IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колега четете внимателно ....да може точно това казвам че колкото е по малка корекцията толкова е по мощен следващият импулс... Колкото до времето на клрекцията тя е приблизително равна по барове на предхождащият е импулс ...И ако той е да приемем 4 бара на 4 часова рамка а корекцията е в пети има забавяне Което подсказва смяната на посоката на вслутната двойка още преди да е отнесена критичната и точка...Това се наблюдава вав всички времеви рамки .Пример на дневна имаме критично ниео на тренд 1.1062 от него нагоре са три бара до връх1.1392 а от върхът на доло са три бара и отново тръгваме на горе... Дано го осъзнаеш е в това е ключат на трейдърството останалото са зоните които виждаме на линеен Style на 30 мин рамка. Успех
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Опа 2% в торбата.... Без да искам отново познах ....аб бц + и прочие ....дълбочината на дадена корекция подсказва тенденцията на следващият Импулс ....даден тренд се състои от импулс корекция импулс корекция .... За глава с рамене ще споря лично ако някой ден цъфна на някой ваш семинар
      Не е точно така колега. Корекцията може да бъде както ценова, така и времева. Ако под дълбочина разбирате изменение в цената, то веднага бих Ви опровергал, че след силен импулс е възможна продължителна(времева) корекция, която да не доведе до значителна промяна в цената и да последва отново силен импулс в продължение на предишният.

Last edited by Niki Gabrov; 13.05.2015, 21:31.

Коментар

• Опа 2% в торбата.... Без да искам отново познах ....аб бц + и прочие ....дълбочината на дадена корекция подсказва тенденцията на следващият Импулс ....даден тренд се състои от импулс корекция импулс корекция .... За глава с рамене ще споря лично ако някой ден цъфна на някой ваш семинар

Коментар

• Сега разгледах сайта на колегата. Има някои интересни неща, но други са меко казано несериозни. Като това например:

" Обучението ще се проведе по телефон в рамките на няколко телефонни разговора за наша сметка.

Какво ще знаете след обучението?

Основните принципи на валутната търговия.
          Как да търгувате на световните финансови пазари.
          Как да анализирате ценовите графики.
          Как да печелитe пари отделяйки 5 мин от времето си веднъж дневно.
          Как да изберете инвестиционен посредник. "

Коментар

• [QUOTE=k_v_v_;1059813385]Не знам дали има смисъл да продължавам и да ви обяснявам елементарни неща за трейдинга, след като дори не можете да вникнете в смисъла на статията ми.

BORSATIP

Подобрете уменията си за Форекс търговия

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Класическото отиграване е именно цел която е функция на flag pole, това което си дал е валидно за триъгълници.
              А иначе H&S на дясно рамо е правилно - не знам кой какво са го учили!
              Не съм спорил относно ГиР. И в случая няма значение каква фигура търгуваме. Принципа е АБ=ЦД. Примерът на колегата също не е грешен, но когато говорим за фази на тренда. Тоест 1 фаза АБ = 2 фаза ЦД. Моята забележка беше относно фигурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                Колега моите уважения към труда който полагате, но целите които сте посочили при дадените фигури са прекалено оптимистични. Ето това е по-възможно и сигурно да се търси.

Класическото отиграване е именно цел която е функция на flag pole, това което си дал е валидно за триъгълници.
                А иначе H&S на дясно рамо е правилно - не знам кой какво са го учили!
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                  .
                  Колега моите уважения към труда който полагате, но целите които сте посочили при дадените фигури са прекалено оптимистични. Ето това е по-възможно и сигурно да се търси.

Коментар

• Колега това с флагчетата го учихме в 1 ви клас , колкото до главата с раменете която си постнал Нее глава с рамене....Защото дясното рамо е извън тренд линията на възходящият тренд... А правилото за глава с рамене е друго.Съжалявам неса те научили правилно... А това от рисунката се отиграва елементарно..,. Даже в случая го имаме стоп на 1.1063 дълги прибрани и нови дълги от стоп 1.1127 говоря за 4 часова графика .... След което отново при обем на позицията пак прибираш.Това от котара22 безплатно за теб с любов

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                      Виж сега графиката и кажи нещо нали ги разбираш техническия анализ
                      Нещо май не излезе прогнозата ти

http://zaparite.blogspot.com/2015/03/forex.html
                      Не знам дали има смисъл да продължавам и да ви обяснявам елементарни неща за трейдинга, след като дори не можете да вникнете в смисъла на статията ми. Флагчето от снощ не се разви, но другите сигнали са все още актуални. Сигнал от четиричасова графика се развива за няколко дни-седмици. Сигнал от седмична за няколко месеца. Препоръчвам ти пак да прочетеш статиите ми и да се замислиш върху написаното. Аз лично имам хиляди правили анализи и десетки грешни. Така седят нещата в трейдинга, затова и написах статията, която постнах тук. Ето част от тях http://borsatip.bg/author/kiril-vasilev/page/3/ .
                      Няма проблем да споря и оборя с аргументи всеки инако мислещ, ще призная и ако греша, но коментари като този на kotara22 са абсолютно аматьорски "Пълни глупости" това аргумент ли е? Кое е глупост
                      това

това

или това
                      , няма да обяснявам пак, как да се възползвате от тази информация, защото съм го направил подробно по-долу, който разбира, нека се възползава, безвъзмездно е, който не, нека тъне в незнание и неразбиране и да повтаря "гроздето е кисело"
                      Относно статията, към която си дал линк, тя е аматьорска и както се казва в коментарите, изложените доводи няма как да издържат в аргументиран разговор с опитен трейдър.
                      Last edited by k_v_v_; 13.05.2015, 10:44.
                      FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от k_v_v_ Разгледай мнение
                        Явно и ти си от групата на незацепващите отворковци. Хубавото е че има много като теб, които да даряват редовно за сметите на хора като мен

Ти си сглобявай картинката, защото и това което ти разясних не заслужаваш.

[ATTACH]5824[/ATTACH] [ATTACH]5825[/ATTACH] [ATTACH]5826[/ATTACH]
                        Виж сега графиката и кажи нещо нали ги разбираш техническия анализ
                        Нещо май не излезе прогнозата ти

http://zaparite.blogspot.com/2015/03/forex.html
                        advokatfilipova.eu

Коментар

• глей ги тея, мнооо сте сложни бе .... "оди виж тука, ама са има три върха от там едни винкели от стара проскубана лисица, еле па ако спре нещо на 1 час на половин час ..... "

за кво се занимавате с тая звездобройска система и с тоя форекс да ви се чуди човек, ама цъкайте там щом ви кефи ......

Коментар

• Отиди в туитър и виж котара22. прогнози от пробиеа на 1.08 дадох 1.18 а при паунда след пробив на 1.5056 дадох 1.5565 изпълнено.

Коментар

• Пълни глупости в момента има връх на 13.93 и подкрепа преместена от 1.1063 на 1.1126 днес от вход 11.60 стоп на 1.1063 прибрах един обем и сега чакам да слезе до 11.90 вход стоп на 1.1126 до обем на позицията.На дневна от 1.1063 имаме три бара а от върхът надоло също до 1.1125 има три бара и затова там е новото ниво на подкрепа с на 30мин зона преди подкрепата 1.1191..... Жив и здрав даси но не бъркай начинаещите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                Кво 6то чувство бре колега има правила и спазване на правилата ..,,ясно ми е какъв трейдър си ... Проблема е че има хиляди незнаещи който обучават начинаещите и затова се зануляват акауди.
                                Явно и ти си от групата на незацепващите отворковци. Хубавото е че има много като теб, които да даряват редовно за сметите на хора като мен
                                Ето ще ти разтълкувам една-две графики на EUR/USD, за да ти покажа как се прави.
                                На 30 минутна графика се формира вимпел (пенант) който епо-вероятно да доведе до възходящо движение
                                На 4 часов тайм фрейм се оформя фигура подобна на глава с рамене, в комбинация с дивергенция в индикатора MACD, което сочи за възможен спад, но трябва да се има предвид, че тази фигура е най-често провалящата се.
                                На седмична графика имаме доджи за предната седмица което отново е сигнал за евентуално приключване на корекцията на големите фреймове(особено ако се развие фигурата от 4h и имаме затворила червена свещ за тази седмица). Корекция защото все още няма достатъчно сигнали за приключване на низходящия дългосрочен тренд.
                                Ти си сглобявай картинката, защото и това което ти разясних не заслужаваш.

Click image for larger version

Name:	30m.jpg
Views:	1
Size:	16.4 КБ
ID:	3040585 Click image for larger version

Name:	h4.jpg
Size:	59.9 КБ
ID:	3040586 Click image for larger version

Name:	w.jpg
Size:	90.6 КБ
ID:	3040587
                                Last edited by k_v_v_; 12.05.2015, 21:17.
                                FinancialMarkets.Zone

Коментар

Working...
                                X