IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
    Не са фантасмагории! Ако може да работите с платформа МТ4! Точно 3 часа са нужни!
    При механични стратегии - който ти казват като се появи стрелка на горе купи, като е стрелка надолу продай - дори и 3 часа са много!

За да разбереш как работи тази механична стратегия и като цяло движението на пазара и психологията на пазара отнема месеци до години, а да имаш изградена психология вече е съвесем различно нещо. Човек без психология може да нулира механична стратегия, ако ще и 95% успеваемост да има!
    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Еми дано си намериш последователи и ученици тогава. Аз засега си продължавам по моята програма и знам, че нищо в този живот не е лесно.

Коментар

• [QUOTE=rinaa;1059815066]Не - сметката ми се пълни. А твърдения, че за няколко часа може да се направи така, че да си печеливш дългосрочно са направо фантасмагории. Започнах да чета сайта - интересно ....[/QUOT
        Не са фантасмагории! Ако може да работите с платформа МТ4! Точно 3 часа са нужни!
        avex21

Коментар

• Не - сметката ми се пълни. А твърдения, че за няколко часа може да се направи така, че да си печеливш дългосрочно са направо фантасмагории. Започнах да чета сайта - интересно ....

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
            От близо 4 години се занимавам с това чудо и преди 2 месеца си отворих реална сметка, която стремително започнах да изпразвам. За 2 седмици намаля на 50 процента / сметката/. Преди месец започнах уроци по скайп и до момента сме стигнали до средата на обучението, като от момента на започване на уроците т.е за месец активна търговия съобразена естествено с всичко, което е здравословно за търговията или т. нар. риск мениджмънт съм с доходност 50, 2 процента. Знам, че звучи доста и знам , че тази доходност не може да бъде постоянна, но за момента е факт. На този етап мисля, че човек ако се заинати може рано или късно да успее. Може и да греша - времето ще покаже.
            Темата е дълга и широка за разправяне, ако можете да работите на МТ4 Ви трябват не повече от 3-4 часа за да търгувате успешно и само да си печелите, колкото си искате....! Всички курсове, книги написани от тарикати няма да Ви помогнат!!!!!! Точно, некадърни тарикати, решили да спечелят 10 лв. от преписана книга, както искате го разбирайте..., а курсовете ги водят служители в Инвестиционен посредник, който са много далеч от истината, но все пак за обща информация е хубаво да се посети такъв курс. Прочетете сайта ми и ще разберете защо Ви се изпразва сметката!
            http://avexdoichev.alle.bg/
            Last edited by AVEX; 16.05.2015, 16:13.
            avex21

Коментар

• От близо 4 години се занимавам с това чудо и преди 2 месеца си отворих реална сметка, която стремително започнах да изпразвам. За 2 седмици намаля на 50 процента / сметката/. Преди месец започнах уроци по скайп и до момента сме стигнали до средата на обучението, като от момента на започване на уроците т.е за месец активна търговия съобразена естествено с всичко, което е здравословно за търговията или т. нар. риск мениджмънт съм с доходност 50, 2 процента. Знам, че звучи доста и знам , че тази доходност не може да бъде постоянна, но за момента е факт. На този етап мисля, че човек ако се заинати може рано или късно да успее. Може и да греша - времето ще покаже.

Коментар

• Без рискова стратегия на търфговия от AVEX

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Например 100 долара обем на 70 пипса стоп ...когато ми изпълни 70пипса плюс ми изпълва 100 долара и затварям
                Дали има някой, който печели на Форекс? Ще Ви покажа моята стратегия за търговия със 100 процентови печалби с демонстрация на реална сметка. Повече инфо на сайта.:http://avexdoichev.alle.bg/
                Демонстрация на техника за откриване на връх и дъно при обръщане на тренда с предварителна прогноза и след изпълнението, две години на зад - http://bezplatnootoplenie.blogspot.com/
                На снимката са сделките на една от реалните сметки от началото на Май месец. 15 сделки, 15 приключени на печалба, обща реализирана печалба за 15 дена - 1378.74 Лв.
                Ако има желаещи правя индивидуални обучения по скайпа или пишете на Мейла.: avdoichev@gmail.com
                Attached Files
                Last edited by AVEX; 16.05.2015, 09:24.
                avex21

Коментар

• Например 100 долара обем на 70 пипса стоп ...когато ми изпълни 70пипса плюс ми изпълва 100 долара и затварям
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                    Нищо не ползвам вход обем и изпълнен обем затварям.
                    Не Ви разбрах колега. За Вас е от значение обемът на кое ? За фючърси ли говорите или за форекс ?

Коментар

• Нищо не ползвам вход обем и изпълнен обем затварям.

Коментар

За мен фибото е един ориентир за затваряне на позиция не за отваряне .., Ами да 1ви импулс 100 пипса корекция 80 пипса и импулс отново 100 Но новият е само 20 от горе защото е била дълбока корекцията ако беше 30 пипса щеше дае 70 пипса от горе ..,Нали това обяснявам.
                        Това май е първата дискусия тук, доставяща ми удоволствие и караща сивите клетки да жужат.
                        Предполагам за затваряне ползвате фибо разширение, но аз освен него ползвам и фибо корекция, като потвърждаващ ориентир за вход.

Коментар

• За мен фибото е един ориентир за затваряне на позиция не за отваряне .., Ами да 1ви импулс 100 пипса корекция 80 пипса и импулс отново 100 Но новият е само 20 от горе защото е била дълбока корекцията ако беше 30 пипса щеше дае 70 пипса от горе ..,Нали това обяснявам.

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
                            Тука ще взема страна на Котара, според моите наблюдения малката корекция е последвана от по мощен импул- обикновенно..
                            Респект и на двамата за коректните и конкретни мнения във форума.
                            Възможно е да сте прави и двамата. Аз не съм търсил зависимост, защото не се вписва в търговията ми. Трябва през уикенда да си поиграя с графиките и да видя ще открия ли нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                              Винаги чета внимателно, особенно това що засяга пазара и начините да печелим от него. Но не бих се съгласил изцяло и със следващото Ви твърдение, относно малката корекция. Много често сме наблюдавали как след импулс цената коригира над 1/2 от движението, фибо 62 напр. и следва нов по-мощен импулс или минимум равен на първият. Затова и споменах, че моят опит показва, че няма зависимост между дълбочината в корекцията и последващата фаза на тренда. Тоест както виждате осъзнал съм нещо през годините, което не бих счел за ключ,за себе си.

Тука ще взема страна на Котара, според моите наблюдения малката корекция е последвана от по мощен импул- обикновенно..
                              Респект и на двамата за коректните и конкретни мнения във форума.

Коментар

Колега четете внимателно ....да може точно това казвам че колкото е по малка корекцията толкова е по мощен следващият импулс... Колкото до времето на клрекцията тя е приблизително равна по барове на предхождащият е импулс ...И ако той е да приемем 4 бара на 4 часова рамка а корекцията е в пети има забавяне Което подсказва смяната на посоката на вслутната двойка още преди да е отнесена критичната и точка...Това се наблюдава вав всички времеви рамки .Пример на дневна имаме критично ниео на тренд 1.1062 от него нагоре са три бара до връх1.1392 а от върхът на доло са три бара и отново тръгваме на горе... Дано го осъзнаеш е в това е ключат на трейдърството останалото са зоните които виждаме на линеен Style на 30 мин рамка. Успех
                                Винаги чета внимателно, особенно това що засяга пазара и начините да печелим от него. Но не бих се съгласил изцяло и със следващото Ви твърдение, относно малката корекция. Много често сме наблюдавали как след импулс цената коригира над 1/2 от движението, фибо 62 напр. и следва нов по-мощен импулс или минимум равен на първият. Затова и споменах, че моят опит показва, че няма зависимост между дълбочината в корекцията и последващата фаза на тренда. Тоест както виждате осъзнал съм нещо през годините, което не бих счел за ключ,за себе си.

Коментар

Working...
                                X