IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от makama Разгледай мнение
    Здравейте !
    Аз лично непознам печелищи на форекс ! Обаче познавам доста губили... е не-големи суми, но загубили...
    Искам само да кажа следното : с три различни фирми 2011 / SUNBIRDTX, 2013 / BROKER CAPITAL и 2017 / MRTMARKETS се опитах да припечеля нещо.... общо 5 000 лева внесени изгубих... отделно изгубих много време, защото се наложи да прочета на български и руски много литература.... всички лъжат и то красиво.... брокерите са ДВЕ категории : 1-ва - която те зарибяват и непрекъснато досаждат и 2-ра които ти "помагат". реално двата пъти "знаещите" брокери ме изпържиха....
    Добре съм с математиката, но за мене всичко е пълна измама....
    Извинявай много но тези брокери които си посочил са нещо като на КВВ трейдър.бг. Това са пълни глупости мики маус брокери. Единят за който видях е в някаква брутална офшорка с никакви регулации. С тези пари можеше да откриеш при някой среден европейски ритейл брокер. Литератури недей да четеш. Всичко е написано красиво гледаш графики модели индикатори и мислиш,че ставаш милионер. Само,че всяка една графика е изсмукана от пръстите. Веднъж е дневна веднъж 5 минутна само и само да напасне идеално, а че има още 100 като нея а нещата са корено различни се спестява.

Коментар

• Първоначално изпратено от representjah

Това е изцяло грешен подход, и за съжаление нищо не доказва. Какво означава дай ми прогноза - ами нищо. Абсолютно нищо. Бъркаш прогноза със стратегия. Печелившата стратегия може да съдържа 99% губещи сделки/прогнози и само 1% печеливши сделки/прогнози. Важното е на имаш стратегия с ясни правила и да я проложиш голям на брой пъти. Сам си избери колко на брой, за мен 5000 сделки е хубаво число, звучи важно.

Като ти кажат, че има вероятност 70% за дъжда това означава точно това. Ако не завали - всички си мислят - тия са ебати калъфите метеролозите, а точно те са с най точните прогнози, защото като дръпнеш чертата накрая виждаш, че от всичките им прогнози наистина в 70% вали дъжд а в 30% не вали. Ето това е идеята. Ако видиш утре че самолета пред тебе се разбива, това не означава, че всички самолети ще се разбият.
      За да печелиш на каквато и да е било игра трябва да имаш стратегия с набори от правила и тя да ти носи печалба накрая.
      Бъркаш нещата. На всички ни е ясно за това което казваш и не е това въпроса. Въпроса е,че тук няколко човека се хвалят едва ли не как всяка сделка им е печеливша. Твърдят,че знаят някакви нива само като видят графиката. Това искаме 1-2 сделки в реално време. Миналото всеки може да го гледа и да се напасва и самозаблуждава. Фалшиво его. Само че ги е страх от загубата и това ми говори само едно,че не са никакви големи играчи а архитекти цъкащи на демо. Даже архитекта е по мъж от тях защото си пуска графиките и си дрънка приказки по тях но да върви.

Относно теб матеев 100 пъти те питаха по всички форуми дай една снимка на това което говориш,ама не ти си пишеш и пишеш теории заучени. И за човек който не си знае парите имотите и колите да имаш 10 000 долара в сметка която си развивал 10 години е направо смехотворно,а се изказваш като някое гуру от последна инстанция. Ама чакай малко кой си ти? Сорос може би? . И още нещо в тия несигурни времене на отвличания едва ли не се връщаме 90-те да се хвалиш наляво и надясно какви коли и пари имаш и ако нямаш гръб ми се струва крайно глуповато
      Last edited by prectical; 03.10.2017, 20:48.

Коментар

• Здравейте !
        Аз лично непознам печелищи на форекс ! Обаче познавам доста губили... е не-големи суми, но загубили...
        Искам само да кажа следното : с три различни фирми 2011 / SUNBIRDTX, 2013 / BROKER CAPITAL и 2017 / MRTMARKETS се опитах да припечеля нещо.... общо 5 000 лева внесени изгубих... отделно изгубих много време, защото се наложи да прочета на български и руски много литература.... всички лъжат и то красиво.... брокерите са ДВЕ категории : 1-ва - която те зарибяват и непрекъснато досаждат и 2-ра които ти "помагат". реално двата пъти "знаещите" брокери ме изпържиха....
        Добре съм с математиката, но за мене всичко е пълна измама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          На мене не ми стана ясно какво в края на краищата искат да видят тези неудачници, за да повярват, че от форекса наистина може да се печели. Хайде нека те да си кажат точно и ясно - искам да видя това, това и това, за да им задоволим любопитството.

Иначе до момента им приведохме десетки доказателства, но те пак продължават да си пеят песента "е те такова животно нема .... ". Затова нека да поемат инициативата и да си кажат точно и ясно какво искат да видят, а ние ще се постараем да им го покажем.

А ако не могат да си формулират желанието си, то тогава работата е ясна - събрали са се тука в тази тема да ронят сълзи и да бършат сополи, защото някой друг им е виновен за собствената им некадърност.

Та хайде чакам - формулирайте си желанието ..........
          Аз имам две въпросчета:
          - да кажем, че реша да се пробвам на форекса и вложа по-голяма сума, примерно 250 000. Ако брокерът фалира, какво става с депозита ми?
          - да приемем хипотетично, че даден форекс брокер има 50 клиента. От тях 40 души са или големи късметлии, или големи професионалисти и са на печалба общо за 240 000. Десетима души са неудачници и са на загуба общо за 40 000. Откъде брокерът ще вземе пари, за да изплати печалбите на печелившите, ако решат да си закрият сметките едновременно?
          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

На мене не ми стана ясно какво в края на краищата искат да видят тези неудачници, за да повярват, че от форекса наистина може да се печели. Хайде нека те да си кажат точно и ясно - искам да видя това, това и това, за да им задоволим любопитството.

Иначе до момента им приведохме десетки доказателства, но те пак продължават да си пеят песента "е те такова животно нема .... ". Затова нека да поемат инициативата и да си кажат точно и ясно какво искат да видят, а ние ще се постараем да им го покажем.

А ако не могат да си формулират желанието си, то тогава работата е ясна - събрали са се тука в тази тема да ронят сълзи и да бършат сополи, защото някой друг им е виновен за собствената им некадърност.

Та хайде чакам - формулирайте си желанието ..........
            Покажи някой транзакшънс в реално време, дай прогноза за нещо, само тогава бих те приел сериозно, иначе само говориш празни приказки за твоите системи измислени. Ако ти стиска, ама нали знаеш че като не познаеш това ще те удари яко в самочувствието ти. Ще си се изложил публично с този си профил, поради тази причина от този страх няма да го направиш.

Коментар

• --------------------
              Last edited by Mateev; 04.12.2017, 23:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение

Ами да аматьорското ти е мисленето за пореден път.

Знаем, че обикновено е нищо, че и под него и затова не искашш да покажеш хистори.

Трейдовете ти не значат нищо за мен, трейдове без стоп и таргет, 2-3 на брой, могат да са с всякакъв изход без да означава нищо за уменията ти.
                Ама защо ми се напъваш на мен при положение,че нищо не доказвам в темата? Ти си човека който се доказва. Както казах може да ме мислите за какъвто поискате, без значение. Нито сте ми в контактите нито ме храните,че да се доказвам. Аз не се доказвам тук. Към теб са пуснати всички предизвикателства от които бягаш.

Аз ползвам времеви стоп и таргет. отварям в определен интервал затварям в други два интервала в зависимост колко. мога да ти сложа два стопа на 500 пункта и таргет на 500 и какво?

И хайде понеже ти си стопаджия, сега ми кажи форекс пазара какъв пазар е? Трендови пазар ли е или друго в краткосрочен план все пак нали си скалпер и интрадей? Не говоря за цикличност в дългосрочен план
                Last edited by prectical; 03.10.2017, 17:20.

Коментар

Знаем, че обикновено е нищо, че и под него и затова не искашш да покажеш хистори.

Трейдовете ти не значат нищо за мен, трейдове без стоп и таргет, 2-3 на брой, могат да са с всякакъв изход без да означава нищо за уменията ти.
                  Сорос също е аматьор, защото с един залог направи милиард. Пък професионалистите трейдват като луди и правят пари за баничка и боза

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

А относно трейдинга там съм на голямо парче или много или нищо. Дребни пари за семки и кафе не ме блазнят. Дългосрочен играч съм

И постъпих много по-мъжки от теб като казах какво съм играл от вчера до петък ще държа. Ако загубя ще се смеете с оня матеев, ако спечеля ще искате още доказателства.

FinancialMarkets.Zone

Коментар

Практикале,

Губиш почва, започна на посоки да стреляш вече, нали трейдъра ти беше малко, са и МТ4 ти е малко, това как ти е:

Или направо ферарито да ти покажа хаха

Ако не дадеш стейтмънт те приемаме за един от 90% стригани

Обсебен си от другите и само знаеш да плюеш като много други тук, покажи ти какво си постигнал?
                      Кажи си името поне, като говориш за мъжки постъпки. Какъв ти е дей джоба кажи поне, ясно че не свързан с трейдинга?
                      така ти може да ме приемеш за който искаш. Вече ми е ясно какъв си затова мнението ти за мен е без значение. Ако искаш ме смятай за най-големят форекс неудачник. Стриган устриган каквото си избереш, както казах и 5 пари не давам за мнението ти нито това на самозванеца матеев.
                      Аз дей джоб нямам Може и за кифла да ме помислиш все ми е тая. извън България са нашите дейности така че оставям го на въображението ти (берач на малини картофи портокали хахахаха) каквото си избереш
                      А относно трейдинга там съм на голямо парче или много или нищо. Дребни пари за семки и кафе не ме блазнят. Дългосрочен играч съм

И постъпих много по-мъжки от теб като казах какво съм играл от вчера до петък ще държа. Ако загубя ще се смеете с оня матеев, ако спечеля ще искате още доказателства.
                      Last edited by prectical; 03.10.2017, 16:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Ти ще излезнеш по-голям смешник и от шкумбата. И доказан вече страхливец. Уж знаел можел печелил а какво се оказва,че се крие зад хистори което дори е съмнително. Мъж си ако покажеш реална сделка кажи влизам тук и като настъпи момента излизам. Хайде дай една нали си техничар знаещ всичко.

Явно си се зел за някакво финансово гуру на което искаме всички да му спечелим от сделките е тва щеше да е смешно ако не беше жалко..... Че кой беше ти? никому неизвестен форумен шкумба. Няма лошо мисли се за къвто искаш.......

А като видя някой подвизаващ се в МТ4 си личи че си брутален ритейл без грам познание. Имам един приятел който бачка за инвестиционен посредник и в щатите е заемал важен пост( не някой анонимник) и го казва човека мт4 е само да си чертаеш линиики и демо. Нито един сериозен играч не е през такава платформа но ти нали си финансово гуру въртящо милиони милиони. Шкумбата пасти да яде. Ставаш все и все по-смешен.

Относно дали печелят хората от форекс дори ти сам признаваш,че 90% губят а само 10% печелят. направих си труда да изчета бая твои мнения. Още нещо никаде нямаш топки да кажеш една твоя позиция......Шкумба

Според мен не си нищо повече от един самозванец с дребни спечелени пари от форекс за семки и кафе и някакъв сайт. Ще зема някой ден като събера пари,че много ме стрижат и не подозираш нищо да се регна в сайта ти, ще прежаля един абонамент да ти видя сигналчетата на какво ниво са. Тогава ще те изтипосам пред всички навсякаде какъв играч си.
                        Практикале,

Губиш почва, започна на посоки да стреляш вече, нали трейдъра ти беше малко, са и МТ4 ти е малко, това как ти е:

Или направо ферарито да ти покажа хаха

Ако не дадеш стейтмънт те приемаме за един от 90% стригани

Обсебен си от другите и само знаеш да плюеш като много други тук, покажи ти какво си постигнал?
                        Кажи си името поне, като говориш за мъжки постъпки. Какъв ти е дей джоба кажи поне, ясно че не свързан с трейдинга?
                        FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение

Една-две е недостоверно. Дай поредица от сделки.

Ние няма да влизаме в позиция и да губим. Само ще наблюдаваме.
                          Нека да даде и 1-2. нали е техничар знаещ всичко пробиви трендове корекции нз си какво.
                          няма какво да наблюдаваме всички дружно влизаме в позиции. Все пак е гуру дето има огромна успеваемост
                          Или ще се окаже като архитекта.....демо играч.

Коментар

Човек най-много го боли тогава, когато му кажеш истината в очите. И понеже той сам осъзнава, че това е голата истина и няма как да я обори с разумни доводи, започва да си ИЗМИСЛЯ ДОВОДИ, да ЛЪЖЕ, да МАМИ и което е още по-лошо - ЗАПОЧВА ДА ОБИЖДА.

То е повече от ясно, че той няма как да стане по-умен или по-богат, защото явно е ограничен по рождение, но това не му пречи по форумите да се прави на велик, особено ако се крие зад анонимен акаунт.
                            Познавам доста ограничени хора но 100 пъти по-богати от теб г-н Матеев. Гледах ви видеото с пчелите и знаеш ли не ми приличаш нито на мултимилионер нито на нищо, айде да не използвам по-обидни квалификации. Но за човек който не си знае парите имотите и колите ( твой думи ) би трябвало да си малко по така хахахах Явно мутрите са ти зели парите от шампоаните и сега виеш на умряло.

И един въпрос още в колко форума и сайта ще пуснеш тая концепция. Едно и също ръсиш толкова време а резултата е нулев

Коментар

ХАХА практикале по-голям аматьор си от колкото предполагах.

Като чуя нямам стоп и нямам таргет и ми стига, ясен си ми. Такива като тебе колко съм ги видял и колко са ми се дърварили по форумите, само за да изчезнат безследно няколко месеца по-късно (като свърши марджина).

Айде дай хистори на сметката да видим как "стрижеш". Хайде затапи ме, само да не почнеш и ти като един друг герой с ник на птица дето беше "по-голям" и от тебе да ми даваш линкове от чужди сметки. Или пък просто си замълчи и си признай че и ти си от "стриганите" и затова си гневен и пишеш във темата леко на страната на "не може да се печели".

Не ме мисли аз и при други брокери имам сметки ето един скриншот от сървъра ми с работещите в момента акаунти https://prnt.sc/gsoquv

Сделки няма да ви давам да изкарвате пари на мой гръб, преценката за качеството на системата по 1-2 сделки е недостоверно и само най-големите аматьори го предлагат като показател за представяне. Хистори ви показах от десетки реални ръчни сделки, в продължение на месеци, назад в темата и от автоматизирани съм качвал.

Ето с това си изказване се изложи най-много и показа как наистина не разбираш нещата които пишем с Матеев.
                              Както вече казах "Не се и съмнявам, че имаш затруднения схващането ..."

Най-добре (ако искаш да не те стрижат) изчети нещата от линка, който сам даде от начало и внимателно.
                              Наблегни на ПМО (expectancy)
                              И все пак за останалите читатели ще обясня накратко ПМО (expectancy) се смята на база всички сделки(печеливши и губещи!) средно аритметичния брой пипсове се явява МАТЕМАТИЧЕСКОТО ОЧКВАНЕ на системата, ако то е над 0 системата е печеливша, ако то е над 4 системата е добра.
                              Няма значение дали сделките са ти за по 3, 30 или 300 пипса, показателя е един и същ
                              Ти ще излезнеш по-голям смешник и от шкумбата. И доказан вече страхливец. Уж знаел можел печелил а какво се оказва,че се крие зад хистори което дори е съмнително. Мъж си ако покажеш реална сделка кажи влизам тук и като настъпи момента излизам. Хайде дай една нали си техничар знаещ всичко.

Явно си се зел за някакво финансово гуру на което искаме всички да му спечелим от сделките е тва щеше да е смешно ако не беше жалко..... Че кой беше ти? никому неизвестен форумен шкумба. Няма лошо мисли се за къвто искаш.......

А като видя някой подвизаващ се в МТ4 си личи че си брутален ритейл без грам познание. Имам един приятел който бачка за инвестиционен посредник и в щатите е заемал важен пост( не някой анонимник) и го казва човека мт4 е само да си чертаеш линиики и демо. Нито един сериозен играч не е през такава платформа но ти нали си финансово гуру въртящо милиони милиони. Шкумбата пасти да яде. Ставаш все и все по-смешен.

Относно дали печелят хората от форекс дори ти сам признаваш,че 90% губят а само 10% печелят. направих си труда да изчета бая твои мнения. Още нещо никаде нямаш топки да кажеш една твоя позиция......Шкумба

Според мен не си нищо повече от един самозванец с дребни спечелени пари от форекс за семки и кафе и някакъв сайт. Ще зема някой ден като събера пари,че много ме стрижат и не подозираш нищо да се регна в сайта ти, ще прежаля един абонамент да ти видя сигналчетата на какво ниво са. Тогава ще те изтипосам пред всички навсякаде какъв играч си.

Коментар

• --------------------
                                Last edited by Mateev; 04.12.2017, 23:25.

Коментар

Working...
                                X