IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
    Авекс, пусни една графика от рипорта на МТ- ра от началото на годината. за да видим как върви сметака ти.
    Може и без стойности , само картинка.
    Как да ти обясня управлявам много сметки, в различни брокери. Не мога да вадя на чужди сметки разпечатки, само историята на сметката за месец, която я показвам, както искате го разбирайте, пък за инвеститорите не се притеснявайте...))))
    avex21

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
      Щом си търсите инвеститори, то още повече с тези 15 сделки няма как да ги привлечете. Всеки един сериозен инвеститор би Ви поискал поне за година назад отчет на реална сметка.
      И това което сте показал в сайта си не е "хващане на дъно/връх".

Цената се е придвижила 150 поинта срещу позицията Ви. При 0.5 лота това са 750$.
      Ето Ви пример за "хващане на връх" с риск 15 поинта и таргет малко над 70.
      https://www.mql5.com/en/charts/34515...apital-markets
      Специално на тази графика не си прочел от долу какво пише, на дневна графика имаше максимум за корекция, но на седмична нямаше връх, не си измисляй, а ето върха на GBP USD с прогноза и след изпълнението в началото на годината. Сметките, които управлявам не са мои! Не мога да вадя разпечатки!
      Attached Files
      avex21

Коментар

• Форекс търговия

За да имате успех в привличането на клиенти, трябва да покажете повече от това. 15 сделки за 15 дни е несериозно. Покажете баланс на сметката за минимум 6 месеца, 100+ сделки, ДД на сметката за същият период. Едва тогава може да Ви приемат сериозно.
        Качил съм не за 6 месеца, ами за две години на зад.
        http://bezplatnootoplenie.blogspot.com/
        Прогнози заснети предварително и след изпълнението им, иначе сметките са много, дал съм пример само с една сметка.
        За клиентите не се притеснявайте, не берете грижа..)))
        avex21

Коментар

• Истината е 50 на 50 % шанс.Съдя по себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
            Не го бях чел това, значи аз не търся клиенти да си губя времето с обучение да уточним има много, но повечето искат с 300 лева да забогатеят, не става. Все пак няма да откажа на желаещи!
            Търся инвеститори с над 30 000 лева сметки за управление.
            Това за демонстрациите има достатъчно съм качил, не си правя вече и труда.
            Щом си търсите инвеститори, то още повече с тези 15 сделки няма как да ги привлечете. Всеки един сериозен инвеститор би Ви поискал поне за година назад отчет на реална сметка.
            И това което сте показал в сайта си не е "хващане на дъно/връх".

Цената се е придвижила 150 поинта срещу позицията Ви. При 0.5 лота това са 750$.
            Ето Ви пример за "хващане на връх" с риск 15 поинта и таргет малко над 70.
            https://www.mql5.com/en/charts/34515...apital-markets

Коментар

• Авекс, пусни една графика от рипорта на МТ- ра от началото на годината. за да видим как върви сметака ти.
              Може и без стойности , само картинка.

Коментар

Колега знам ги тези неща, не става по този начин, работя по абсолютно не стандартна стратегия за определяне с голяма точност дъно и връх при обръщане, без да се засягаш, всеки си работи по свой си начин, важен е крайния резултат, всичко трябва да е на печалба и без занулени сметки!
                Преди новина можеш ли да разбереш на къде ще тръгне цената? Само с технически анализ. Фигурките няма да ти помогнат. След рязко покачване можеш ли да разбереш ще продължи ли или ще обърне... ?
                За графиките аз не тълкувам нищо, казвам ти с абсолютна точност това е дъното, купи, без ако, не ме интересуват фигурки, свещи и други стандартни стратегии, знам ги на изуст.
                Приказваш глупости. От това което си дал като реални сделки ясно се вижда че никакви дъна не определяш. Освен ако не ги броиш някакви на минутна графика де

Коментар

Не го бях чел това, значи аз не търся клиенти да си губя времето с обучение да уточним има много, но повечето искат с 300 лева да забогатеят, не става. Все пак няма да откажа на желаещи!
                  И инвеститори да търсиш,пак трябва да им покажеш повече от 10-ина сделки за 15 дни.
                  Ако смяташ,че това е достатъчно,че да се наредят опашки с инвеститори с по 30к,опасявам се,че леко си се объркал.А и ,за да можеш да привлечеш инвеститори,трябва да можеш да отговаряш на всякакви въпроси,а не да реагираш нервно и да обиждаш както в случая с колегата needtoknowmore.И понеже питаше,искам да ти кажа,че си е съвсем нормален и забележките му са повече от резонни.
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                    Явно и ти си от групата на незацепващите отворковци. Хубавото е че има много като теб, които да даряват редовно за сметите на хора като мен
                    Ето ще ти разтълкувам една-две графики на EUR/USD, за да ти покажа как се прави.
                    На 30 минутна графика се формира вимпел (пенант) който епо-вероятно да доведе до възходящо движение
                    На 4 часов тайм фрейм се оформя фигура подобна на глава с рамене, в комбинация с дивергенция в индикатора MACD, което сочи за възможен спад, но трябва да се има предвид, че тази фигура е най-често провалящата се.
                    На седмична графика имаме доджи за предната седмица което отново е сигнал за евентуално приключване на корекцията на големите фреймове(особено ако се развие фигурата от 4h и имаме затворила червена свещ за тази седмица). Корекция защото все още няма достатъчно сигнали за приключване на низходящия дългосрочен тренд.
                    Ти си сглобявай картинката, защото и това което ти разясних не заслужаваш.

[ATTACH]5824[/ATTACH] [ATTACH]5825[/ATTACH] [ATTACH]5826[/ATTACH]
                    Колега знам ги тези неща, не става по този начин, работя по абсолютно не стандартна стратегия за определяне с голяма точност дъно и връх при обръщане, без да се засягаш, всеки си работи по свой си начин, важен е крайния резултат, всичко трябва да е на печалба и без занулени сметки!
                    Преди новина можеш ли да разбереш на къде ще тръгне цената? Само с технически анализ. Фигурките няма да ти помогнат. След рязко покачване можеш ли да разбереш ще продължи ли или ще обърне... ?
                    За графиките аз не тълкувам нищо, казвам ти с абсолютна точност това е дъното, купи, без ако, не ме интересуват фигурки, свещи и други стандартни стратегии, знам ги на изуст.
                    avex21

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                      Стойностни неща казваш, но май няма кой да ги осмисли.
                      Виж хората как правят пари без риск (като нямаш стоп, няма как да затвориш загуба)
                      Радвам се, че намираш стойност в нещата, които говоря - все пак да предаваш ноу хау-а си на други хора трябва да имаш какво да им се говориш, срещу парите си не чакат празни приказки.

Искам само да те поправя и без стоп може да затвориш на загуба - вика му се Margin Call
                      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

А бе ти нормален ли си бе човек?
                        Какви пари да търся, управлявам много сметки в момента срещу 30 процента, но до 10 000 лв. Никой не ми дава пари!
                        Работя вместо човека или заедно управляваме сметката., не ме занимавай повече с глупости.
                        Малко уважение няма да е зле приложиш!
                        Също така явно си на принципа чучка не читател, чучка писател

Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
                        Работи си, ако се върнеш малко по назад щеше да видиш, че съм писал за 3-те часа и казах защо от там насетне нещо се измести разговора и влиза в русла, които и аз не знам как стават уж търсиш, пък после не търсиш, малко шизофренично ми действа.
                        Last edited by needtoknowmore; 17.05.2015, 17:53.

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Трябваше да кажеш, че играеш без стоп - като не затваряш на загуба е затваря се при нулиране на сметка то по никакъв начин не може се оцени това което правиш.

Мен ми е чудно едно като е толкова уникален подхода защо затваряш сделки примерно за 10-на пипса и държиш такива до стотици - като посредата е обсипано от всякъде с различни рзулатати - сигурно стандартното ти отклонение на печалбата е огромно. Къде ти е постоянството тогава на резултата?

Чудно ми е какво правиш като контриш силен тренд и си мислиш, че си влязъл на цикличен връх пък то се оказало пауза в тренда и това се повтори в серия от няколко такива пъти защото ти нямаш стоп, а ще играеш ловене на върх ...

Успех в начинанието ти желая, но не очаквай да намериш някой сериозно да ти даде пари да ги управляваш, само някакви семкаджийски сметки може да имаш на разположение - всеки инвеститор го интересува не колко е доходността а колко е max drawdown-a или по лесно sharpe ratio-то ти ... виждам искаш по 30к лв инвеститори, те няма да дадат пари просто ей така.

А щом работиш без стоп и това ти е стратегията гаранцията за фалит на сметка на някой който има само 3-часа опит е повече от достатъчна - влиза с голям обем защото знае от стейтъмна няма лабова контрира тренд 4 пъти последователно и на 5-тия е капут!

Успех за напред!
                          А бе ти нормален ли си бе човек?
                          Какви пари да търся, управлявам много сметки в момента срещу 30 процента, но до 10 000 лв. Никой не ми дава пари!
                          Работя вместо човека или заедно управляваме сметката., не ме занимавай повече с глупости.
                          avex21

Коментар

Подробно съм описал начина на търговия в сайта ми, не си го чел- http://avexdoichev.alle.bg/
                            Работя без стопове, но с голяма точност определям обръщането. За това колко съм рискувал, не разбирам какво точно имаш на предвид, тази демонстрация е с реална сметка 6000 лв. то се вижда взимани са максимум по 0.10 лота, работя без стоп, не е излизала сметката на повече от минус 150 лв. В интерес на истината от началото на годината имам към 400 сделки, всичко е на 100 процента печалба по този начин. Повече от 5 години само с тази стратегия, няма занулена сметка.
                            Трябваше да кажеш, че играеш без стоп - като не затваряш на загуба е затваря се при нулиране на сметка то по никакъв начин не може се оцени това което правиш.

Мен ми е чудно едно като е толкова уникален подхода защо затваряш сделки примерно за 10-на пипса и държиш такива до стотици - като посредата е обсипано от всякъде с различни рзулатати - сигурно стандартното ти отклонение на печалбата е огромно. Къде ти е постоянството тогава на резултата?

Чудно ми е какво правиш като контриш силен тренд и си мислиш, че си влязъл на цикличен връх пък то се оказало пауза в тренда и това се повтори в серия от няколко такива пъти защото ти нямаш стоп, а ще играеш ловене на върх ...

Успех в начинанието ти желая, но не очаквай да намериш някой сериозно да ти даде пари да ги управляваш, само някакви семкаджийски сметки може да имаш на разположение - всеки инвеститор го интересува не колко е доходността а колко е max drawdown-a или по лесно sharpe ratio-то ти ... виждам искаш по 30к лв инвеститори, те няма да ти дадат, пари но може да намериш баламурници и за над 30к, но за тях в добавка ще искат и правна защита.

А щом работиш без стоп и това ти е стратегията гаранцията за фалит на сметка на някой който има само 3-часа опит е повече от достатъчна - влиза с голям обем защото знае от стейтъмна няма лабова контрира тренд 4 пъти последователно и на 5-тия е капут!

Успех за напред!
                            Last edited by needtoknowmore; 17.05.2015, 17:38.

Коментар

• Форекс търговия

За да имате успех в привличането на клиенти, трябва да покажете повече от това. 15 сделки за 15 дни е несериозно. Покажете баланс на сметката за минимум 6 месеца, 100+ сделки, ДД на сметката за същият период. Едва тогава може да Ви приемат сериозно.
                              avex21

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                                Стойностни неща казваш, но май няма кой да ги осмисли.
                                Виж хората как правят пари без риск (като нямаш стоп, няма как да затвориш загуба)
                                Оффф човеко, честно да ти кажа ме заболява главата, като ти чета ферманите, не 3 часа, а на скоро имах няколко случая и 1 час е достатъчен, насочил си се към много сложни стратегии, покажи сделки на реална сметка, хвана ли дъното на Лирата например? Не съм се регистрирал тук да си губя времето и да споря с фантоми..всезнайковци......
                                Поздрави!
                                avex21

Коментар

Working...
                                X