IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Аз поне не видях стрелки в това което сте показали - беше просто условно стрелкичка - този който ползва робота и за 3 часа са му необходими няма да иска да знае, че тази стрелка е фрактал или функция от редица фактори - просто иска да види стрелка и да купи или да продаде.
    Наясно съм с механичните стратегии лично съм разработвал - въпроса беше, че 3 - часа са достатъчно дори са много за компютърно грамотен човек .... пускане на ЕА, настойване на обема и да се разреши търговията с ЕА - 3 часа са повече от необходимото. За жалост за 3 часа не могат се придобият знания в трейдинга, отнема месеци, а психологията години да се изгради. Пак казвам и 95% успеваемост при постоянно отношение r/r (не рискувам 100 пипса и от 10 пипса печалба на горе може да затоврим и това да го броим за успех) пак може да се фалира сметка ... малко смешно е да се твърди 3 часа и друго нищо не ти трябва!

Фракталите са ясни, дъно и връх може да се намери най-точно от структура + различна комбинация я от PA. фибо клъстер, ценови проекции и т.н, всичко без структура е интересно да се се види ...

И пак дори да имате иновативният метод, това хич не е гаранция за успех в трейдинга - стълбовете са 3 в про трейдинга. Знания, стратегия и психология! Първите две са лесни в рамките на 3 месеца съм предавал цялостно ноу хау, проблема е в 3-тият стълб - психологията. Там се дънят всички, а като си говорим за механични стратегии за масата, то по дефиниция е обречена кауза щото нищо от 3-те не знаят Най-малко хал хабер имат от стратегията, на дали ще си я споделите фрее с тях

Успех в трейдинга!
    Стойностни неща казваш, но май няма кой да ги осмисли.
    Виж хората как правят пари без риск (като нямаш стоп, няма как да затвориш загуба)
    FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
      Че кой те упреква?
      Говори колегата за статистики в рамките на няколко години, а пък аз за постоянство в risk/reward-а - ако не е тайна колко рискува за да спечелиш(сигурно нямаш фиксирани стопове, а динамични затова питам за отношението) - негативен r/r се контрира с голяма успеваемост за която говориш, само дето ще се прекалкулира през обема ...
      Подробно съм описал начина на търговия в сайта ми, не си го чел- http://avexdoichev.alle.bg/
      Работя без стопове, но с голяма точност определям обръщането. За това колко съм рискувал, не разбирам какво точно имаш на предвид, тази демонстрация е с реална сметка 6000 лв. то се вижда взимани са максимум по 0.10 лота, работя без стоп, не е излизала сметката на повече от минус 150 лв. В интерес на истината от началото на годината имам към 400 сделки, всичко е на 100 процента печалба по този начин. Повече от 5 години само с тази стратегия, няма занулена сметка.
      avex21

Коментар

Че кой те упреква?
        Говори колегата за статистики в рамките на няколко години, а пък аз за постоянство в risk/reward-а - ако не е тайна колко рискува за да спечелиш(сигурно нямаш фиксирани стопове, а динамични затова питам за отношението) - негативен r/r се контрира с голяма успеваемост за която говориш, само дето ще се прекалкулира през обема ...
        Всичко, горе трябва да води до средно геометрично нарастване на началния капитал и работния.Щото може и работен да има: . А да се стигне до там има разни други средни показатели И за да се постигне постоянна такава средна нарастваща печалба трябва да имаш стратегии извадени от извадка от поне по 100 сделки всяка и да изчислиш, колко ще работи тази ти стратегия, като постоянно действаш върху резервни три четири още.
        Спрямо това е менажирането на риска. От къде ти идва риска на Форекс.. и какъв е системния риск..?? За постигане на по голяма средна геометрична печалба, ти трябва гъвкав мениджмънт на риска или стопа. Тоест той средно трябва да е оцелял поне 100 сделки в рамките на 62 пипа при евро/долар. примерно Средно претеглен оцеляващ стоп, и т.н ...

Имам един приятел, дето сподели, че познавал Е-БАТ-СЕДЕФЧО.

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
          На времето ме опрекваха, че тези демонстрации ги правя на Демо сметки, сега ги правя на реални сметки, пак недоволни...))))
          Че кой те упреква?
          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

На времето ме опрекваха, че тези демонстрации ги правя на Демо сметки, сега ги правя на реални сметки, пак недоволни...))))
            Имах на предвид А.Грийнспан, не Вас.Не съм Ви упреквал и не бих го направил. Единствено изказах мнение как можете да привлечете клиенти за курсовете си.

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
              Че за какво му е на него да познава валутната търговия?
              avex21

Коментар

• Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
                Не очаквах, че има толкова много хора познаващи валутната търговия по-добре от Алън Грийнспан.
                Че за какво му е на него да познава валутната търговия?

Коментар

• Не очаквах, че има толкова много хора познаващи валутната търговия по-добре от Алън Грийнспан.

Коментар

Тези стрелки, където казвате са Фракталите не вършат работа, не ги използвам, местят се и остават след начертана графика.съвсем по друг, не стандартен начин определям дъно и връх.
                    Аз поне не видях стрелки в това което сте показали - беше просто условно стрелкичка - този който ползва робота и за 3 часа са му необходими няма да иска да знае, че тази стрелка е фрактал или функция от редица фактори - просто иска да види стрелка и да купи или да продаде.
                    Наясно съм с механичните стратегии лично съм разработвал - въпроса беше, че 3 - часа са достатъчно дори са много за компютърно грамотен човек .... пускане на ЕА, настойване на обема и да се разреши търговията с ЕА - 3 часа са повече от необходимото. За жалост за 3 часа не могат се придобият знания в трейдинга, отнема месеци, а психологията години да се изгради. Пак казвам и 95% успеваемост при постоянно отношение r/r (не рискувам 100 пипса и от 10 пипса печалба на горе може да затоврим и това да го броим за успех) пак може да се фалира сметка ... малко смешно е да се твърди 3 часа и друго нищо не ти трябва!

Фракталите са ясни, дъно и връх може да се намери най-точно от структура + различна комбинация я от PA. фибо клъстер, ценови проекции и т.н, всичко без структура е интересно да се се види ...

И пак дори да имате иновативният метод, това хич не е гаранция за успех в трейдинга - стълбовете са 3 в про трейдинга. Знания, стратегия и психология! Първите две са лесни в рамките на 3 месеца съм предавал цялостно ноу хау, проблема е в 3-тият стълб - психологията. Там се дънят всички, а като си говорим за механични стратегии за масата, то по дефиниция е обречена кауза щото нищо от 3-те не знаят Най-малко хал хабер имат от стратегията, на дали ще си я споделите фрее с тях

Успех в трейдинга!
                    Last edited by needtoknowmore; 16.05.2015, 20:45.
                    Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

За много сложни неща взехме да говорим, нищо не програмирам и променям.
                      Успешна търговия!
                      Не са сложни. Всичко може да бъде свалено с един клик от интернет. Сложно е да се превърне търговията в професия и да се печели дългосрочно.
                      Успех и на Вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                        Не е задължително да са фрактали. Всеки един индикатор може да бъде програмиран така, че да рисува сигнали за вход.
                        За много сложни неща взехме да говорим, нищо не програмирам и променям.
                        Успешна търговия!
                        avex21

Коментар

Тези стрелки, където казвате са Фракталите не вършат работа, не ги използвам, местят се и остават след начертана графика.съвсем по друг, не стандартен начин определям дъно и връх.
                          Не е задължително да са фрактали. Всеки един индикатор може да бъде програмиран така, че да рисува сигнали за вход.

Коментар

При механични стратегии - който ти казват като се появи стрелка на горе купи, като е стрелка надолу продай - дори и 3 часа са много!

За да разбереш как работи тази механична стратегия и като цяло движението на пазара и психологията на пазара отнема месеци до години, а да имаш изградена психология вече е съвесем различно нещо. Човек без психология може да нулира механична стратегия, ако ще и 95% успеваемост да има!
                            avex21

Коментар

Дали има някой, който печели на Форекс? Ще Ви покажа моята стратегия за търговия със 100 процентови печалби с демонстрация на реална сметка. Повече инфо на сайта.:http://avexdoichev.alle.bg/
                              Демонстрация на техника за откриване на връх и дъно при обръщане на тренда с предварителна прогноза и след изпълнението, две години на зад - http://bezplatnootoplenie.blogspot.com/
                              На снимката са сделките на една от реалните сметки от началото на Май месец. 15 сделки, 15 приключени на печалба, обща реализирана печалба за 15 дена - 1378.74 Лв.
                              Ако има желаещи правя индивидуални обучения по скайпа или пишете на Мейла.: avdoichev@gmail.com
                              За да имате успех в привличането на клиенти, трябва да покажете повече от това. 15 сделки за 15 дни е несериозно. Покажете баланс на сметката за минимум 6 месеца, 100+ сделки, ДД на сметката за същият период. Едва тогава може да Ви приемат сериозно.

Коментар

При механични стратегии - който ти казват като се появи стрелка на горе купи, като е стрелка надолу продай - дори и 3 часа са много!

За да разбереш как работи тази механична стратегия и като цяло движението на пазара и психологията на пазара отнема месеци до години, а да имаш изградена психология вече е съвесем различно нещо. Човек без психология може да нулира механична стратегия, ако ще и 95% успеваемост да има!
                                +1

Коментар

Working...
                                X