IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
    Някой, който твърди няма никакъв риск и печелиш колкото си искаш и в същото време този, да казва на другите, че има още да се учи - си е някакъв тотален оксиморон, достоен за бисери!

Самият факт, че всичко ти е демо е показателен, още колко имаш да се развиваш.
    От фалирали голювци, останали по бели гащи избягвам да взимам акъли да ти кажа, ако искаш се запиши на курс, но по-рано от 3 месеца няма да стане
    avex21

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      AVEKS...за някой от нещата си прав връх и дъно ... Но по начина който ти ги отиграваш ми е доста бавно... Много преди това съм прибрал доста пипсове .... О да няма 100% може да е 99% максимум.... Блиско си до истината като изключим времевата рамка ... времевата корекция и стопа... За обема не коментирам , всеки сам го определя.Това че си от 91г на пазара не означава чеси вникнал във форекса. Има карачи на коли има каруцари има и състезатели които се катурват има и професионалисти. Просто неси случил на такъв дате научи на истенските правила....О да определено съм сигорен че и в този форум98% са на грешната посока. Някой ден дано имаш шанса да се научиш професионално и тогава щесе сетиш за моите думи. Желая ти успех!
      От фалирали голювци, останали по бели гащи избягвам да взимам акъли да ти кажа, ако искаш се запиши на курс, но по-рано от 3 месеца, няма да стане
      avex21

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
        Това Вашето не са демонстрации, а снимки на някакви случайни сделки и между тях цял куп глупости, които нямат нищо общо с търговията. И изхождайки от психологията на новака в търговията, Вие сте загубил поне две реални сметки през годините, случайно сте спечелил няколко сделки в последната си сметка, но тъй като нямате капитал, се опитвате да примамите някой . Или поне така си мислите, защото по този начин няма да постигнете нищо. Научете се да търгувате, отделете си 3-5К с които да влезнете на пазара и не се занимавайте с глупости.
        От фалирали голювци, останали по бели гащи избягвам да взимам акъли да ти кажа, ако искаш се запиши на курс, но по-рано от 3 месеца, няма да стане
        avex21

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
          Да, няма как да направиш 1 милион с старт акаунт 200 лева.
          Хилядарки пак не е зле, като имаш напредвид, че повечето губят. Нека да не алчнеем.
          Извинявай но това дето си го написал е голяма глупост и страшно подвеждащо нещо много опасно за читателите. Какво значи че да спечелиш трябва да има сеиозна сума така ли?
          Точно по този начин са мислили тези дето ги намерих и сега връщат заеми към банките до живот.

Помисли ако има нещо като "Печеливша стратегия" с която за
          една година може да направиш от 100 000 до 1 000 000
          тоза означава че може да започнеш с 10 000 и за година да станат 100 000 а за две години 1 000 000
          По същата логика ако започнеш а 1000 лева за три години ще станат 1 000 000 нали
          Ако имаш "Печеливша стратегия" даже и с 500 лева да започнеш може да станат хиляди стига да има изобщо такова животно като "Печеливша стратегия"

Ако стратегията ти не е такава ще изгубиш само 500 а не 10 000 хиляди
          Може да се отварят позиции по 0.01 лота отваряй само такива да видиш дали е печеливша или не
          Last edited by night_lord; 26.05.2015, 16:35.
          advokatfilipova.eu

Коментар

• AVEKS...за някой от нещата си прав връх и дъно ... Но по начина който ти ги отиграваш ми е доста бавно... Много преди това съм прибрал доста пипсове .... О да няма 100% може да е 99% максимум.... Блиско си до истината като изключим времевата рамка ... времевата корекция и стопа... За обема не коментирам , всеки сам го определя.Това че си от 91г на пазара не означава чеси вникнал във форекса. Има карачи на коли има каруцари има и състезатели които се катурват има и професионалисти. Просто неси случил на такъв дате научи на истенските правила....О да определено съм сигорен че и в този форум98% са на грешната посока. Някой ден дано имаш шанса да се научиш професионално и тогава щесе сетиш за моите думи. Желая ти успех!
            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
              Пак си изкофял нещо, демонстрациите не са от година, ами повече от 5 години това,че си останал по бели гащи си е твой проблем, има да учиш много, колко ще ти го повтарям, не ми губи времето повече с глупости, ако има нещо конкретно да ме питаш, имам мейл, телефон, за разлика от теб!
              Това Вашето не са демонстрации, а снимки на някакви случайни сделки и между тях цял куп глупости, които нямат нищо общо с търговията. И изхождайки от психологията на новака в търговията, Вие сте загубил поне две реални сметки през годините, случайно сте спечелил няколко сделки в последната си сметка, но тъй като нямате капитал, се опитвате да примамите някой . Или поне така си мислите, защото по този начин няма да постигнете нищо. Научете се да търгувате, отделете си 3-5К с които да влезнете на пазара и не се занимавайте с глупости.

Коментар

Пак си изкофял нещо, демонстрациите не са от година, ами повече от 5 години това,че си останал по бели гащи си е твой проблем, има да учиш много, колко ще ти го повтарям, не ми губи времето повече с глупости, ако има нещо конкретно да ме питаш, имам мейл, телефон, за разлика от теб!
                Някой, който твърди няма никакъв риск и печелиш колкото си искаш и в същото време този, да казва на другите, че има още да се учи - си е някакъв тотален оксиморон, достоен за бисери!

Самият факт, че всичко ти е демо е показателен, още колко имаш да се развиваш.
                Last edited by needtoknowmore; 25.05.2015, 19:19.
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Братле,вместо да се дуеш словесно кажи кога ще докажеш възможностите на твоята система в реално време?Всички разбраха,че те е шубе,защото знаеш,че това,което пишеш са глупости,но поне не се излагай повече.
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                    Толкова бисери има в сайта ти - трябва да ти благодаря за веселието.

Иначе ипотекирай каквото можеш, тегли най-големият кредит и играй с най-големите маржини и след 1 година Сорос ще изглежда като бедно цигане.
                    avex21

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                      Айдеееееееее,пак))))Абе,ти кога ще дадеш най-голямото доказателство като приемеш предизвикателството на колегата.Стига мълча като....риба(че другата дума ми я трият модераторите)
                      Приемаш предизвикателството,печелиш,доказваш си стратегията и се нареждат големи опашки от инвеститори при тебКакво толкова сложно има?!
                      Така да си пускаш линк да си рекламираш сайта през 2 дена няма да стане!
                      Мъцни поне нещо по въпроса!
                      Аз си имам работа бе човек, не да си губя времето по форуми, ако имаш нещо конкретно да ме питаш ми пиши на мейла.: avdoichev@gmail.com
                      Повечето ги видях що за стока са, взе ли са им и долните гащи, какво може да очакваш..))) Само да ти губят времето с бращолевене.
                      Last edited by AVEX; 25.05.2015, 17:16.
                      avex21

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                        Имам един въпрос
                        Ако използваме MT4 или МТ5 може ли( има ли техническа възможност ) форекс брокера да гледа колко пъти на ден влизаш в акауната си какви индикатори използваш и т.н.
                        Как може да го проверим това нещо
                        Ако използваш друга платформа различна от тази риска да загубиш е още по глоям
                        Виждат кога влизаш, баланс, отоврени позиции, хистори, чакащи поръчки и т.н. За индикаторите и т.н. подобни, които ползваш на никой не му пука
                        FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Имам един въпрос
                          Ако използваме MT4 или МТ5 може ли( има ли техническа възможност ) форекс брокера да гледа колко пъти на ден влизаш в акауната си какви индикатори използваш и т.н.
                          Как може да го проверим това нещо
                          Ако използваш друга платформа различна от тази риска да загубиш е още по глоям
                          advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis11 Разгледай мнение
                            не бе чек да видим тука на форексчиите кво пише, че нещо не довидим аз с очилата

ECN Brokers:

ECN Broker is a broker per-se, one who gives you a direct access to display your order in the market. This broker’s income comes from a certain mark-up on the spread displayed to you: for instance if the current actual spread on a EURUSD pair is 0.2 pips, this broker might display you a 0.5 pips spread making 0.3 pips on every trade you make.

There are several ECN brokers out there with Swiss Dukascopy being one of the most recognized with the ECN execution model.

For a retail trader ECN execution is often beyond reach: due to its inter-banking nature, traders are typically required to trade very large lots and minimum deposit requirements are somewhere from $50,000 to $100,000. FXOpen recently tried to cover this gap by offering a MT4 ECN platform, not very successfully or transparently in my opinion.

STP Brokers:

STP Broker is a type of a Market Making broker. This broker, most of the time, displays its own quotes (which are correlated to the actual inter-banking quotes).

Now here is the real complexity: sometimes this broker routes your orders to the market (acts as an STP broker) but sometimes it doesn’t (acts as a Market Maker).

For instance, successful traders or successful trading algorithms will be automatically routed to the market while small or losing clients will not. This way the broker profits twice: once by clients’ losses and another by not losing money to successful traders (of course this never works 100% but it does most of the time).

This way the STP broker’s commission comes from two sources: unsuccessful clients’ losses and commission arbitrage on routed orders – when you trade at 2 pips with this broker for example, it routes your orders to another broker or the inter-banking market thus making 1 pip without assuming any risk.

This model is also responsible for all the re-quotes and order rejections. When you open a large order the broker routes it to the market, but the prices there might have already changed (the market does move very fast sometimes) – so the broker is faced with two options: either rejecting the order asking for you to adjust prices or completing the order by taking the risk that it might end up a successful trade meaning the broker will have to pay you from its pockets (Nostro).
                            .................................................. ...........
                            некой комарджия нема ли да каже нещо в своя защита тука ала бала ......
                            ше учат те двайските дедо си кво е комар и кво не е ......
                            Не знам откъде го изкопа този текст, но не отговаря на исината. Направо си пише глупости.
                            Straight Through Processing - STP означава, брокер който изпълява поръчки, като ги предава директно към трета страна, за което начислява спред. Общо взето NDD в най-чист вид.
                            Electronic Communication Network -ECN- това е система, която ти предоставя достъп директно до пазара и "суровия спред" като за услугата плашащ комисионна на този който ти предоставя услугата. Спреда е възможно най-ниския и се определя от пазарните участници.

Моляте проверявай си информацията по-добре, за да не заблуждаш читателите.
                            FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Да, няма как да направиш 1 милион с старт акаунт 200 лева.
                              Хилядарки пак не е зле, като имаш напредвид, че повечето губят. Нека да не алчнеем.
                              http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Интересна тема сте захванали.
                                Питам се като ги говорите тези неща с удвояванията, то дали сте коментирали разликата да удвоиш сметка с 1 милион евро в нея и такава със 100 евро .
                                Не че нещо но с малка и аз ги правя хилядарките, ама стигне ли се до сериозните суми и ....... Почвам да тегля малко по малко, за да не ми ги гепи пазара
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X