да направили са, богатство от знания обаче
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеВиж ,дай малко рамо и на политическите теми!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениее с колко да играеш на рулетка бе брачед ти искаш с хилка да прайш по хилка на месец е как да стане тая работа Точно в това ме убеждаваха едни идиоти от Лондон с бинарните опции, как това нещо могло, викам им ".... Шшшш ало къде отиваш ти може би .... аз да не са ме хванали на Гьоргьовден в язовир Искър на хлебче ...."
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕ, не чак толкова,но парички трябват!!!За късмета-също не съм сигурен!!!Виж за дисциплина и дзверене плюс аналитични способности требват в повече!!!Нормална доза страх!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaiser_Soze Разгледай мнениеЛично не познавам, но има и такива. Не повече от 5%. Комбинация от дисциплина и късмет. И от голяма инвестиция. Ако нямате едни 10000 настрани, хич не се и опитвайте.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
Вече мога да се похваля - за момента съм един от спечелилите. Започнах с реалните парички.
6€ за 15 минути и май ще лягам.
За печалба се счита не когато си затворил печеливша позиция това е нищо нищо.....
За печалба се счита когато си прехвърлил пари от форекс сметката си в реалната сметка успял си да ги изтеглиш и изхарчиш.
Всичко което имаш в форекс сметката е илюзия то може да изчезне за ден дваadvokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
Вече мога да се похваля - за момента съм един от спечелилите. Започнах с реалните парички.
6€ за 15 минути и май ще лягам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеВчера спечелих 23 долара. Ма днеска пазара не работел!!!
Коментар
-
Прави се сте за това че няма такова нещо като борса за валута.
Това което си мисля от няколко дни за хората дето са изгубили огромни суми.
Тези хора за млади интелигентни имат големи познания по икономика говорил съм с всеки от тях лично.
Някои от тях говорят по няколко езика други са живяли е чужбина и т.н.
А бе с две думи интелигентни хора.
Това което най-много ме учудва е как тези хора са се подлъгали за форекс.
Все едно че са били хипнотизирани от нещо или от някого сега и те не могат да повярват че са ги направили тези неща, ама за съжаление не може нищо да се направи нито да им се помогне.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНяма такова нещо като борса за валута. Има беждубанков пазар за валута. Основните участници на този пазар са едни десетина големи банки, които правят над 80% от пазара. Те съответно пускат надолу по веригата. Но дори и тези основни участници на валутния пазар не се и опитват да печелят от валута.
но разбира се това не пречи на всеки форекс фен да си мисли че е много по умен от UBS, сити или барклис
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение...................
но разбира се това не пречи на всеки форекс фен да си мисли че е много по умен от UBS, сити или барклисНе съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеМисля че големите брокер които обявяват котировките си директно на борсата не работят с поръчки под 100к, обаче те препродават през по-широк спред услугата на по-малки брокери подизпълнители които приемат поръчки под 100к.
но разбира се това не пречи на всеки форекс фен да си мисли че е много по умен от UBS, сити или барклис
Коментар
Коментар