IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• да направили са, богатство от знания обаче
    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• попринцип тука във форума няма такива които да са си направили основното богатство от форекс , и да са печеливши за над 10 годишен период. т.е. да са устойчиви.
      Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
        Виж ,дай малко рамо и на политическите теми!!!
        дадох стига толкоз

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          е с колко да играеш на рулетка бе брачед ти искаш с хилка да прайш по хилка на месец е как да стане тая работа Точно в това ме убеждаваха едни идиоти от Лондон с бинарните опции, как това нещо могло, викам им ".... Шшшш ало къде отиваш ти може би .... аз да не са ме хванали на Гьоргьовден в язовир Искър на хлебче ...."
          Виж ,дай малко рамо и на политическите теми!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Е, не чак толкова,но парички трябват!!!За късмета-също не съм сигурен!!!Виж за дисциплина и дзверене плюс аналитични способности требват в повече!!!Нормална доза страх!!!
            е с колко да играеш на рулетка бе брачед ти искаш с хилка да прайш по хилка на месец е как да стане тая работа Точно в това ме убеждаваха едни идиоти от Лондон с бинарните опции, как това нещо могло, викам им ".... Шшшш ало къде отиваш ти може би .... аз да не са ме хванали на Гьоргьовден в язовир Искър на хлебче ...."

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaiser_Soze Разгледай мнение
              Лично не познавам, но има и такива. Не повече от 5%. Комбинация от дисциплина и късмет. И от голяма инвестиция. Ако нямате едни 10000 настрани, хич не се и опитвайте.
              Е, не чак толкова,но парички трябват!!!За късмета-също не съм сигурен!!!Виж за дисциплина и дзверене плюс аналитични способности требват в повече!!!Нормална доза страх!!!

Коментар

• Лично не познавам, но има и такива. Не повече от 5%. Комбинация от дисциплина и късмет. И от голяма инвестиция. Ако нямате едни 10000 настрани, хич не се и опитвайте.
                Петата колона на Русия

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение

Вече мога да се похваля - за момента съм един от спечелилите. Започнах с реалните парички.
                  6€ за 15 минути и май ще лягам.
                  Е то това не е печалба запомни едно:
                  За печалба се счита не когато си затворил печеливша позиция това е нищо нищо.....
                  За печалба се счита когато си прехвърлил пари от форекс сметката си в реалната сметка успял си да ги изтеглиш и изхарчиш.
                  Всичко което имаш в форекс сметката е илюзия то може да изчезне за ден два
                  advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение

Вече мога да се похваля - за момента съм един от спечелилите. Започнах с реалните парички.
                    голема гуша

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                      Вчера спечелих 23 долара. Ма днеска пазара не работел!!!
                      гуша

Коментар

• Вече мога да се похваля - за момента съм един от спечелилите. Започнах с реалните парички.
                        #dagoduhatbednite

Коментар

• Прави се сте за това че няма такова нещо като борса за валута.

Това което си мисля от няколко дни за хората дето са изгубили огромни суми.
                          Тези хора за млади интелигентни имат големи познания по икономика говорил съм с всеки от тях лично.
                          Някои от тях говорят по няколко езика други са живяли е чужбина и т.н.
                          А бе с две думи интелигентни хора.

Това което най-много ме учудва е как тези хора са се подлъгали за форекс.
                          Все едно че са били хипнотизирани от нещо или от някого сега и те не могат да повярват че са ги направили тези неща, ама за съжаление не може нищо да се направи нито да им се помогне.
                          advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Няма такова нещо като борса за валута. Има беждубанков пазар за валута. Основните участници на този пазар са едни десетина големи банки, които правят над 80% от пазара. Те съответно пускат надолу по веригата. Но дори и тези основни участници на валутния пазар не се и опитват да печелят от валута.

но разбира се това не пречи на всеки форекс фен да си мисли че е много по умен от UBS, сити или барклис
                            UBS не ми ги давай за пример 2008 говната им бяха стигнали до малко над горната устна, точно щот са некви много умни

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              ...................

но разбира се това не пречи на всеки форекс фен да си мисли че е много по умен от UBS, сити или барклис
                              +1
                              Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                                Мисля че големите брокер които обявяват котировките си директно на борсата не работят с поръчки под 100к, обаче те препродават през по-широк спред услугата на по-малки брокери подизпълнители които приемат поръчки под 100к.
                                Няма такова нещо като борса за валута. Има беждубанков пазар за валута. Основните участници на този пазар са едни десетина големи банки, които правят над 80% от пазара. Те съответно пускат надолу по веригата. Но дори и тези основни участници на валутния пазар не се и опитват да печелят от валута.

Коментар

Working...
                                X