IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://translate.google.bg/translat...-text=&act=url

https://translate.googleusercontent....Y6KI9pdvc59evA

То да не ровичне нещо човек нещо тука , така засмърдява че чак люти на очите.

Много се чудя как протича тим-билдинга при вас ?

Коментар

• Не ме притесняват правописните грешки...
      Притеснява ме, че и името (Профит Пои(Й)нт) е с правописна грешка...
      Велика фирма... с велико ръководство. Не познавам фирмата... не искам и да я познавам.
      Поздрави.

Коментар

• ти нямаш връзка с кораба майка бе льольо. що си мислиш, че всички , които ви критикуват са конкуренти? влезнах да разгледам ,щото гърдите на тъпан си ги направи от блъскане и видях нещастно сайтче празно от към инфо и пълно с общи приказки. и толкова ви мързи , че не сте намерили време да преведете на български и малкото , което е на сайта. вие румънски баламурници ли ще ловите или български
        апропо тия тирета за нищо ги нямаш , въпреки че си ги ограничил малко в последните постове. очовечаваш се . явно ти действа благотворно форума
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• до другаря Ленин

Другарю "ЛЕНИН",
          Ей, но вие сте от най постоянните ни - клиенти ли , конкуренти ли, какви сте не знам и не мога да ви разбера ?
          Вижте вижте сега -на кой не му харесва да НЕ ходи и да НЕ чете по инт. сайтовете ни. Какво се врете по нашите сайтове, нещо конкретно ли търсете? Хем не искате да сте наши клиенти - хем ни следите като инспектори от Държавна сигурност
          Явно много ви пречим - е няма как, ще трябва да свиквате...полекичка...
          И виждаме колко сте "интелигентен" г-н Ленин, грешка до грешка пишете на зиг-заг, ползвайте поне клавиетурата не с мишката, моля ви...
          Що се пробвате изобщо тука да пишете нещо -ей така да си губите времето , да търсите кусури на хората . Гледам си обикаляте по повечето форуми, за да се дракате с хората - защото сте сам и мразите дори и себе си или сте си нещастен, самотен или може би защото сте от анонимните и не ви стига закона ли ?
          Ясно е че и вие сте с объркана представа за ценообразуване -защото до сега не съм видял никъде такива цени където визирате, дори в нашата тънка държава?
          Като не ви харества нещо - просто го подминете, простичко е!
          То бива хейтъри, бива злоба, бива обиди, но все пак -ВСИЧКО СИ ИМА ГРАНИЦА!
          от всички от екипа на Профит Поинт

Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
          нтелигентните хора са ГРАМОТНИ, от уважение към себе си най-малкото. сайтчето е мизерно. не бях виждал 'сериозна' компания , която се стиска за сайт и използва тимплейт за 20-ина $. това как да е, ама вземете го напълнете със съдържание бе.излагаш се с тоя линк за анализите. ми то там няма нищо, а малкото , което е там не е на български .то нечче в другите секции има дещо де. АРЕ У ЛЕВО МУШМУРОК С МУШМУРОКА

Коментар

• Първоначално изпратено от ProfitPoint
            Виждам че се забавлявате ! Това ме радва много!
            Страничка по страничка -вир става!
            Реклама по анти-реклама - пари правят! Пък нали и не връщаме никакви пари...хахаха

И вие си направете в Европа 7-8 офиса и си създайте интернет страници на няколко езика и почнете да ги поддържате... Но иначе много ми помагате в това форумче, да си подобрим работата в компанията, да си откорегираме интернет страниците, добър коректив!
            Провокацийки, заяждания, оплювания, да не сте някакъв другарски съд тука, че и изпращане на поставени "кандидати" за работа от конкуренцията
            Чакайте чакайте един голям майтап , че сега се сетих, бях забравих да го спомена
            екс-кандидата г-н Бобчев бил от - финансовото разузнаване и искал да работи като финансов анализатор!@ хахаха ФБР, КГБ, Ми-6 и Ми- 16, Мосад и Българските тайни служби - 5:1

Няма да крадете информация и идеи "Rookie" от интернет саита ни, ей !@@@
            Българина в това най го бива ! Една от причините заради която започнах този бизнес - е че не може да се открадне ! Прекалено е сложен и е за интелигентни хора, за хора с знания и умения, пък и иска доста пари за да се изгради. Но какво разбирате от бизнес, хора които никога не са имали нито ЕТ нито ООД, а за АД -е това е по сложно@ Гледайте си там българската икономика, правете си там търговски фирмички, гледайте си българските телевизии и жълтата преса
            и се УСПОКОЙТЕ, дишайте ДЪЛБОКО , и се къпете по често!

нтелигентните хора са ГРАМОТНИ, от уважение към себе си най-малкото. сайтчето е мизерно. не бях виждал 'сериозна' компания , която се стиска за сайт и използва тимплейт за 20-ина $. това как да е, ама вземете го напълнете със съдържание бе.излагаш се с тоя линк за анализите. ми то там няма нищо, а малкото , което е там не е на български .то нечче в другите секции има дещо де. АРЕ У ЛЕВО МУШМУРОК С МУШМУРОКА
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Какво ти разбира пък на теб главата от тази материя?
              Нищо!!! Ма що пък да нямам мнение и да не се заяждам заради самото заяждане и без да отбирам от трейдинг

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                Анализ едно две видеоклипчета на румънски и нещо като технически нива на евро долар от 20.06 останалото е плява на подстраницата анализи. С това ли ни къпеш бе?
                Какво ти разбира пък на теб главата от тази материя?

Коментар

• Анализ едно две видеоклипчета на румънски и нещо като технически нива на евро долар от 20.06 останалото е плява на подстраницата анализи. С това ли ни къпеш бе?
                  Last edited by chronos; 27.09.2014, 21:15.

Коментар

• Извинете, г-н ProfitPoint,

не искам да се намесвам в словесните Ви битки или да бъда груба, но е много неприятно и трудно да се чете текст, пълен с грешки! Има ли начин да си пуснете някакъв редактор с корекция на граматиката, моля? Ще е по-приятно за всички!
                    Last edited by Lisana; 27.09.2014, 19:54.

Коментар

• Конкуренцията не спи !

Точно за такива като вас не предлагаме никаква работа, нахални и безочливи !
                      На хора които изпод ризката им се вижда фланелката до връта и с турско сенджирче тип броеница на "лявата" ръка- забележително на "лявата" едва ли ще впечатлите някой работодател. На човек които му тече сапола и с претенции като за магистър или като на професор. Крайно време и вие да се научите да ви отказват, питайте жените, те са се научили вече!
                      То се видя какво представлявате - още на първа лекция сте решили че знаете всичко, научили сте всичко и сте най големия специалист от Свищов.
                      Относно: ОТГОВОРНОСТИ И ПРЕИМУЩЕСТВА
                      Aнализи на международния пазар (специализирани доклади, финансови новини);
                      Работа с икономически статистики и доклади, свързани с икономическата сфера;
                      Изготвяне на доклади, прогнози или насоки към различни аналитични проучвания;
                      За голяма наша радост всичко това вече го ИМАМЕ !!! Само трябва да отворите нашия сайт http://www.profitpoint.bg/analysis и ще намерите и анализи и икономически календар също така и на сайта на http://teletrade.bg/analytics/news
                      Така че пак сме напред с финансовите анализи и то на световно ниво, само че без вашите услуги г-н "кандидат Орлин Бобчев"!

Кажете сега -кой ви слага думичките в устата като решихте да дойдете да си предлагате услугите при нас?
                      За голяма моя радост на срещата беше един наш служител който е работил точно там където и вие работите драги ми "кандидат" за работа и са му много добре познати методите и действията на конкурентната ни фирми, нали се сещате, че оттам също са минали доста хора и аз през цялото време се чудех защо се подсмихваше колегата на вашите приказки ?
                      Идвате да си предложите услугите като фин. анализатор а питате - колко човека търгуват в офиса ? Е нали бяхте за фин. анализатор?? Или питате за Трейдър дайте да се разберем ? Да де, стана ми и на мен смешно като ми казахте че можете да направите фин.анализ и на портокалите и на ориза дори!? Но кой - кой ще ползва тия ваши анализи за портокали и ориз? Капак на вашата презентация беше реклама на вашия велик Вуз в Свищов и ние трябваше да изслушаме цялата тази ваша пледуария как бил създаден и с какви златни пари и как вие сте искали да направите Вуз... като пораснете! .Уникално ! Доста ще трябва да работите като фин.анализатор за да построите Вуз @@@
                      Явно сте много далеч от истината за търговията на международни валутни пазари! Особенно за истинската и реалната търговия! Да сте НЕ-знаеш е прието и допустимо - но и да не разбирате какво се случва около вас и там където работите - те това е ужасно ! За разлика от нашите конкуренти ние НЕ настройваме валутните курсовете и разликите в сърверите - като някои наши колеги,
                      както ми го обяснихте оня ден очи в очи, всъщност доста сте запознат и навътре в кухнята на конкурентната ни фирма.
                      Е нали пак бяхте дошли за фин.анализатор - а накрая се оказа че сте даже и трейдър в същата тази конкурентна фирма.... Говорим за офиса на същата тази ваша фирма където работите и вие не пропускате да добавите че имала офис и в ... еди къде си !@@@ хахаха
                      Е не, много случайности станаха ! Елементарно Уотсон! Пак ви хванахме!
                      Какво толкова ви кара да се заяждате с Профит Поинт - да не би да Ви избоде очите - Конкуренцията викате? Е трябва да приемете факта - винаги е имало конкуренция и винаги ще я има ! Просто го приемете с достойнство! Но едва ли точно с тези и подобни методи на провокации и негативни приказки ще постигнете нещо.
                      ...пак от Екипа на Профит Пойнт

Първоначално изпратено от orlinbobchev Разгледай мнение
                      Така за позицията, освен че бяхте пуснали обява в jobs.bg го имате и в сайта -
                      http://www.profitpoint.bg/career
                      и няма какво да присъствам на жалките ви лекцийки на които преподавателите не знаят какво е договор за разлика.
                      и ми е Финанси, а за останалото дори не си струва да ви се обяснявам.
                      ОТГОВОРНОСТИ И ПРЕИМУЩЕСТВА
                      Координация на събраната информация от различни отдели чрез разработването и поддържането на ефективен процес на комуникация с мениджърите на отделите;
                      Договори с инвеститори, консултиране.

Това е от сайта ви
                      Last edited by ProfitPoint; 19.02.2015, 03:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
                        Аз не съм имала нищо общо с тази фирма. Ако трябва да съм честна, вчера чух за нея. Попаднах съвсем случайно на темата и се зачетох, и ми стана много интересно, че правилата са 1:1 с тези на Телетрейд, та затова и продължих до края.

Просто потвърждавам това, което е писал нагоре някой, че изискванията са убийствени. Не правя реклама на никого. Факт е, че научих някои неща. Но е факт и, че ако не бях започнала да чета още в началото, едва ли щях да знам толкова, колкото в момента. Не вярвам някой да твърди, че за 20 часа се е научил да търгува успешно. От смешния ми опит, мисля, че се искат години къртовски труд. Далечко съм от корифеите, ако ще още 6 курса да изкарам!
                        Моя грешка - принципно може драстично да се съкрати кривата на научаването в рамките на седмици - но си говорим за убийствен интензивен курс с много добър подход и най-вече човека да е висшият ешалон - просто да ти излива с черпака ноу хау-то си ..... С усилия и отдаване може бързо да се случат нещата, но ако попаднеш на правилните хора. За жалост аз години на ред съм ровил из талажа сега гледам вече има перфект курсове струват няколко бона, но си струват Що ли ги нямаше преди години като почвах ....
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                          Съмняваме, някой от колегите да го е чел - то толкова бисери и глупости се изписаха, че ....

Като цяло от това, което виждам, че искат от вас потвърждава това, което писах по рано с много голям риск се играе - в случат до 10 % риск, което си е много,

Явно стратегията има достатъчно добра успеваемост щом е негативен р/р

А и щом от 8 сделки си направила нетно 250 пипса някакси не виждам къде е проблема с вземането на курса/степента или както там му викат - разбира се това е при наивната презумпция, че пак не пишат нови от фирмичката, което е доста вероятно

Интересно става като някой влезе в кофти серия и с тези 10% процента риск ...... но както и да е .....

Аз не съм имала нищо общо с тази фирма. Ако трябва да съм честна, вчера чух за нея. Попаднах съвсем случайно на темата и се зачетох, и ми стана много интересно, че правилата са 1:1 с тези на Телетрейд, та затова и продължих до края.

Просто потвърждавам това, което е писал нагоре някой, че изискванията са убийствени. Не правя реклама на никого. Факт е, че научих някои неща. Но е факт и, че ако не бях започнала да чета още в началото, едва ли щях да знам толкова, колкото в момента. Не вярвам някой да твърди, че за 20 часа се е научил да търгува успешно. От смешния ми опит, мисля, че се искат години къртовски труд. Далечко съм от корифеите, ако ще още 6 курса да изкарам!

Коментар

• Ново действие в трагикомендията - директора не знае какви длъжности има във фирмата, която му е поверена да управлява ..... все още се чудя кой ще даде на такъв човек да е директор на фирмата му.
                            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Така за позицията, освен че бяхте пуснали обява в jobs.bg го имате и в сайта -
                              http://www.profitpoint.bg/career
                              и няма какво да присъствам на жалките ви лекцийки на които преподавателите не знаят какво е договор за разлика.
                              Бакалавъра ми е Финанси, а за останалото дори не си струва да ви се обяснявам.
                              ОТГОВОРНОСТИ И ПРЕИМУЩЕСТВА
                              Координация на събраната информация от различни отдели чрез разработването и поддържането на ефективен процес на комуникация с мениджърите на отделите;
                              Договори с инвеститори, консултиране.

Това е от сайта ви
                              Last edited by orlinbobchev; 27.09.2014, 17:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProfitPoint

Преди някои хора се усъмниха в лицензиите ни- доказахме им ги нагледно и документално!
                                Тц! Не сте показали лиценз на Профит Пойнт. А по вашите думи за компанията... - изисква се лиценз.

Коментар

Working...
                                X