IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Познавате ли хора които се спечелили от форекс ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    При нас по едно време дойде един колега, работил преди за един от тукшните брокерчета. Веднага го попитах, има ли хора да печелят и т.н.
    И какво каза той... Каза, бе имаше двама печелеха. Единия после загуби всичко. И другия взе да губи и се отказа.
    Да бе, да и един мармот...
    FinancialMarkets.Zone

Коментар

• При нас по едно време дойде един колега, работил преди за един от тукшните брокерчета. Веднага го попитах, има ли хора да печелят и т.н.
      И какво каза той... Каза, бе имаше двама печелеха. Единия после загуби всичко. И другия взе да губи и се отказа.

Коментар

• Аз само да напомня, че не познавам никой, който да е печелил от Форекс.

Обаче от продажба на експертни системи и книги се печели. Както и от реклама на forex brokers.
        Два прости метода за легално намаляване на данъците

Коментар

• Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
          да те попитам твърди се че форекса е най-ликвидният пазар, конкуренцията е голяма, информацията се разпространява бързо тоест пазара е ефективен(EMH), как използвайки Т.А. Ф.А. правиш доходност по-голяма от пазара ?
          единият отговор на този въпрос го знам - правя по-голяма доходност, защото използвам голям ливъридж, но има и периоди където загубите са големи (няма постоянство на резултатите)
          други отговори?
          Аз ще ти дам отговори. Управление на риска и правилно съотноешние печалба/ загуба. Точно защото пазара е ликвиден, стига да не си отворил позиции с няколко ярда (милиарда) нямаш проблем да затвориш и отвориш позиция на желана от теб цена. Също така тъй като пазара е толкова ликвиден, цената на транзакциите е много ниска.
          Реално не ти е нужно да познаваш ценовото движение в повече от 40% от случаите за да си успешен трейдър стига да ползваш правилен мъни мениджмънт и риск риуорд.
          Ето какво е казал Paul Tudor Jones един всепризнат и велик трейдър

“[I’m looking for] 5:1 (risk /reward). Five to one means I’m risking one dollar to make five. What five to one does is allow you to have a hit ratio of 20%. I can actually be a complete imbecile. I can be wrong 80% of the time, and I’m still not going to lose.”
          FinancialMarkets.Zone

Коментар

• Първоначално изпратено от trader3333 Разгледай мнение
            ....... ,Аз не уча достатъчно,не разбирам пазара,не разбирам Т.А. Ф.А. и т.н....защо нещо което работи по света,в нашата родина не иска???? започват едни обиди към този, който покаже подготовка и знания....
            приемете ,че има хора по-добри от Вас,които изкарват пари от форекс...

.......
            да те попитам твърди се че форекса е най-ликвидният пазар, конкуренцията е голяма, информацията се разпространява бързо тоест пазара е ефективен(EMH), как използвайки Т.А. Ф.А. правиш доходност по-голяма от пазара ?
            единият отговор на този въпрос го знам - правя по-голяма доходност, защото използвам голям ливъридж, но има и периоди където загубите са големи (няма постоянство на резултатите)
            други отговори?
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Ако искате да печелите от Форекс отворих нов фейс ангел Кутев или вайбъра ми0876100617

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                Форексът не е направен да се печели от него. Ако можеше да се печели от форекс, тарикатите и хитреците вместо да се натискат да стават политици, депутати и президенти, първи щяха да се натискат да стават трейдъри. Ти да си видял опашки от желаещи да станат форексаджии?
                Няма далавера в тоя тъп форекс. Всичко е само заблуда на балъците.
                Да станеш продажен политик или тарикат е в пъти по лесно, от колкото да успеешен трейдър .... трейдингът не е за тарикати - изисква се редица качества, сходни с такива, които имат предприемачите. Да си видял опашка скоро време за предприемачи? Можеш ли да ми кажеш успешните предприемачи/бизнесмени какъв процент са от обществото? Тарикатите и компания не се нареждат на такива опашки, щото вътрешно са пределно на ясно, че няма кого да измамят и ако приложат наученото ще станат просто донори на пазара ... нали знаеш каква е функцията на пазара да чисти всичко неефективно. Та затова няма политик в БГ, кохто 1-во да е бил предприемач ....
                Last edited by needtoknowmore; 09.10.2016, 08:59.
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• ами аз

Коментар

• Форексът не е направен да се печели от него. Ако можеше да се печели от форекс, тарикатите и хитреците вместо да се натискат да стават политици, депутати и президенти, първи щяха да се натискат да стават трейдъри. Ти да си видял опашки от желаещи да станат форексаджии?
                    Няма далавера в тоя тъп форекс. Всичко е само заблуда на балъците.
                    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Аз понавам един, за когото е съмнително дали печели от форекс, но със сигурност печели и то не малко от книгите за форекс, които продава.
                      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от trader3333 Разгледай мнение
                        ....
                        и сега моля МОЖЕЩИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ да препоръчат КНИГИ на български!

благодаря!
                        За жалост на БГ добри книги за трейдинг няма, всички качествени са на английски език.
                        На български те съветвам да прочетеш книги по психология и по точно приложна психология както- започни с Антъни Робинс и неговата Неограничена власт, 7-те навика на Стивън Кови, Силата на Навиците на Чарлс Дюиг, В Търсене на смисъл на Виктор Франкъл и като книги по НЛП изключително ще са ти полезни за да изградиш правилната мисловна настройка. Това е важно за да си наясно пред себе си какъв си - защото основната битка в трейдинга е запазване на самоконтрол и само дисицплината. Психологията в трейдинга е над 90% от целият процес, всичко останало се научава ... а при наличието на ментор/учител драстично се намалява кривата на научаването.
                        Last edited by needtoknowmore; 08.10.2016, 21:27.
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• оелеллелелеле

някой пита нещо просто и ясно-печелили се от форекс....и се започва с коментарите от хората ,които не печелят,че форекса е пирамида,ББ бил виновен че губят,БСП,СДС ДАНС ИМ затваря позициите на загуба))).....абе ТРЕЙДЪРИ ,няма ли хора в България ,които да си застанат с лицето и да кажат ,Аз не уча достатъчно,не разбирам пазара,не разбирам Т.А. Ф.А. и т.н....защо нещо което работи по света,в нашата родина не иска???? започват едни обиди към този, който покаже подготовка и знания....
                          приемете ,че има хора по-добри от Вас,които изкарват пари от форекс...

и сега моля МОЖЕЩИТЕ,ЗНАЕЩИТЕ да препоръчат КНИГИ на български!

благодаря!

k_v_v_ --продължавай да пишеш и споделяй своя опит!

Коментар

• Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнение
                            А бе хора това всичкото е една информационна война!
                            В таз война толовете са наемници на които им е платено да убият Истината!
                            И те го правят успешно за сега!
                            От друга страна от гледна точка на админите троловете са нещо добро защото те постоянно вкарват фреш контернт в форумите
                            Колкото повече ново съдържание има във форума толкова повече му се вдига рвйтинга на форума
                            Колкото по висок е рейтинга толкова повече пари от реклами падат за форума
                            Та за админите троловете са съюзници във войната
                            Прочете това За троловете, форумите
                            Му-рицио,ако знаеш колко бъркаш,може малко и да се напънеш.Гледай само да не се насереш!!!

Коментар

• Бат Седефчо не беше ли малко търчи лъжи . От години не се е вяскал .

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
                                А, аз знам за Е-БАТ- СЕдефчо - Стефан СЕРАФИМОВ ПЕТРОВ!!! От Нови Пазар, Шуменска Област. Тука има и други, които го ПОЗНАВАТ ДА КАЖАТ, ДА НЕ ги казвам и аз, пак!!!
                                Били ми дал повече информация на лична, скоро ще се срещам с този човек за управление на голям капитал.

Коментар

Working...
                                X