IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
    Мисля си ако имате няколко форекс сметки в които влизате от един и същ компютър или от едно и също мобилно приложение на андройд вашият форекс брокер вижда ли че вие от едно и също място влизате в с различни акаунти.
    Що се отнася до МТ4 май там не може да се види с колко акаунта влизаш, но ако брокера използва негово мобилно приложение то тогава със сигурност виждат че влизаш в две сметки от един и същ телефон. Дори е възможно когато ти влезеш от тоя телефон и да изпълняват твойте заявки по друг алгоритъм.
    Трябва да го разнищим това. Ако някой има опит в разработването на мобилни приложения нека да сподели
    Вижда разбира се, дори и от МТ вижда. Това обаче не е проблем освен ако не става въпрос за някакви състезания в които искаш да използваш няколко сметки.

Коментар

• Мисля си ако имате няколко форекс сметки в които влизате от един и същ компютър или от едно и също мобилно приложение на андройд вашият форекс брокер вижда ли че вие от едно и също място влизате в с различни акаунти.
      Що се отнася до МТ4 май там не може да се види с колко акаунта влизаш, но ако брокера използва негово мобилно приложение то тогава със сигурност виждат че влизаш в две сметки от един и същ телефон. Дори е възможно когато ти влезеш от тоя телефон и да изпълняват твойте заявки по друг алгоритъм.
      Трябва да го разнищим това. Ако някой има опит в разработването на мобилни приложения нека да сподели
      advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнение
        Кой се изложил бе човек? И кой говори на теб, ти какъв се явяваш в този форум, за дядо спасител на начинаещи...))) Без теб не могат, като гледам...))))
        Гледай си Форумчето, няма да пиша повече...)))) Не се притеснявай!
        Бих се притеснил ако сте ми роднина. В случая няма за какво.

Коментар

• ааа
          http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1432931317

За такава крива става на въпрос.
          Attached Files

Коментар

• Абе, дали Авекса пусна крива на баланса дет направи 15 от 15 сделки, че не ми се гледа назаде?

Коментар

• Пичаги,
              тука нещо сте излЕзнали от добрия тон.
              Няма кво да се нервите, всеки си предлага некви неща : добри, тъпи- все тая.
              Важно е да има дискусия и опит да се менка.
              Аз чета от време на време и благодаря на всички които отделят време и споделят.
              Не съм съгласен с много неща, но то си е през моята призма.
              Но от всяко мнение може да се подбере нещо.
              Моля нека си дискутираме без епитети,
              Last edited by dim11; 30.05.2015, 00:08.

Коментар

Кой се изложил бе човек? И кой говори на теб, ти какъв се явяваш в този форум, за дядо спасител на начинаещи...))) Без теб не могат, като гледам...))))
                Значи бисерите ще ги четем само в твоят сайт - не бъди толкова себичен ...
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• foreks

Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                  То Вие толкова се изложихте, че не знам как имате лице да влизате и пишете още тук.
                  avex21

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                    То Вие толкова се изложихте, че не знам как имате лице да влизате и пишете още тук.
                    Ами,явно не се появява с лице
                    Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Форума от кого е организиран тъй и не разбрах, ама е май е от най смешната борса в Света...))) Дето чака да се издържа от годишните вноски на клиентите си с по 150-200 лв...)))) Никога не бих търгувал на БГ борса и то 1 към 1.....Май повечето Маргинали поддържат това смешно форумче, поне не се излагайте, да Ви четат хората глупостите!

Коментар

• Форекс търговия

Форума от кого е организиран тъй и не разбрах, ама е май е от най смешната борса в Света...))) Дето чака да се издържа от годишните вноски на клиентите си с по 150-200 лв...)))) Никога не бих търгувал на БГ борса и то 1 към 1.....Май повечето Маргинали поддържат това смешно форумче, поне не се излагайте, да Ви четат хората глупостите!
                        avex21

Коментар

От фалирали голювци, останали по бели гащи избягвам да взимам акъли да ти кажа, ако искаш се запиши на курс, но по-рано от 3 месеца няма да стане
                          Само някой маргинал може си позволи такъв изказ или човек с лични неуспехи, не знам от коя група си.
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Aveks... Нестиха че си глупав ами и нахален... Пълен комплексиран чикиджия.
                            Не е в стилът ми да го кажа по този начин, но Ви благодаря за изключително точният пост към този екземпляр.

Коментар

• Aveks... Нестиха че си глупав ами и нахален... Пълен комплексиран чикиджия.
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Форекс търговия

Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                                Братле,вместо да се дуеш словесно кажи кога ще докажеш възможностите на твоята система в реално време?Всички разбраха,че те е шубе,защото знаеш,че това,което пишеш са глупости,но поне не се излагай повече.
                                От фалирали голювци, останали по бели гащи избягвам да взимам акъли да ти кажа, ако искаш се запиши на курс, но по-рано от 3 месеца няма да стане.

Всички демонстрации са в реално време, аз не търгувам на 1 минута, има още много да учиш.....
                                avex21

Коментар

Working...
                                X