IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спрете да си водите лични спорове!

Коментар

• Според мен за да се печелят значителни суми от валутни спекулации трябва да имаш голям стартов капитал, поне 150 000, да се търгува дългосрочно и да се използват минимални или почти никакви лостове. Тогава не ти трябват да търсиш алгоритми, модели и математически зависимости в хаотичното движение на валутните курсове.
      Само че доколкото разбрах, нашите брокери гарантират депозити само до 40 000 лева.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev

Ти си безнадежден случай .....

Не знаеш нищо за мене, но вече постави "диагнозата си". Иска ти се и другите хора да са безнадеждни случаи като тебе, ама явно това не е така.

Ако наистина имаш такива разсъждения, много ми е интересно какво правиш в един инвестиционен форум?
        Г-н Матеев,спрете да се държите като поп /чадо не ме гледай какво правя,а ме слушай какво говоря/ и подкрепете приказките си с дела.Като сте убеден в стратегията си, публикувайте реален акаунт с голяма сума и покажете реални резултати.Това ви е предложено поне сто пъти и вие всеки път шикалкавите.

Коментар

• --------------------
          Last edited by Mateev; 04.12.2017, 23:24.

Коментар

• Господин Матеев бавно но сигурно се приближава към нашият лагер.
            И той започна сам да разбира че печеливши от форекс няма т.е. има само форекс брокерите.!
            advokatfilipova.eu

Коментар

• г-Н Mateev, в главата ви е пълна каша. Това твърдение е базирано на тоновете локуми, които сте разтягали в другия форум. Съжалявам, че загубих време да ги чета. Колкото по-скоро осъзнаете горното, толкова по-добре за вас и околните, но е много вероятно въобще да не го осъзнаете...
              Institution: FBI Correctional Facility
              Jurisdiction: Unknown

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Добре, обещавам да ви публикувам такава сметка, когато и ако се сдобия с нея. Вероятноста е много голяма. Засега мога само да ви публикувам сметка в Алпари с четворно увеличение на капитала, но явно това не ви устройва.

Иначе аз съм виждал такива сметки на други хора, но тъй като съм мошеник, измамник, глупав, прост и тъп, явно вие не вярвате на написаното от мене.
                Когато си готов, обясняваш какво ще правиш, за да установим колко сделки и с какъв обем са достатъчни, а после си чупиш главата. И без разни бонусарски сметки - милионерче си, няма от какво да се срамуваш и да си губиш времето за няколко хилядарки...

Коментар

• --------------------

Коментар

• --------------------

Коментар

На мене не ми стана ясно какво в края на краищата искат да видят тези неудачници, за да повярват, че от форекса наистина може да се печели. Хайде нека те да си кажат точно и ясно - искам да видя това, това и това, за да им задоволим любопитството.

Иначе до момента им приведохме десетки доказателства, но те пак продължават да си пеят песента "е те такова животно нема .... ". Затова нека да поемат инициативата и да си кажат точно и ясно какво искат да видят, а ние ще се постараем да им го покажем.

А ако не могат да си формулират желанието си, то тогава работата е ясна - събрали са се тука в тази тема да ронят сълзи и да бършат сополи, защото някой друг им е виновен за собствената им некадърност.

Та хайде чакам - формулирайте си желанието ..........
                      Публична сметка, достатъчен брой сделки в реално време, приличен обем. Мисля, че това е достатъчно и едва ли ще е проблем за форекс настери от вашия калибър.

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        https://forexforum.bg/viewtopic.php?...654db43b93236f

Матеев отново се е развихрил. Едни и също постове навсякаде. Абе човек щом не си знаеш парите колите и имотите защо по цял ден си губиш в писане на едно и също и да наричаш навсякаде хората глупаци, невежи и нз си още какво, как само ти си разбирал от точни науки.... Вече ти научих всички реплики и примери.....
                        Доколкото разбирам, целта е да се намерят наивници, които да му свършат "работата" за голи обещания и жълти стотинки. Но, разбира се, нивото при животните е достатъчно ниско дори и за мошеник като Матеев.

Коментар

Тука вече прекрачи границата .......
                          На зло куче, зъл прът!

Не виждам с какво твоите предположения са по-добри от моите. Първите са базирани на личния ти интерес, докато вторите на собствените ти думи.

Коментар

• --------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                              https://forexforum.bg/viewtopic.php?...654db43b93236f

Матеев отново се е развихрил. Едни и също постове навсякаде. Абе човек щом не си знаеш парите колите и имотите защо по цял ден си губиш в писане на едно и също и да наричаш навсякаде хората глупаци, невежи и нз си още какво, как само ти си разбирал от точни науки.... Вече ти научих всички реплики и примери.....
                              даже на математик се прави

Коментар

• https://forexforum.bg/viewtopic.php?...654db43b93236f

Коментар

Working...
                                X