Първоначално изпратено от Niki Gabrov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЗа операции в които пряко са прекарвали собствените си клиенти. не за това че са търгували с вътрешна информация. то на този пазар цялата търговия е с вътрешна информация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеМного големи играчи на пазара , сред тях Дойче банк, Барклейс, са осъждани да заплатят милиардни глоби именно заради операции на валутният пазар. Много служители на водещи компании сред които Сити и Голдман са загубили работата си именно заради операции на валутните пазари.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКои точно правила - хайде дай пример
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеОбъркани са Ви понятията. Това че форекс пазара е нерегулиран, не означава, че брокерите не подлежат на регулация. Така че без значение дали действията им са свързани с пазара на фючърси, акции или валути всеки един регулиран брокер (при който би трябвало да търгува всеки себеуважаващ се търговец) подлежи на санкции и/или съдебно преследване при нарушаване на правилата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - не знам дали знаеш ама форекс пазара подлежи на регулации само от самите банки дето го правят. това нещо с инсайдърска информация не върви там. Ако някой търгува с вътрешна информация за акции в САЩ ще полежи в затвора. Ама го прави на форекс пазара може да каже на прокурора да духа супата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеЕ значи правилно съм си мислел, че иде реч за инсайдерска информация. Разбира се, че няма терминал, който да Ви я покаже. Но не се заблуждавайте, че всеки един брокер получава такава информация. Този който обслужва компания Х има договор за конфиденциалност и съответно разпространението на информацията е подсъдно. Става чрез подкуп, изнудване и други подобни. Но те могат да бъдат прилагани както от страна на брокер, така и от страна на търговец. И връщайки си към темата, недостъпността до такъв тип информация, с нищо не прави добрият търговец по-лош.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКато например че Сони са сложили оферта за 200 милиона продава на долари на незна си каква цена. Че Епъл са пуснали хеджиращи поръчка за незнам си колко стотин милиарда и така нататък. Тази информация дето основните играчи я имат - ама тези дето си мислят че цялата информация е в цената няма как да я имат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеА кое определяте Вие като основна информация, която би Ви направила по-добър търговец.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕстествено че не ти е необходим - то вътре няма никаква основна информация за валутния пазар. За печеленето ок - винаги е добре когато някой печели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеНе сте прав, виждал съм и съм ползвал, но не ми е необходим, за да печеля от пазарите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеНе ме разбираш защото никога не си виждал терминал на ройтерс и на блумбърг
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеНаистина не Ви разбирам. Явно се опитвате да оправдаете неуспеха с накаква конспирация. Е няма такава. Успехът поне при мен, се дължи на графики, общодостъпна информация и знания. И тъй като не смятам себе си за гений, щом аз го мога и други би трябвало да го могат, ако го пожелаят. За да не съм празнословен, ето как завърши днешната ми търговска сесия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеУспех с получаването на информация за валутния пазар от ройтерс и блумбърг.
Коментар
Коментар