Спрете да си водите лични спорове!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Според мен за да се печелят значителни суми от валутни спекулации трябва да имаш голям стартов капитал, поне 150 000, да се търгува дългосрочно и да се използват минимални или почти никакви лостове. Тогава не ти трябват да търсиш алгоритми, модели и математически зависимости в хаотичното движение на валутните курсове.
Само че доколкото разбрах, нашите брокери гарантират депозити само до 40 000 лева.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev
Ти си безнадежден случай .....
Не знаеш нищо за мене, но вече постави "диагнозата си". Иска ти се и другите хора да са безнадеждни случаи като тебе, ама явно това не е така.
Ако наистина имаш такива разсъждения, много ми е интересно какво правиш в един инвестиционен форум?
Коментар
-
г-Н Mateev, в главата ви е пълна каша. Това твърдение е базирано на тоновете локуми, които сте разтягали в другия форум. Съжалявам, че загубих време да ги чета. Колкото по-скоро осъзнаете горното, толкова по-добре за вас и околните, но е много вероятно въобще да не го осъзнаете...Location: Terminal Island
Institution: FBI Correctional Facility
Jurisdiction: Unknown
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Добре, обещавам да ви публикувам такава сметка, когато и ако се сдобия с нея. Вероятноста е много голяма. Засега мога само да ви публикувам сметка в Алпари с четворно увеличение на капитала, но явно това не ви устройва.
Иначе аз съм виждал такива сметки на други хора, но тъй като съм мошеник, измамник, глупав, прост и тъп, явно вие не вярвате на написаното от мене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеНа мене не ми стана ясно какво в края на краищата искат да видят тези неудачници, за да повярват, че от форекса наистина може да се печели. Хайде нека те да си кажат точно и ясно - искам да видя това, това и това, за да им задоволим любопитството.
Иначе до момента им приведохме десетки доказателства, но те пак продължават да си пеят песента "е те такова животно нема .... ". Затова нека да поемат инициативата и да си кажат точно и ясно какво искат да видят, а ние ще се постараем да им го покажем.
А ако не могат да си формулират желанието си, то тогава работата е ясна - събрали са се тука в тази тема да ронят сълзи и да бършат сополи, защото някой друг им е виновен за собствената им некадърност.
Та хайде чакам - формулирайте си желанието ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеhttps://forexforum.bg/viewtopic.php?...654db43b93236f
Матеев отново се е развихрил. Едни и също постове навсякаде. Абе човек щом не си знаеш парите колите и имотите защо по цял ден си губиш в писане на едно и също и да наричаш навсякаде хората глупаци, невежи и нз си още какво, как само ти си разбирал от точни науки.... Вече ти научих всички реплики и примери.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеТука вече прекрачи границата .......
Не виждам с какво твоите предположения са по-добри от моите. Първите са базирани на личния ти интерес, докато вторите на собствените ти думи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеhttps://forexforum.bg/viewtopic.php?...654db43b93236f
Матеев отново се е развихрил. Едни и също постове навсякаде. Абе човек щом не си знаеш парите колите и имотите защо по цял ден си губиш в писане на едно и също и да наричаш навсякаде хората глупаци, невежи и нз си още какво, как само ти си разбирал от точни науки.... Вече ти научих всички реплики и примери.....
Коментар
-
https://forexforum.bg/viewtopic.php?...654db43b93236f
Коментар
Коментар