Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеСтига ей
Но и това е вярно и не е вярно.
Не го разбираш релативизъма. До кога ще съм жив да те учаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнениеПродължавам да твърдя, че е абсолютно възможно. Просто е въпрос на търговска стратегия, както и отношение между размер на капитал, риск и очаквана доходност. Ясно е, че колкото е по-нисък е капиталът, толкова по-висока е склонността към риск, а оттам и доходността (при успех, разбира се).
И това важи с пълна сила за всяка една икономическа дейност.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Продължавам да твърдя, че е абсолютно възможно. Просто е въпрос на търговска стратегия, както и отношение между размер на капитал, риск и очаквана доходност. Ясно е, че колкото е по-нисък е капиталът, толкова по-висока е склонността към риск, а оттам и доходността (при успех, разбира се).
И това важи с пълна сила за всяка една икономическа дейност.http://jennykaravacheva.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеКолко месеца подред?!... 10 - 20?!
Просто не го вярвам това... системата която "днес" работи... "утре" вече не работи.
Освен това ти ако печелиш такива проценти за няколко години може да се пенсионираш... или да станеш милиардер.
Много хора казват, че могат да правят такива проценти... обаче си остават само с приказките... ако им дадеш пари... изчезват някъде ненадейно и после се правят, че не те познават.
Освен това защо такъв крив процент 18,41... защо не 20% (за по кръгло).
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеВ ProfitPoint ги правят, че и отгореМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАко ще се издребнява са 10,21% увеличение на месец в продължение на 12 месеца!Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеКолко месеца подред?!... 10 - 20?!
Просто не го вярвам това... системата която "днес" работи... "утре" вече не работи.
Освен това ти ако печелиш такива проценти за няколко години може да се пенсионираш... или да станеш милиардер.
Много хора казват, че могат да правят такива проценти... обаче си остават само с приказките... ако им дадеш пари... изчезват някъде ненадейно и после се правят, че не те познават.
Освен това защо такъв крив процент 18,41... защо не 20% (за по кръгло).http://jennykaravacheva.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеКато ви чета, тук.почнах да се чувствам, като управител на голям фондLast edited by needtoknowmore; 26.09.2014, 13:45.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение18,41% на месец си е напълно реално, според мен.
Иначе ако му остава си е около 10,21% всеки месец. Така с натрупване прави 221%.
А всеки може да си направи сметка колко пипса и с каква част от парите си са 10% и колко сделки му трябват за месец.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
221%
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Освен това защо такъв крив процент 18,41... защо не 20% (за по кръгло).
Коментар
-
Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение18,41% на месец си е напълно реално, според мен.
Освен това защо такъв крив процент 18,41... защо не 20% (за по кръгло).Last edited by Xman1; 26.09.2014, 02:52.
Коментар
Коментар