18,41% на месец си е напълно реално, според мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеВиж за мен кофти серията на психилогическо ниво не е проблем и не ми носи болка!
Не спазването на търговският план(всички правила и системи), демек осирам си дисциплината а от там и сигурността в него демек осирам психологията си, това носи болка! С други думи, ако при тесватана система ми каже влез и ми удари стопа, ако знам че съм на 100% следвал правилата си няма да е проблем за мен! Като имаш 70% успеваемост 30% ще сме в грешка! Психология му е майката - създаваш положителни асоциации ако следващ правилата и обраното
А 10% на месеца на всеки 7 месеца и малко са ти 100% чисто Ако ММ ти разрешава и си склонен да приемеш повече риск може да достигнем за 1 година до митичните 221%
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеизцяло моя е ползвам си я от няколко години основно за да си въртя бонуси този сезон ще я играя изцяло до края на сезона за да видим как ще е през целият сезон.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеE да то е ясно, нямаше как да правиш по 20%, с тази под 50% система и с малки коефициенти! Системата ти твоя ли е или си пренастойвал някоя известна ...http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениена 5-10% на месец пей сърце за кво ти е повече кат тръгне срещу тебе и да скачаш от прозореца ... полека со кротко и со благо и тъй то дрънчали са ме достатъчно докат ме превъзпитат и да ти кажа успяха !!
Не спазването на търговският план(всички правила и системи), демек осирам си дисциплината а от там и сигурността в него демек осирам психологията си, това носи болка! С други думи, ако при тесватана система ми каже влез и ми удари стопа, ако знам че съм на 100% следвал правилата си няма да е проблем за мен! Като имаш 70% успеваемост 30% ще сме в грешка! Психология му е майката - създаваш положителни асоциации ако следващ правилата и обраното
А 10% на месеца на всеки 7 месеца и малко са ти 100% чисто Ако ММ ти разрешава и си склонен да приемеш повече риск може да достигнем за 1 година до митичните 221%Last edited by needtoknowmore; 26.08.2014, 18:17.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеНе знам, може ги бъркаш или аз поне нямам инфо за това ...
Напълно съм съгласен с теб, както писах по-рано рисковият толеранс като се усили става това, но в никакъв случай не можеш му изкараш устоичивост на доходността! Моята единствена цел е да съм постоянен в печалбите на месец - всичко спрямо рисковият толеранс! Примерно 5-10%, можеш да успееш да изкараш устойчивост в дълг план при нисък риск!
А и това с 300% на месец в една кофти серия на 4-тият месец може да се стопили до двуцифрени %! То и затова като се въртят пари примерно на институцуиоанлана база или на по дребно - инвеститорите се интерсуват не колко правиш, а колко е max drawdonw-a и и да си докарват ниско рисково 2-3% на месец е повече от чудесно за тях!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеабе тея като ги видях май и се сетих, че и те бяха ревали някъде ама де да ги знам, е ок и колко време продължава това x200% / x300% ?? един път от Тотото и после ?? после в канала
просто статистически е невъзможно да си винаги отгоре защото риска е просто много голям ти знаеш са кво ти обясняям кат на малките деца, един, втори, трети и на четвъртия кат те занитат и печалбите фийуу
Напълно съм съгласен с теб, както писах по-рано рисковият толеранс като се усили става това, но в никакъв случай не можеш му изкараш устоичивост на доходността! Моята единствена цел е да съм постоянен в печалбите на месец - всичко спрямо рисковият толеранс! Примерно 5-10%, можеш да успееш да изкараш устойчивост в дълг план при нисък риск!
А и това с 300% на месец в една кофти серия на 4-тият месец може да се стопили до двуцифрени %! То и затова като се въртят пари примерно на институцуиоанлана база или на по дребно - инвеститорите се интерсуват не колко правиш, а колко е max drawdonw-a и и да си докарват ниско рисково 2-3% на месец е повече от чудесно за тях!Last edited by needtoknowmore; 26.08.2014, 18:08.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеТова и факта че коефициентите на които играя са средно 2.59Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеПредизвикателството на Varengold, помни много които са направили 300% за 3 месеца! Всичко е risk-adjusted, така че процентите са функция на стратегия и парично управление!
просто статистически е невъзможно да си винаги отгоре защото риска е просто много голям ти знаеш са кво ти обясняям кат на малките деца, един, втори, трети и на четвъртия кат те занитат и печалбите фийууLast edited by michaelis; 26.08.2014, 17:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЩе се съглася с теб Важното е да следваш правилата си! Номера ти е паричното управление накрая с тези процентиhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеаз бих казал на година за когото и да било ..Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеE то все пак зависи от системата ама какво ако ти кажа че с тази система не познавам и в 50% от времето и въпреки това печеля ?Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАбе докато си спазваш система ще е така и при форекса не е по-различно но 200% на месец си е много оптимистично за когото и да е билоhttp://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАбе докато си спазваш система ще е така и при форекса не е по-различно но 200% на месец си е много оптимистично за когото и да е било
Коментар
Коментар