IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sagitarius_d Разгледай мнение
    Да, аз съм спечелил от форекс.

През 1995-а купих 1 долар за 55 - 60 лева ( това се равнява на 5 - 6 стотинки след деноминацията). Още си го държа в портфейла. Сега този долар струва 30 пъти повече. ;-)

Но факт е че 90% от тези които се занимават с форекс, губят пари. Така че по печелившо е да обмениш левовете в долари и да ги сложиш на влог - печалбата ще е в пъти тази от форекс търговия.

Това разбира се не е препоръка за покупка или продажба на каквото и да е.
    Аз не бих се хвалил с този долар.....
    Бих си изял топките от яд, че не съм купил 100000 долара...

Коментар

• Да, аз съм спечелил от форекс.

През 1995-а купих 1 долар за 55 - 60 лева ( това се равнява на 5 - 6 стотинки след деноминацията). Още си го държа в портфейла. Сега този долар струва 30 пъти повече. ;-)

Но факт е че 90% от тези които се занимават с форекс, губят пари. Така че по печелившо е да обмениш левовете в долари и да ги сложиш на влог - печалбата ще е в пъти тази от форекс търговия.

Това разбира се не е препоръка за покупка или продажба на каквото и да е.
      http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis10 Разгледай мнение
        Ама колега то не е само форекса, то това е борсата ей сега гледам сутринта едните ми златни миньори дали фира и акциите - чао e кво да напраа са Взимам си загубата, но не съм потънал, а съм оцелял и продължавам, мене борсата ме кефи, занимаващо интересно същевременно и много трудно, особено пък тея форекси те не, че са toxic, просто много политика, leveradge, дерегулации и манипулации има там, за тва е такова .....
        Колега то ако съдим по тази логока и телефонните измами на са toxic и корупцията в държавната администрация на чак пък толкова toxic
        Значи какво по добре да спрем да се борим със злото и да оставм така нещата
        advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
          Ами да трябва да се занимаваме за да помогнем на възможно повече хора да не попадат в този капан който се рекламира със страшна сила.
          Трябва да се даде голяма обществена гласност на този проблем за да предпазим повече хора. Ако някой от някоя по сериозна медия чете това може да направим едно предаване или нещо подобно.
          Ама колега то не е само форекса, то това е борсата ей сега гледам сутринта едните ми златни миньори дали фира и акциите - чао e кво да напраа са Взимам си загубата, но не съм потънал, а съм оцелял и продължавам, мене борсата ме кефи, занимаващо интересно същевременно и много трудно, особено пък тея форекси те не, че са toxic, просто много политика, leveradge, дерегулации и манипулации има там, за тва е такова .....

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
            Аз пък се чудя, ЗАЩО ПЪК ТРЯБВА ДА СЕ ПЕЧЕЛИ?
            Влизат на пазара хора от всякакви професии, от таксиджии през миньори, електротехници, та до доктори, и след 5-6 месеца трябвало да печелят.

Като си купя скалпел, след 5-6 месеца трябва ли да почвам да оперирам хора?

Лесната достъпност на единия мърдащ спот и огромната неинформираност и заблуда на хората ги кара да мислят, че това е форекса и тука са кинтите.

Ми не, не са.

Това е един от многото инструменти, върха на айсберга и най-повлиявания, съответно, най-трудния за прогнозиране инстримент.
            Много добро мнение колега, поздравления.

Коментар

още ли се занимавате с тея форекси ?? Не ви ли писна малко Има по-богати трейдъри от брокери, да ама не са от форекс Кога ли ше го остайте това нещо вече ...
              Ами да трябва да се занимаваме за да помогнем на възможно повече хора да не попадат в този капан който се рекламира със страшна сила.
              Трябва да се даде голяма обществена гласност на този проблем за да предпазим повече хора. Ако някой от някоя по сериозна медия чете това може да направим едно предаване или нещо подобно.
              advokatfilipova.eu

Коментар

• Аз пък се чудя, ЗАЩО ПЪК ТРЯБВА ДА СЕ ПЕЧЕЛИ?
                Влизат на пазара хора от всякакви професии, от таксиджии през миньори, електротехници, та до доктори, и след 5-6 месеца трябвало да печелят.

Като си купя скалпел, след 5-6 месеца трябва ли да почвам да оперирам хора?

Лесната достъпност на единия мърдащ спот и огромната неинформираност и заблуда на хората ги кара да мислят, че това е форекса и тука са кинтите.

Ми не, не са.

Това е един от многото инструменти, върха на айсберга и най-повлиявания, съответно, най-трудния за прогнозиране инстримент.

Коментар

• Все още не познавам хора спечелили от форекс,както бях писал и преди!
                  Загуба на време и пари.Въдичка за балъчета,обикновено млади,горди и надъхани...
                  Деца,които не познават живота.Но така е било винаги.......някои от тях може и да се усетят овреме!Успех!
                  Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

още ли се занимавате с тея форекси ?? Не ви ли писна малко Има по-богати трейдъри от брокери, да ама не са от форекс Кога ли ше го остайте това нещо вече ...
                    Като ударя първия милион спирам
                    ако спра да влизам знаете кво е станало

Коментар

• още ли се занимавате с тея форекси ?? Не ви ли писна малко Има по-богати трейдъри от брокери, да ама не са от форекс Кога ли ше го остайте това нещо вече ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                        Та то има трейдъри, които са по-богати от някои брокери.
                        Да така найстина има такива трейдъри по световните борси имало ги е и ще ги има няма нищо лошо в това.
                        Лошото е това че тук в България се пускат реклами по телевизията.
                        Които и по-голям сайт да отворя и веднага ми се почвяват реклами на форекс брокери.
                        Въздейства се върху общественото мнение че може да се спечели от това а на хората през последните години им трябват пари мислят си че могат да спечелят от това и винаги затъват.
                        Затова пуснах тази тема честно да ви кажа и аз съм печелил малки суми
                        advokatfilipova.eu

Коментар

Нямах предвид това
                          То всяко мобилно приложение изпраща двупосочна информация от клиетна към сървира и обратно това е ясно и нормално.
                          Въпроса е дали в някои моменти информацията не идва умишлено със известно забавяне при теб.

Имам големи комютърни познания ако иска някой може да обединим силите!
                          Компютърни познания е много общо. Какво по точно и в каква област?

Коментар

• Нямах предвид това
                            То всяко мобилно приложение изпраща двупосочна информация от клиетна към сървира и обратно това е ясно и нормално.
                            Въпроса е дали в някои моменти информацията не идва умишлено със известно забавяне при теб.

Имам големи комютърни познания ако иска някой може да обединим силите!
                            advokatfilipova.eu

Коментар

От няколко дни си мисля за едно друго нещо
                              Защо мобилната версия за андроид се обновява толкова често не минава и седмица и ми излиза че има нова версия да я обновя ако не я обновя не мога да се логна в системата.
                              Какво толкова я подобряват не виждам нищо ново в нея.
                              Като имам време ще направя едно побитово сравняване на две верии да видя каква е разликата.
                              Дали пък тук не се крие нещо?
                              Следят те. Не само ти обновяваш, а и те ти теглят данните

Коментар

• От няколко дни си мисля за едно друго нещо
                                Защо мобилната версия за андроид се обновява толкова често не минава и седмица и ми излиза че има нова версия да я обновя ако не я обновя не мога да се логна в системата.
                                Какво толкова я подобряват не виждам нищо ново в нея.
                                Като имам време ще направя едно побитово сравняване на две верии да видя каква е разликата.
                                Дали пък тук не се крие нещо?
                                advokatfilipova.eu

Коментар

Working...
                                X