Тук явно цари някаква масова заблуда или тотално неразбиране на материята. За каква информация иде реч. Та то има трейдъри, които са по-богати от някои брокери. От къде получаат информация брокерите. От Ройтерс и Блумбърг. Всеки един трейдър може да си плати и да получава същата тази информация едновременно с брокера. Явно сте чули нещо за получаване на вътрешна информация(инсайдер), което е нещо съвсем различно и което също може да бъде използвано както от брокер, така и от трейдър.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениемислиш ли? всъщност това е един от вариантите дето печелиш от форекс - да прецакаш брокера, като вземеш информацията преди него, а той те изпълни в началото на движението, нещо което в повечето случаи и разбирания си е незаконно
Защо да е незаконно не те разбирам!
От къде да взема информация преди него.
Гледам в нета има разни online forex news от тук ли има предвид
Намерих това http://www.dailyfx.com/real_time_news
Това помага ли за имаме бърза информацияadvokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеЕ така е това му е лошото че на които и форекс брокер да играеш той винаги има информация която ти нямаш. То понякога стига да я има 5 минути преди теб и това му дава уникален шанс да прибере парите на всички трейдъри.
и още нещо - според мен ако човек има способност да печели от пазарите, обикновенно не го прави с форекс инструменти, защото имат много недостатъци“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеБъдещето предсказват разни врачки и оракули или тези с вътрешна информация - друго няма!!! На какъв език да ви обясня не знам .....advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеНеприятно за хората, дето са вътре със заема.. Какво да се прави, един печели, друг не.
Стана ми интересно - коя част от техническия анализ не е издържана математически. Ще се радвам да споделиш, тук или на лс. Понеже сега го изучавам и е хубаво да знам, ако има подводни камъни
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение......
Нали за това съм пуснал темата да се запозная с някой такъв
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГледам тази тема още е активна. Още има търсене на свещения граал - Човекът спечелил от форекс То тото милионери май има повече
Аз лично познавам двама които са спечелили значителни суми от форекс не.
Нали за това съм пуснал темата да се запозная с някой такъвadvokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеЕ активна е, как. Днешния ден стопи печалбите от тази седмица, но няма лошо - сметката все още е по-голяма от началната
Може да отворим и друга тема - познавате ли хора които са спечелили от 9to5
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеГледам тази тема още е активна. Още има търсене на свещения граал - Човекът спечелил от форекс То тото милионери май има повече
Може да отворим и друга тема - познавате ли хора които са спечелили от 9to5#dagoduhatbednite
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеАми така е нещо куца! Това искам да кажа че всяка една форекс стратегия за по-дълъг период от време нещо куца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеАми така е нещо куца! Това искам да кажа че всяка една форекс стратегия за по-дълъг период от време нещо куца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеЛошото е на Форекса че е като наркотик с висока степен на пристрастяване. Аз от две години се занимавам сериозно. Аз моя радост повечето "печеливши стартегии" съм ги пробвал само на демо сметка. Казвам си няма да мисля повече за това и после сам се хващам че мисля някаква нова стратегия.
Предствяте ли си това колко силен наркотик е щом аз не мога да спра да мисля дето съм човек на години как се чувстват тези дето са на 20 или 25
Коментар
-
Лошото е на Форекса че е като наркотик с висока степен на пристрастяване. Аз от две години се занимавам сериозно. Аз моя радост повечето "печеливши стартегии" съм ги пробвал само на демо сметка. Казвам си няма да мисля повече за това и после сам се хващам че мисля някаква нова стратегия.
Предствяте ли си това колко силен наркотик е щом аз не мога да спра да мисля дето съм човек на години как се чувстват тези дето са на 20 или 25advokatfilipova.eu
Коментар
-
Коментар
Коментар