Първоначално изпратено от night_lord
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеЕ щом найстина има такива хора като Петър Караиванов дето са толкова навъре в нещата защо не обучат други хора да печелят и те други и така България да излезе от това трудно положение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от warkraft Разгледай мнениеИмаше един Петър Караиванов се казваше,той печелеше много,но що народ завлече.А бе,къде е Пешо???advokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнениеЕ зависи с кой пиеш ако пиеш вечер по една ракия с Марио Драги може да доведе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеДо нищо добро няма да доведе пиенето във форекса повярвайте миadvokatfilipova.eu
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениепии едно уиски преди това и нервите изчезват
Това винаги помага, въпросът е да не прекали вечерта и сутринта като се осъзнае и си пусне платформата да страдаLast edited by b.bonchev; 07.10.2015, 15:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеИ не само за финансите!!!
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениеХубаво се говори за печалба и ММ,ама колко процента на годишна база ще е
тази печалба ,ако използваш ММ
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеКакво представява тази зависимост.
Може ли да дадеш повече инфо има ли нещо по въпроса в интернет
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЗависимостта е линията дисциплина на следване на правила и ефективен ММ - в нета е пълен за 2-рото, а за 1-вото нещата произтичат от теб!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениеКато включа волатилността и нервите,резултата не ми харесва!http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеКакво представява тази зависимост.
Може ли да дадеш повече инфо има ли нещо по въпроса в интернетМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
Тази зависимост се нарича ММ - Майката на Майките - Мъни Мениджмънт! Каквато и да е блестяща стратегия да имаш, каквато и да е гениална система да притежаваш, нямаш ли ММ, то резултатите ще са едни и същи...
Може ли да дадеш повече инфо има ли нещо по въпроса в интернет
Коментар
-
Първоначално изпратено от invest1 Разгледай мнениеКато включа волатилността и нервите,резултата не ми харесва!
Коментар
Коментар