IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 18,41% на месец си е напълно реално, според мен.
    http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
      Виж за мен кофти серията на психилогическо ниво не е проблем и не ми носи болка!

Не спазването на търговският план(всички правила и системи), демек осирам си дисциплината а от там и сигурността в него демек осирам психологията си, това носи болка! С други думи, ако при тесватана система ми каже влез и ми удари стопа, ако знам че съм на 100% следвал правилата си няма да е проблем за мен! Като имаш 70% успеваемост 30% ще сме в грешка! Психология му е майката - създаваш положителни асоциации ако следващ правилата и обраното

А 10% на месеца на всеки 7 месеца и малко са ти 100% чисто Ако ММ ти разрешава и си склонен да приемеш повече риск може да достигнем за 1 година до митичните 221%
      мисля че не е невъзможно, нотова е предела и има години в които неможе да се достигне, освен това няма как да няма и години на минус

Коментар

• Как пък точно са изчислени тези 221 процента. Малко хора да са толкова успешни.
        http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнение
          изцяло моя е ползвам си я от няколко години основно за да си въртя бонуси този сезон ще я играя изцяло до края на сезона за да видим как ще е през целият сезон.
          Ако някога ще решиш да я пуснеш на бял свят срешу заплащане пише ще ти намеря доста потенциални купувачи
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

E да то е ясно, нямаше как да правиш по 20%, с тази под 50% система и с малки коефициенти! Системата ти твоя ли е или си пренастойвал някоя известна ...
            изцяло моя е ползвам си я от няколко години основно за да си въртя бонуси този сезон ще я играя изцяло до края на сезона за да видим как ще е през целият сезон.
            http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
              на 5-10% на месец пей сърце за кво ти е повече кат тръгне срещу тебе и да скачаш от прозореца ... полека со кротко и со благо и тъй то дрънчали са ме достатъчно докат ме превъзпитат и да ти кажа успяха !!
              Виж за мен кофти серията на психилогическо ниво не е проблем и не ми носи болка!

Не спазването на търговският план(всички правила и системи), демек осирам си дисциплината а от там и сигурността в него демек осирам психологията си, това носи болка! С други думи, ако при тесватана система ми каже влез и ми удари стопа, ако знам че съм на 100% следвал правилата си няма да е проблем за мен! Като имаш 70% успеваемост 30% ще сме в грешка! Психология му е майката - създаваш положителни асоциации ако следващ правилата и обраното

А 10% на месеца на всеки 7 месеца и малко са ти 100% чисто Ако ММ ти разрешава и си склонен да приемеш повече риск може да достигнем за 1 година до митичните 221%
              Last edited by needtoknowmore; 26.08.2014, 18:17.

Коментар

Не знам, може ги бъркаш или аз поне нямам инфо за това ...
                Напълно съм съгласен с теб, както писах по-рано рисковият толеранс като се усили става това, но в никакъв случай не можеш му изкараш устоичивост на доходността! Моята единствена цел е да съм постоянен в печалбите на месец - всичко спрямо рисковият толеранс! Примерно 5-10%, можеш да успееш да изкараш устойчивост в дълг план при нисък риск!

А и това с 300% на месец в една кофти серия на 4-тият месец може да се стопили до двуцифрени %! То и затова като се въртят пари примерно на институцуиоанлана база или на по дребно - инвеститорите се интерсуват не колко правиш, а колко е max drawdonw-a и и да си докарват ниско рисково 2-3% на месец е повече от чудесно за тях!
                на 5-10% на месец пей сърце за кво ти е повече кат тръгне срещу тебе и да скачаш от прозореца ... полека со кротко и со благо и туй то. Дрънчали са ме достатъчно докат ме превъзпитат и да ти кажа успяха !!

Коментар

абе тея като ги видях май и се сетих, че и те бяха ревали някъде ама де да ги знам, е ок и колко време продължава това x200% / x300% ?? един път от Тотото и после ?? после в канала
                  просто статистически е невъзможно да си винаги отгоре защото риска е просто много голям ти знаеш са кво ти обясняям кат на малките деца, един, втори, трети и на четвъртия кат те занитат и печалбите фийуу
                  Не знам, може ги бъркаш или аз поне нямам инфо за това ...
                  Напълно съм съгласен с теб, както писах по-рано рисковият толеранс като се усили става това, но в никакъв случай не можеш му изкараш устоичивост на доходността! Моята единствена цел е да съм постоянен в печалбите на месец - всичко спрямо рисковият толеранс! Примерно 5-10%, можеш да успееш да изкараш устойчивост в дълг план при нисък риск!

А и това с 300% на месец в една кофти серия на 4-тият месец може да се стопили до двуцифрени %! То и затова като се въртят пари примерно на институцуиоанлана база или на по дребно - инвеститорите се интерсуват не колко правиш, а колко е max drawdonw-a и и да си докарват ниско рисково 2-3% на месец е повече от чудесно за тях!
                  Last edited by needtoknowmore; 26.08.2014, 18:08.

Коментар

Това и факта че коефициентите на които играя са средно 2.59
                    E да то е ясно, нямаше как да правиш по 20%, с тази под 50% система и с малки коефициенти! Системата ти твоя ли е или си пренастойвал някоя известна ...

Коментар

Предизвикателството на Varengold, помни много които са направили 300% за 3 месеца! Всичко е risk-adjusted, така че процентите са функция на стратегия и парично управление!
                      абе тея като ги видях май и се сетих, че и те бяха ревали някъде ама де да ги знам, е ок и колко време продължава това x200% / x300% ?? един път от Тотото и после ?? после в канала
                      просто статистически е невъзможно да си винаги отгоре защото риска е просто много голям ти знаеш са кво ти обясняям кат на малките деца, един, втори, трети и на четвъртия кат те занитат и печалбите фийуу
                      Last edited by michaelis; 26.08.2014, 17:57.

Коментар

Ще се съглася с теб Важното е да следваш правилата си! Номера ти е паричното управление накрая с тези проценти
                        Това и факта че коефициентите на които играя са средно 2.59
                        http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

аз бих казал на година за когото и да било ..
                          Предизвикателството на Varengold, помни много които са направили 300% за 3 месеца! Всичко е risk-adjusted, така че процентите са функция на стратегия и парично управление!

Коментар

E то все пак зависи от системата ама какво ако ти кажа че с тази система не познавам и в 50% от времето и въпреки това печеля ?
                            Ще се съглася с теб Важното е да следваш правилата си! Номера ти е паричното управление накрая с тези проценти

Коментар

Абе докато си спазваш система ще е така и при форекса не е по-различно но 200% на месец си е много оптимистично за когото и да е било
                              E то все пак зависи от системата ама какво ако ти кажа че с тази система не познавам и в 50% от времето и въпреки това печеля ?

Коментар

Абе докато си спазваш система ще е така и при форекса не е по-различно но 200% на месец си е много оптимистично за когото и да е било
                                аз бих казал на година за когото и да било ..

Коментар

Working...
                                X