• 221 % лесно се правят... В 222% е проблема..Не става и не става...

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Е 100 милки ще се намерят, номера е клирингвият партньор да е стабилен! Иначе банка си обезпечава така или иначе със сметката си дори и 1 милиарда да вземе на заем
              е нали тряя да ги гарантираш с нещо ? ти нали цъкаш на форекс и знаеш предполагам кво се случва след 5тата сделка с такъв марджин и Lehman Brothers и те бяха с 30:1 и ги видехме и другите потънаха, само, че 'too big to fail' нашите обаче за разлика от онея там не моа да си печатат колкото си искат и да ги спасяват до един и всичко потъва и няма такива митове 215% годишно това константно не работи да не говорим и за онея LTCM, че те бяха открили топлата вода, и с позиции от трилион тогава и то те бяха звезди с 50% на година забележи с 50%!!! 5 години и чао камо ли наште цървулски банки ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                абе не ви знам тука форексите, не че не съм го търгувал тва, но тва дет разпрааш ти за рисков портфейл на банката ала бала, я ги сметни как ако някоя българска банка има да речем 2-3 млн. за форекс и ше ги напрай 10 млн на година ?!? как стааа тва математически искам да видя аз как без leveradge 30:1 минимум се постига тва нещо и кой и дава на тая банка тоя кредит от 100 млн. да си житка тя на покер у форексо кой е кредитора ??
                Е 100 милки ще се намерят, номера е клирингвият партньор да е стабилен! Иначе банка си обезпечава така или иначе със сметката си дори и 1 милиарда да вземе на заем

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                  Не съм в заблуда, според типа на банката, търговска инвестиционна и т.н.
                  има банки в които се отделя примерно 8% за рисков портфейл и се играе точно на форекс. А иначе сам прецени дали е изгодно да търгуваш през банка с 150-200 пипса комисионна или през оператор с 2 пипса
                  абе не ви знам тука форексите, не че не съм го търгувал тва, но тва дет разпрааш ти за рисков портфейл на банката ала бала, я ги сметни как ако някоя българска банка има да речем 2-3 млн. за форекс и ше ги напрай 10 млн на година ?!? как стааа тва математически искам да видя аз как без leveradge 30:1 минимум се постига тва нещо и кой и дава на тая банка тоя кредит от 100 млн. да си житка тя на покер у форексо кой е кредитора ??

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                    за съжаление нямам данни и не обичам да говоря с празни приказки, но всяка банка и финансова институция има отдел който тъгува на форекс, ако не се изкарваха пари нямаше да го правят. Другия голям проблем е че сделки по 10 000Е или 300 000Е се изпълняват лесно, но когато ти набъбне сметката до няколко десетки милиона нещата стават по-сложни. За тези сделки трудно се намират насрещни ордери и свободни средства в банките за ливъридж
                    Пожелавам ти да ти набъбне сметката и да имаш този проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                      Зависи основно от психопрофила, натурата на индивида. Изкарват се, че и повече.
                      Съгласен съм, като приложим ММ нещата драстично се променят в зависимост от рисковият профил на трейдъра!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        Реално е да се изкарат от форекс тези проценти, дори значително повече могат да бъдат изкарани за една година, но при едно условие - да си ги изкараш сам. А това е изключително трудно, дори непосилно за над 95% от опитващите да го правят. Да се научиш да го правиш е според мене значително по-трудоемко от това да завършиш успешно медицина. Бих го сравнил и с друго - да нямаш понятие от шах и за една година след като се научиш да местиш фигурите да станеш световен шампион. Това теоретически е възможно, но само теоретически, защото изисква огромен талант и много труд.
                        Най-добре е човек, който няма специална нагласа за форекс, а също огромно желание да успее в тази област да не се захваща въобще, защото иначе краят е предизвестен.
                        Зависи основно от психопрофила, натурата на индивида. Изкарват се, че и повече.
                        http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
                          в голяма заблуда си колега .много малко банки играят на форекс за собствена сметка.правят го като посредници за клиенти и си лапкат комисиони.те банкерите не обичат комара а си играят на сигурно.комисионите имам предвид
                          Не съм в заблуда, според типа на банката, търговска инвестиционна и т.н.
                          има банки в които се отделя примерно 8% за рисков портфейл и се играе точно на форекс. А иначе сам прецени дали е изгодно да търгуваш през банка с 150-200 пипса комисионна или през оператор с 2 пипса

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
                            4 години ми трябваха , за да спра да губя
                            Понеже съм по-тъп-седем!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                              Реално е да се изкарат от форекс тези проценти, дори значително повече могат да бъдат изкарани за една година, но при едно условие - да си ги изкараш сам. А това е изключително трудно, дори непосилно за над 95% от опитващите да го правят. Да се научиш да го правиш е според мене значително по-трудоемко от това да завършиш успешно медицина. Бих го сравнил и с друго - да нямаш понятие от шах и за една година след като се научиш да местиш фигурите да станеш световен шампион. Това теоретически е възможно, но само теоретически, защото изисква огромен талант и много труд.
                              Най-добре е човек, който няма специална нагласа за форекс, а също огромно желание да успее в тази област да не се захваща въобще, защото иначе краят е предизвестен.
                              4 години ми трябваха , за да спра да губя
                              12-16 часа на ден
                              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Дааа,трудно е да си сред петте процента,но не невъзможно!!!Горното е много важно!!!
                                само че са 0,4%. за сравнение на залози на спорт печелят 3%

Коментар

Working...
                                X