IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
    Форекс за удоволстиве ? Моля ти се, всички ламптим за пари.
    е да де тея пари ми носят удоволствие

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
      Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?
      В Бенча има управляващи трейдери, дето три последователни месеца имат по над 500% доходоностност. Та не виждам защо трябва да се учудваме.
      Има ги, хванали са някакъв тренд или луд късмет с 2 сделки, следващата година ги няма. Признавам го да има 500% ама да са направени с нещо като 50 - 100 сделки и да са разпределено равномерно, къси - дълги иначе си е късмет за мен.

Преди година-две в tradeo имаше подобни класации с хора по 2000% то и сега ако има някой смелчага заложил къси при рублата може да ги е изкарал. Това незначи, че утре няма да ги загуби или като се стабилизира положението да залезе. Сега във въпросната палтформа са оставили само сметки с история и определен брой сделки и няма акаунти над 5%. Защо ли?

Коментар

• Форекс за удоволстиве ? Моля ти се, всички ламптим за пари.
        http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Не съм се замислял и не съм смятал проценти. За сега съм още любител и го правя за удоволствие. Може би има професионалисти дето ги правят тези проценти.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Ъесно нема!!!Проблема си е твой!!!
            не е само мой, ами на 99 процента от хората

Коментар

• Реално ли е да се печелят 221% годишно от форекс?
              В Бенча има управляващи трейдери, дето три последователни месеца имат по над 500% доходоностност. Та не виждам защо трябва да се учудваме.
              Last edited by Georgi; 03.11.2014, 11:05.
              http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Абе освен обучение, трябва и усет за нещата и мноооого късмет.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                  Не знам дали мога да издържа 8 години обучение

Коментар

• Не знам дали мога да издържа 8 години обучение

Коментар

• Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнение
                      тази година за първите 10 месеца досега имам 700%
                      което не значи, че не мога да ги изгубя през оставащите 2 месеца /уж внимавам
                      трябва да кажа , че играя форекс от 8 години и за пръв път излизам на годишна печалба, а колко съм загубил за 8 години няма да ви казвам защото ме е срам
                      Обучението също струва пари!!!Така че,няма нужда да се срамуваш!!!

Коментар

• тази година за първите 10 месеца досега имам 700%
                        което не значи, че не мога да ги изгубя през оставащите 2 месеца /уж внимавам
                        трябва да кажа , че играя форекс от 8 години и за пръв път излизам на годишна печалба, а колко съм загубил за 8 години няма да ви казвам защото ме е срам

Коментар

• Не, според мен не е реално, а просто илюзия... дори мечта

Коментар

• [QUOTE=Ricognito;1059709309]Всеки има своята история бойс енд гърлс Може пък и да има и 300 % печалба, ю невър ноу [/QUOTE

за момента имам едва 10% печалба от 50+ сделки тази година, но тази година беше суша цяло лято пазара спа. сега обаче компенсира, така че имам по 3 сделки седмично, затова мисля, че до края на годината ще мога да ви покажа, поне 50-70%

п.п.
                            Направих две левашки грешки един път от невнимание сключих къса вместо дълга и един път заспах без да си затворя ордера и тези 2 грешки ми костваха още 130 пипса
                            които сега щяха да са още 15% към горните

Коментар

• Всеки има своята история бойс енд гърлс Може пък и да има и 300 % печалба, ю невър ноу

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                Като ви чета, тук.почнах да се чувствам, като управител на голям фонд
                                сподели какви са твойте проценти тогава, ако съм те разбрал правилно

Коментар

Working...
                                X