IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
    И толкова ли не можа да се замислиш,че т.нар. ти "стратегия" нещо куца след като с една губеща може да затриеш печалбата от 9 печеливши?!
    Ами така е нещо куца! Това искам да кажа че всяка една форекс стратегия за по-дълъг период от време нещо куца.
    advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      А 0-та къде я забравяш
      Не съм я забравил но при дабъл резултата е съвсем друг
      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
        Явно не съм го формулирал правилно.Говоря за тъй наречения по казината блек ор ред дабъл
        А 0-та къде я забравяш

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
          Да разбирам те какво искаш да кажаш. Ако играеш със два стопа. Отваряш позиция и слага на плюс 50 лева стоп и на минус 50 лева стоп. Ако си познал посоката ще вземеш 50 ако си сграшил ще изгубиш. То това каква стратегия е това си е чист хазарт.
          Явно нищо не си разбрал ,но при тази ситуация става много сложно за обяснение.Трябва да почваме от А и Б,нещо като събиране и изваждане в математиката
          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

Да разбирам те какво искаш да кажаш. Ако играеш със два стопа. Отваряш позиция и слага на плюс 50 лева стоп и на минус 50 лева стоп. Ако си познал посоката ще вземеш 50 ако си сграшил ще изгубиш. То това каква стратегия е това си е чист хазарт.
            Абе,то "стопа" на печалба се нарича тейк профит,ама нейсе
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Ти не бъркай броя затворени печаливши позоции с печалбата.
              Аз съм стигал до 90% печеливши позиции играейаки нещо като стратегията за тиковете само че моя си такава. Лошото е при тези стратегии че загубата от една позиция може да е по-голяма от колкото печалбта от предните девет
              И толкова ли не можа да се замислиш,че т.нар. ти "стратегия" нещо куца след като с една губеща може да затриеш печалбата от 9 печеливши?!
              Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Извинявам се много, ама тук колегите ми обясняват - чети, учи, тествай, давай с демо, чети, учи, графики, гелдай, чети, учи. бектест и т.н.

И накрая се дава пример с някакъв примат, дето работи за 700 лева и е в 40 бона дълг, заради форекс. Е да му се не види и примера.. Още на 2-рия ден четене стигнах до "съвета", че форекс, stocks и т.н. се търгува с free capital
                И сега примера, с някакъв олиго*рен, дето собствените пари не са му били достатъчни, че е решил и кретит да вземе. За да му трябва не само да прави %ROI , ама да почва от (1-Х)*ROI, където Х ти е лихвения процент...

пс. Резултата за момента е 76 евро и 28 цента.

Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                Е хазард е, ако сложиш на каквото ти падне. Само да седиш и да гледаш един ББ на GBPUSD ще сложи човек 30 къси. 1.4672 в момента към 14642
                Last edited by vankata23; 13.04.2015, 20:47.
                #dagoduhatbednite

Коментар

Явно не съм го формулирал правилно.Говоря за тъй наречения по казината блек ор ред дабъл
                  advokatfilipova.eu

Коментар

• Явно не съм го формулирал правилно.Говоря за тъй наречения по казината блек ор ред дабъл

Коментар

Имам и едно питане като невежа към математик.Ако тестето е от 32карти т.е. 16 черни и 16 червени а човека може да покрие повече от тия 16 дабъла какво се получава?
                      Ти не бъркай броя затворени печаливши позоции с печалбата.
                      Аз съм стигал до 90% печеливши позиции играейаки нещо като стратегията за тиковете само че моя си такава. Лошото е при тези стратегии че загубата от една позиция може да е по-голяма от колкото печалбта от предните девет
                      Last edited by night_lord; 13.04.2015, 18:16.
                      advokatfilipova.eu

Коментар

• Че търгувайте умната бре. Къв ви е проблема!!

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

Добро утро и Честито Воскресение! Да сте живи, здрави и много щастливи!

Може би ако имаш много голям късмет може да спечелиш .

Отваряш 5 поредни позициии и с късмет ги познаваш, но само една от петте да сгершиш и си аут.
                          Представете си едно тесте карти опитвате се да познаете на червено-черно трябва да познаете първите 5 карти.
                          Ако познаете първите пет може да изтеглите някава сума но ако само веднъж не познаете край.

Тогава какво правим зареждаме втора сметка вече прябва да познаем не първите 5 а първите 10 карти на червено-черно за да си върнем загубата от предишната сметка.
                          И так до къде се стига......Видях такива хора стига се до там че имаш 40000 лева дълг работиш за 700 лева заплата от тях връщаш 500 месечна вноска по кредита ти.

Незнам дали ви казах цял живот се занимавам с Математика, наясно съм с много неща само като видя някаоя форекс стратегия в нета и веднага виждам защо това не може да се приложи на практика.
                          Добро ютро и от мен.Аз математиката не я обичам макар,че преди светлинни години когато имаше районни олимпиади съм ставал чемпиън на Димитровски район.В момента математиката при мен се простира до калкулатор и лист с молив.Познавам и такъв дето беше изгубил доста повече от тия 40 бинки.Е не работи за 700лева и не дължи на никому пари по пък за последните 3-4 години успя да си върне всичко загубено и леееекичко е напред.За отбелязване е,че го познавам много ама много добре и не е измислен герой.Не знам дали не бъркам ама все си мисля,че не е до късмет а до стратегия.Имам и едно питане като невежа към математик.Ако тестето е от 32карти т.е. 16 черни и 16 червени а човека може да покрие повече от тия 16 дабъла какво се получава?

Коментар

• Не!

Коментар

• Еха, Тоя дето започнал да търгува безкасово валута, дали е най великият математик??
                              Всичко е предварително отразено в цените освен форсмажорни и или случайна нова информация... За това Ви е трудно на математиците..

Темата и подобните и разновидности тук във форума са само заради това, че някои иска да разбира как Вие бъдещите клиенти ще търгувате и така събира информация..

Нищо друго....

Чувал съм за Е-Бат Седефчо. СТЕФАН ПЕТРОВ СЕРАФИМОВ ОТ ГР. НОВИ ПАЗАР..

Голям е ако някои го е чувал и виждал, да пише.. знам че се подвизава във гр. Варна..
                              Кой знае, кой ще го препъне пак .. голям е ...
                              Last edited by StraightForward; 12.04.2015, 11:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaiser_Soze Разгледай мнение
                                Лично не познавам, но има и такива. Не повече от 5%. Комбинация от дисциплина и късмет. И от голяма инвестиция. Ако нямате едни 10000 настрани, хич не се и опитвайте.
                                Добро утро и Честито Воскресение! Да сте живи, здрави и много щастливи!

Може би ако имаш много голям късмет може да спечелиш .

Отваряш 5 поредни позициии и с късмет ги познаваш, но само една от петте да сгершиш и си аут.
                                Представете си едно тесте карти опитвате се да познаете на червено-черно трябва да познаете първите 5 карти.
                                Ако познаете първите пет може да изтеглите някава сума но ако само веднъж не познаете край.

Тогава какво правим зареждаме втора сметка вече прябва да познаем не първите 5 а първите 10 карти на червено-черно за да си върнем загубата от предишната сметка.
                                И так до къде се стига......Видях такива хора стига се до там че имаш 40000 лева дълг работиш за 700 лева заплата от тях връщаш 500 месечна вноска по кредита ти.

Незнам дали ви казах цял живот се занимавам с Математика, наясно съм с много неща само като видя някаоя форекс стратегия в нета и веднага виждам защо това не може да се приложи на практика.
                                advokatfilipova.eu

Коментар

Working...
                                X