IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/pages/Profi...837115?fref=ts

Търгува се така:
    1. Правиш сделка.
    2. Молиш се да си улучил посоката

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
      Аз разчитах на това, че сте чели изискванията:

5К депозит, 20 сделки минимум, 10 търговски дни максимум (всъщност дните не са 10 максимум, а точно фиксирани 10 дни, простете за грешката!). 40 пипса минимална печалба, 50 пипса максимум загуба. Поставянето на СЛ и ТП е задължително при отваряне на сделка.
      Съмняваме, някой от колегите да го е чел - то толкова бисери и глупости се изписаха, че ....

Като цяло от това, което виждам, че искат от вас потвърждава това, което писах по рано с много голям риск се играе - в случат до 10 % риск, което си е много,

Явно стратегията има достатъчно добра успеваемост щом е негативен р/р

А и щом от 8 сделки си направила нетно 250 пипса някакси не виждам къде е проблема с вземането на курса/степента или както там му викат - разбира се това е при наивната презумпция, че пак не пишат нови от фирмичката, което е доста вероятно

Интересно става като някой влезе в кофти серия и с тези 10% процента риск ...... но както и да е .....
      Last edited by needtoknowmore; 27.09.2014, 13:48.
      Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• И забравих, 1 лот на сделка.

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
          За напред да знаеш, явно няма те научат там - печалбата(резултата) си я мериш в пипса/пунктове или най-точно в % тези 2578 на 10к са 25% на 100к са 2.5 1-вият случай ще рече, че в тези 8 сделки с по-висок риск играеш във вторият че всичко е правилно притеглено от към риска ...

Успех
          Аз разчитах на това, че сте чели изискванията:

5К депозит, 20 сделки минимум, 10 търговски дни максимум (всъщност дните не са 10 максимум, а точно фиксирани 10 дни, простете за грешката!). 40 пипса минимална печалба, 50 пипса максимум загуба. Поставянето на СЛ и ТП е задължително при отваряне на сделка.
          Last edited by Lisana; 27.09.2014, 00:03. Причина: Уточнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
            За 4 дни търговия резултатът е това: Closed P/L: 2 527.80 от 8 сделки.

Пожелайте ми успех и късмет и ще съм благодарна да пишете още по темата!

Успех!
            За напред да знаеш, явно няма те научат там - печалбата(резултата) си я мериш в пипса/пунктове или най-точно в % тези 2578 на 10к са 25% на 100к са 2.5 1-вият случай ще рече, че в тези 8 сделки с по-висок риск играеш във вторият че всичко е правилно притеглено от към риска ...

Успех

Коментар

• Здравейте всички!

Живо се интересувам от тази тема и след като изчетох всичко написано, реших да се регистрирам.

Това, което сте писали за Профит Пойнт като изисквания за работа, важи със същата сила и за Телетрейд. Изкарах 2 курса при тях - един безплатен и един на цена 160лв. Истината е, че се научават някои неща, но като видях колко още има за четене и свят ми се зави. В момента се пробвам да покрия изискванията за трейдър. Ама дали ще стане... не е ясно. А изискванията са си жестоки, факт. Затрих няколко демо, щото се прецакваха нещата. Сещате се, на 2 месеца съм.. За 4 дни търговия резултатът е това: Closed P/L: 2 527.80 от 8 сделки.

Пожелайте ми успех и късмет и ще съм благодарна да пишете още по темата!

Успех!

Коментар

• Не знам кой малоумник го е сложи на директорското място в тази фирмичка, ама трябва да му благодарим че цирковата забава не спира

Извън шегата - не знам наистина, кой ще сложи човек с такива плачевни умения по комуникации, ПР и маркетинг не искам да говоря за трейдинг умения и умения за водене на базов диалог .......
                Last edited by needtoknowmore; 26.09.2014, 16:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                  Наистина се надявам това да е профил на Черкезов, а не на курс-организаторите
                  Няма значение чий е профилът - важното е,че е забавно
                  Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Наистина се надявам това да е профил на Черкезов, а не на курс-организаторите

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=IM0u-EGHEvM

Коментар

• до бобчев

Г-н Бобчев, това че не можем да удовлетворим вашите изисквания да си "пишете вашите анализи за фирми", хубаво е да прочетете първо за какво сте кандидатствали, защото ние такава позиция - НЯМАМЕ!
                        Имаме позиция "Tрейдър-анализатор", но трябва да се чете и между редовете !
                        Ако не бяхте толкова млад и зелен с претенции за да правите някакви "Анализи"
                        Ви предложихме варианти в които да се включите в дейността като Мениджър или Трейдър но вие дори не проявихте никакъв интерес, всъщност започнахте да рекламирате конкуренцията и други компании по незнайни причини ?

Трудно може един студент току завършил Свищов -икономика, бакалавър с 3год студент, да се пробва да бъде "специалист" без никаква "Практика" и то в реномирана фирма, където идвате и питате - заплата даваме ли !?

Дори когато обяснявах на служители на Офис 1 - че имам среща в момента с Вас г-н Бобчев и че трябва да приключа за да отида да им платя тъй като сметката ни е под офиса в Си-Банк, явно е трябвало да оставя "клиента си в ваше лице",
                        но явно вие бихте го направили на драго сърце... Да но Офис 1 сме им клиенти и ще дойдат всеки път защото си плащаме за всички консумативи и поръчки но Вие - Вас, Вас как да ви изтърве човек - такъв екземпляр !

Но всъщност вие работите вече в разни фирми, нали така ...
                        Да и какво се пробвате и тук и тук и там, обикаляте, и подсмърчате сополив с кърпичка в ръка -разнасяш бацили и вируси. Ужасно впечатление !
                        Ако там не са ви оценили "знанията" и "дипломата" за Бакалавър - не означава че трябва ние да ви оценим по десетобалната система.
                        Това че не може да пишете, четете, смятате, правите толкова видими грешки тук по долу- едва ли ще е важно за нас да си предлагате услугите на
                        "фин.анализатор", след като, дори не сте се постарали да прочетете дори
                        обявата ни - правилно ! Трагедия!
                        А каквото ние предлагаме си го предлагаме и обслужваме без вас "бакалавърчето" - затова че без коментари ако обичате! От къде такова самочувствие, е това не ми го побира офиса... че ще ви се смеят !
                        Да бяхте споменали че започнахте семинара и се отказахте още след първа лекция и поискахте среща с мен? И това ли са ви учили в Свищов? Май ще трябва да ви проверя дипломата Ви - да не сте я купили? Странно, да бяхте поне разбрали какво преподаваме и предлагаме до края на тази подготовка...8 часа за тия 4 дни и тогава да давате вашите мнения!
                        От Екипа на Профит Поинт

Първоначално изпратено от orlinbobchev Разгледай мнение
                        Здравейте,
                        бях на интервю за работа за позиция "финансов анализатор" ...
                        не знам от къде да започна, може би от това, че такава позиция не съществува или от това, че "директора" не знае какво е "финансов анализатор". Единствената цел на фирмата е да взима парите на хората за измислените им курсове, като им обещава че ще ги направят трйдъри и ще им намери инвеститори .... час и двадесет минути ми обяснява какво е икономика или по-скоро какво е трйдър и икономика с примери за лодки, при условие че имам бакалавър Финанси и най-вероятно си имам доста по-голямо понятие от него как работи икономиката, при условие, че не знае елементарни икономически термини .... Кулминацията беше когато човек от office1 с пратка влезе а господин директора го изгони, понеже нямал пари, след това дойде някаква жена и го помоли да си плати, като той грубо изгони и нея .... не знам как е възможно да има подобни хора и кой им дава право да се правят на нещо, което не са !
                        Ако ще предлагаш платени уроци, предлагай, но тези маркетингови глупости и разтягане на локуми са престъпни !!!
                        Last edited by ProfitPoint; 19.02.2015, 04:03.

Коментар

• Здравейте,
                          бях на интервю за работа за позиция "финансов анализатор" ...
                          не знам от къде да започна, може би от това, че такава позиция не съществува или от това, че "директора" не знае какво е "финансов анализатор". Единствената цел на фирмата е да взима парите на хората за измислените им курсове, като им обещава че ще ги направят трйдъри и ще им намери инвеститори .... час и двадесет минути ми обяснява какво е икономика или по-скоро какво е трйдър и икономика с примери за лодки, при условие че имам бакалавър Финанси и най-вероятно си имам доста по-голямо понятие от него как работи икономиката, при условие, че не знае елементарни икономически термини .... Кулминацията беше когато човек от office1 с пратка влезе а господин директора го изгони, понеже нямал пари, след това дойде някаква жена и го помоли да си плати, като той грубо изгони и нея .... не знам как е възможно да има подобни хора и кой им дава право да се правят на нещо, което не са !
                          Ако ще предлагаш платени уроци, предлагай, но тези маркетингови глупости и разтягане на локуми са престъпни !!!

Коментар

• Сподин директора така го разбира правенето на бизнес - истерия и слово блудство на макс! После никой не разбирал от бизнес спрямо него

Коментар

• Пълен дебил е тоя директора на Profit Point. Щял да купи и продаде редакторите? И с кви пари? С парите на излъганите клиенти ли?Няма ли кой да ги затвори вече тия? Вижда се какви нагли хора бачкат за тази фирма (само погледнете постовете на директора им)

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe Разгледай мнение
                                Абе не знам за клиентите, ама такава цензура му наложиха на човечеца - над 20 изтрити мнения... ужасТ
                                Направо го занулиха
                                Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

Working...
                                X