IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • А може ли по-запознатите професионалисти да кажат какви трикове използват бъкетите, за да обират парите на клиентите си?
    Примерно слипидж, рекотиране, фалшиви тикове, с които удрят стоповете или нещо друго?
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

      Никога не съм твърдял, че светът, в който живеем, е съвършен. Напротив - точно обратното. Съвременния свят е пълен с несъвършенства, дори пращи по шевовете от лъжи, измами, корупция, простотия и некадърност по всички нива на управлението и/или бизнеса/икономиката. Това обаче за нас простосмъртните поданици е просто една ДАДЕНОСТ, спрямо която нищо не можем да направим. Можем да се опитаме да се борим и да изгорим, или по-добрия според мене вариант е да се опитаме ДА СЕ АДАПТИРАМЕ към тази даденост, и да извлечем от нея МАКСИМУМ ЛИЧНА ИЗГОДА.

      Има разбира се и трети вариант НИЩО ДА НЕ ПРАВИМ, освен да си чешем клавиатурата по форумите и да ОПЛЮВАМЕ ВСЕКИ и ВСИЧКО, без обаче да си мръднем пръста да направим каквото и да било добро за себе си или за семейството си. И за съжаление повечето хора избират именно този вариант, защото той е най-лесния и най-мързеливия. И цялата тази тема е едно прекрасно потвърждение на написаното в този постинг.
      Приемам го като признание, че бъкетите в България, също както в САЩ, играят срещу клиентите си. Т.е. загубата за клиента е печалба за бъкета. Следователно бъкета има силен интерес да изиграе клиентите си, а има и възможността да го прави.

      От там нататък всеки може да си прави сметката дали да се хваща на това хоро. Но няма да е зле и българските регулатори да подхванат бъкетите. В щатите това е криминална дейност, както посочи колегата Frosty.

      Коментар


      • Матеев, ще се повторя, но в случая не става дума за философия или нещо, подлежащо на интерпретация, а за факти. Ще отнеме точно 2 реда текст, за да докажа, примерно, че в природата водата не тече нагоре. И това ще е разбираемо и необоримо за всеки.

        Ако твърденията ти са истинни и грешим за бъкетите, би трябвало с лекота да ни убориш, доказвайки несъмнената полза за клиента на бъкета. Клиентът в магазина има ясна и конкретна полза - всеки един. В дългосрочен план 100% от клиентите на ритейл форекс-а ще си изгубят парите и времето, без да получат нищо насреща. Защото, знаеш, в дългосрочен план всеки акаунт фалира. Проста математика.

        Коментар


        • --------------------
          Last edited by Mateev; 04.12.2017, 22:20.

          Коментар


          • --------------------
            Last edited by Mateev; 04.12.2017, 22:20.

            Коментар


            • Нищо не може да обори. Ако беше така, както твърди той, излиза че бъкетите са нещо като "централни контрагенти" (central counterparty - CCP). Ако беше така те трябваше да са подложени на изключително строг надзор от регулатора, много по-строг отколкото един нормален брокер. А в България централни контрагенти няма.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                Всичко това са си твои лични си измислици, в които си започнал сам да си вярваш. Може да предполагаш, но нямаш никакви доказателства. Нямаш и правото да правиш генерализации на базата на само едни измислици и предположения. Бих ти казал какво мисля за такива като тебе, но няма да го направя, за да не ми изтрият постинга. Ти обаче сам си го знаеш .....
                Матеев, ако греша кардинално, както твърдиш, би трябвало да ме обориш с две приказки - все пак става дума за факти, навързани с елементарна логика. Вместо това пишеш километрични постове с нападки и лъжи, с които само отваряш работа на модераторите. Все ми е тая какво мислиш за мен, стига да не лъжеш хората, представяйки черното за бяло.

                Коментар


                • В уикипедия са написали интересни неща за бъкетите - според Ню Йорк Таймс бъкетите са офиси в които се правят залози под формата на поръчки базирани върху текущите цени на различни финансови инструменти и активи, но всъщност без да се купуват и да се продават в действителност.
                  Другото интересно е, че в много щати в САЩ понятието бъкет шоп е дефинирано понятие от наказателното право, което прави оперирането на бъкети криминално престъпление.
                  Повече инфо тук:
                  https://en.wikipedia.org/wiki/Bucket_shop_(stock_market)
                  ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                  Коментар


                  • --------------------
                    Last edited by Mateev; 04.12.2017, 22:20.

                    Коментар


                    • --------------------
                      Last edited by Mateev; 04.12.2017, 22:20.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Форекса или с други думи валутният пазар не се движи от някакви пикливи трейдърчета спекуланти в традъра или нз си кой бъкет. Всички ние спекулантите и дребният ритейл може само да се надяваме,че сме хванали посоката.Бъкета може да манипулира близките цени. няма как EUR/USD да е 1,16 а бъкета да показва 1,20 точно затова го казвам за 100 път тук,че за да се оцелее се търгува от средносрочно нагоре. Тия интрадей скалперски работи изкарват пари за семки и кафе и да водите веднъж седмично мацката на дискотека(говоря за дребни до средни суми). Ясно е че с 10 милиона ако имаш информация и 15 минутна търговия ще те изхрани. Оставете ги глупостите на оня лумпен квв дето движел цени чак....тва като го чух и паднах от стола от смях.Дето търгува през мт4 и традъра големят спекулант,смях та чак движел цените на определени инструменти. И той като архитекта е за 4 километър
                        И аз мисля така.
                        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение


                          Напълно си прав за това чиста измама мога да допълня само и член 321 от НК т.е. ОПГ
                          Много милиционер тука,бре!!!

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

                            Т.е. 95% от клиентите са все на загуба, а 5% печелят луди пари на гърба на останалите?

                            Не, Метеев, при вас бъкетите става дума за една дейност, която най-вероятно попада под чл. 209 НК - измама.
                            Напълно си прав за това чиста измама мога да допълня само и член 321 от НК т.е. ОПГ
                            Форекс блог

                            Коментар


                            • Форекса или с други думи валутният пазар не се движи от някакви пикливи трейдърчета спекуланти в традъра или нз си кой бъкет. Всички ние спекулантите и дребният ритейл може само да се надяваме,че сме хванали посоката.Бъкета може да манипулира близките цени. няма как EUR/USD да е 1,16 а бъкета да показва 1,20 точно затова го казвам за 100 път тук,че за да се оцелее се търгува от средносрочно нагоре. Тия интрадей скалперски работи изкарват пари за семки и кафе и да водите веднъж седмично мацката на дискотека(говоря за дребни до средни суми). Ясно е че с 10 милиона ако имаш информация и 15 минутна търговия ще те изхрани. Оставете ги глупостите на оня лумпен квв дето движел цени чак....тва като го чух и паднах от стола от смях.Дето търгува през мт4 и традъра големят спекулант,смях та чак движел цените на определени инструменти. И той като архитекта е за 4 километър

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

                                Отново некомпетентно изказване ......

                                Нулата (насрещните позиции) няма как да изтекат към джоба на брокера. Нулата означава, че парите преливат от джобовете на един трейдер към друг, а за брокера остава само два пъти спреда. Ти да не би да искаш брокерите да работят без пари хей така само заради сините ти очи?

                                Тука няма никаква схема, а още по-малко пирамида.
                                Т.е. 95% от клиентите са все на загуба, а 5% печелят луди пари на гърба на останалите?

                                Не, Метеев, при вас бъкетите става дума за една дейност, която най-вероятно попада под чл. 209 НК - измама.

                                Коментар

                                Working...
                                X