Първоначално изпратено от invest1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Хубаво се говори за печалба и ММ,ама колко процента на годишна база ще е
тази печалба ,ако използваш ММ
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеТова означава, че не си научил основния урок!
Има зависимост и тя се повтаря ВИНАГИ!
Тази зависимост се повтаря и повтаря и повтаря при 5% печеливши (да кажем, че са толкова)!
Тази зависимост се повтаря и повтаря и повтаря при 95% непечеливши (пак да кажем, че са толкова)!
И докато не промениш зависимостта ще си в едната или другата група. И това не е само за ФОРЕК-а. За всички области свързани с финанси!
Тази зависимост се нарича ММ - Майката на Майките - Мъни Мениджмънт! Каквато и да е блестяща стратегия да имаш, каквато и да е гениална система да притежаваш, нямаш ли ММ, то резултатите ще са едни и същи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеТова означава, че не си научил основния урок!
Тази зависимост се повтаря и повтаря и повтаря при 5% печеливши (да кажем, че са толкова)!
Тази зависимост се повтаря и повтаря и повтаря при 95% непечеливши (пак да кажем, че са толкова)!
И докато не промениш зависимостта ще си в едната или другата група. И това не е само за ФОРЕК-а. За всички области свързани с финанси!
Тази зависимост се нарича ММ - Майката на Майките - Мъни Мениджмънт! Каквато и да е блестяща стратегия да имаш, каквато и да е гениална система да притежаваш, нямаш ли ММ, то резултатите ще са едни и същи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеПрави сте за това което пишете
Хората изпадат в едно много голямо заблуждение че това е нещо което може да се научи с течение на времето.
Преди повече от 20 години започнах да се занимавам с програмиране. Първоначално имах чувството че това е нещо супер сложно и че няма никога да го науча, но с течение на годните го научих. Сега ми се струва много лесно и даже ми е странно как другите не могат да го разберат.
Като започнах да се занимавам с форекс си мислех че ще е същото но не е така.
Това не е наука.
Това неможе да се научи.
Тук гледаш една зависимост се повтаря 10 пъти на 11 ти отваряш реална позиция а зависимоста не важи вече.
С течение на времето не ставаш по добър.
Това е една лоша комбинация от хазарт, алчност, измамници и форекс брокери.
Тази зависимост се нарича ММ - Майката на Майките - Мъни Мениджмънт! Каквато и да е блестяща стратегия да имаш, каквато и да е гениална система да притежаваш, нямаш ли ММ, то резултатите ще са едни и същи...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеМакар, че начинът на търговия и най-вече самата психология при демото е много различна, което не прави демо сметката най-добрия учител.
Сега като гледам пазара е в силен рейндж за да се изнервят трейдърите и да почнат да правят глупости.
Щом започнат да отварят големи позиции за да има печалба и пазара мината в тренд.
И половината трейдъри си зануляват сметките.
Много е важно да можем да определим монентите когато се минава от единия вид тренд към другия знам че има начин но не знам какъв е
Това може би е разковничето за успеха
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеМакар, че начинът на търговия и най-вече самата психология при демото е много различна, което не прави демо сметката най-добрия учител.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеНещо не го разбрах това какво трябва да направя за да върви моя нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение100% вярно, с един приятел разработвахме система половин година накрая намерихме тааква с не лоши параметри и на бектест изкарва по 800 пипса средно годишно. Разбира се загубите и печалбите не са много равномерно разпределени и двама знаем правилата за игра и въпреки това той се паникьосва и прави глупости, съответно акаунта му върви на минус, а моя на плюс.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеСпоред мен това е така поради демо -ефекта!!!Те теоретически са много добре подготвени,но търговията в повечето случаи е наличие на здрава психика!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от warkraft Разгледай мнениеИмаше един Петър Караиванов се казваше,той печелеше много,но що народ завлече.А бе,къде е Пешо???
Коментар
-
Прави сте за това което пишете
Хората изпадат в едно много голямо заблуждение че това е нещо което може да се научи с течение на времето.
Преди повече от 20 години започнах да се занимавам с програмиране. Първоначално имах чувството че това е нещо супер сложно и че няма никога да го науча, но с течение на годните го научих. Сега ми се струва много лесно и даже ми е странно как другите не могат да го разберат.
Като започнах да се занимавам с форекс си мислех че ще е същото но не е така.
Това не е наука.
Това неможе да се научи.
Тук гледаш една зависимост се повтаря 10 пъти на 11 ти отваряш реална позиция а зависимоста не важи вече.
С течение на времето не ставаш по добър.
Това е една лоша комбинация от хазарт, алчност, измамници и форекс брокери.Last edited by night_lord; 28.09.2015, 11:13.advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнениеИма българи които печелят от форекс - ама не като играят а като го организират
Навремето имах покер машини - всички много ги разбираха но на финала аз печелех
Теоретично е много лесно да се печели от форекс - Фактически е доста трудно някой да печели играейки форекс - За да минава за успешен играч трябва да добутва поне 100% годишна възвръщаемост - за да може с тази възвращаемост да си добутва прилична заплата която да му компенсира нервите и мъките трябва да играе с поне 50 000лв
Хората които са изкарали 50 000лв с бизнес вероятно знаят как да правят пари и без да си късат нервите с форекс и биха си реинвестирали парите в съответният бизнес.
На тези на които парите са им дошли на готово като от продаден наследствен имот са обречени да ги загубят в 99.99% от случаите
Коментар
Коментар