Първоначално изпратено от night_lord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Мисля си ако имате няколко форекс сметки в които влизате от един и същ компютър или от едно и също мобилно приложение на андройд вашият форекс брокер вижда ли че вие от едно и също място влизате в с различни акаунти.
Що се отнася до МТ4 май там не може да се види с колко акаунта влизаш, но ако брокера използва негово мобилно приложение то тогава със сигурност виждат че влизаш в две сметки от един и същ телефон. Дори е възможно когато ти влезеш от тоя телефон и да изпълняват твойте заявки по друг алгоритъм.
Трябва да го разнищим това. Ако някой има опит в разработването на мобилни приложения нека да споделиadvokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнениеКой се изложил бе човек? И кой говори на теб, ти какъв се явяваш в този форум, за дядо спасител на начинаещи...))) Без теб не могат, като гледам...))))
Гледай си Форумчето, няма да пиша повече...)))) Не се притеснявай!
Коментар
-
-
Пичаги,
тука нещо сте излЕзнали от добрия тон.
Няма кво да се нервите, всеки си предлага некви неща : добри, тъпи- все тая.
Важно е да има дискусия и опит да се менка.
Аз чета от време на време и благодаря на всички които отделят време и споделят.
Не съм съгласен с много неща, но то си е през моята призма.
Но от всяко мнение може да се подбере нещо.
Моля нека си дискутираме без епитети,Last edited by dim11; 30.05.2015, 00:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнениеКой се изложил бе човек? И кой говори на теб, ти какъв се явяваш в този форум, за дядо спасител на начинаещи...))) Без теб не могат, като гледам...))))
Гледай си Форумчето, няма да пиша повече...)))) Не се притеснявай!Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
foreks
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеТо Вие толкова се изложихте, че не знам как имате лице да влизате и пишете още тук.
Гледай си Форумчето, няма да пиша повече...)))) Не се притеснявай!avex21
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеТо Вие толкова се изложихте, че не знам как имате лице да влизате и пишете още тук.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнениеФорума от кого е организиран тъй и не разбрах, ама е май е от най смешната борса в Света...))) Дето чака да се издържа от годишните вноски на клиентите си с по 150-200 лв...)))) Никога не бих търгувал на БГ борса и то 1 към 1.....Май повечето Маргинали поддържат това смешно форумче, поне не се излагайте, да Ви четат хората глупостите!
Коментар
-
Форекс търговия
Форума от кого е организиран тъй и не разбрах, ама е май е от най смешната борса в Света...))) Дето чака да се издържа от годишните вноски на клиентите си с по 150-200 лв...)))) Никога не бих търгувал на БГ борса и то 1 към 1.....Май повечето Маргинали поддържат това смешно форумче, поне не се излагайте, да Ви четат хората глупостите!avex21
Коментар
-
Първоначално изпратено от AVEX Разгледай мнениеОт фалирали голювци, останали по бели гащи избягвам да взимам акъли да ти кажа, ако искаш се запиши на курс, но по-рано от 3 месеца няма да станеМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеAveks... Нестиха че си глупав ами и нахален... Пълен комплексиран чикиджия.
Коментар
-
Форекс търговия
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеБратле,вместо да се дуеш словесно кажи кога ще докажеш възможностите на твоята система в реално време?Всички разбраха,че те е шубе,защото знаеш,че това,което пишеш са глупости,но поне не се излагай повече.
Всички демонстрации са в реално време, аз не търгувам на 1 минута, има още много да учиш.....avex21
Коментар
Коментар