Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнениеда те попитам твърди се че форекса е най-ликвидният пазар, конкуренцията е голяма, информацията се разпространява бързо тоест пазара е ефективен(EMH), как използвайки Т.А. Ф.А. правиш доходност по-голяма от пазара ?
единият отговор на този въпрос го знам - правя по-голяма доходност, защото използвам голям ливъридж, но има и периоди където загубите са големи (няма постоянство на резултатите)
други отговори?
Реално не ти е нужно да познаваш ценовото движение в повече от 40% от случаите за да си успешен трейдър стига да ползваш правилен мъни мениджмънт и риск риуорд.
Ето какво е казал Paul Tudor Jones един всепризнат и велик трейдър
“[I’m looking for] 5:1 (risk /reward). Five to one means I’m risking one dollar to make five. What five to one does is allow you to have a hit ratio of 20%. I can actually be a complete imbecile. I can be wrong 80% of the time, and I’m still not going to lose.”FinancialMarkets.Zone
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader3333 Разгледай мнение....... ,Аз не уча достатъчно,не разбирам пазара,не разбирам Т.А. Ф.А. и т.н....защо нещо което работи по света,в нашата родина не иска???? започват едни обиди към този, който покаже подготовка и знания....
приемете ,че има хора по-добри от Вас,които изкарват пари от форекс...
.......
единият отговор на този въпрос го знам - правя по-голяма доходност, защото използвам голям ливъридж, но има и периоди където загубите са големи (няма постоянство на резултатите)
други отговори?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеФорексът не е направен да се печели от него. Ако можеше да се печели от форекс, тарикатите и хитреците вместо да се натискат да стават политици, депутати и президенти, първи щяха да се натискат да стават трейдъри. Ти да си видял опашки от желаещи да станат форексаджии?
Няма далавера в тоя тъп форекс. Всичко е само заблуда на балъците.Last edited by needtoknowmore; 09.10.2016, 08:59.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Форексът не е направен да се печели от него. Ако можеше да се печели от форекс, тарикатите и хитреците вместо да се натискат да стават политици, депутати и президенти, първи щяха да се натискат да стават трейдъри. Ти да си видял опашки от желаещи да станат форексаджии?
Няма далавера в тоя тъп форекс. Всичко е само заблуда на балъците.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от trader3333 Разгледай мнение....
и сега моля МОЖЕЩИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ да препоръчат КНИГИ на български!
благодаря!
На български те съветвам да прочетеш книги по психология и по точно приложна психология както- започни с Антъни Робинс и неговата Неограничена власт, 7-те навика на Стивън Кови, Силата на Навиците на Чарлс Дюиг, В Търсене на смисъл на Виктор Франкъл и като книги по НЛП изключително ще са ти полезни за да изградиш правилната мисловна настройка. Това е важно за да си наясно пред себе си какъв си - защото основната битка в трейдинга е запазване на самоконтрол и само дисицплината. Психологията в трейдинга е над 90% от целият процес, всичко останало се научава ... а при наличието на ментор/учител драстично се намалява кривата на научаването.Last edited by needtoknowmore; 08.10.2016, 21:27.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
оелеллелелеле
някой пита нещо просто и ясно-печелили се от форекс....и се започва с коментарите от хората ,които не печелят,че форекса е пирамида,ББ бил виновен че губят,БСП,СДС ДАНС ИМ затваря позициите на загуба))).....абе ТРЕЙДЪРИ ,няма ли хора в България ,които да си застанат с лицето и да кажат ,Аз не уча достатъчно,не разбирам пазара,не разбирам Т.А. Ф.А. и т.н....защо нещо което работи по света,в нашата родина не иска???? започват едни обиди към този, който покаже подготовка и знания....
приемете ,че има хора по-добри от Вас,които изкарват пари от форекс...
и сега моля МОЖЕЩИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ да препоръчат КНИГИ на български!
благодаря!
k_v_v_ --продължавай да пишеш и споделяй своя опит!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеА бе хора това всичкото е една информационна война!
В таз война толовете са наемници на които им е платено да убият Истината!
И те го правят успешно за сега!
От друга страна от гледна точка на админите троловете са нещо добро защото те постоянно вкарват фреш контернт в форумите
Колкото повече ново съдържание има във форума толкова повече му се вдига рвйтинга на форума
Колкото по висок е рейтинга толкова повече пари от реклами падат за форума
Та за админите троловете са съюзници във войната
Прочете това За троловете, форумите
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнениеА, аз знам за Е-БАТ- СЕдефчо - Стефан СЕРАФИМОВ ПЕТРОВ!!! От Нови Пазар, Шуменска Област. Тука има и други, които го ПОЗНАВАТ ДА КАЖАТ, ДА НЕ ги казвам и аз, пак!!!
Коментар
Коментар