Първоначално изпратено от ProfitPoint
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Profit point
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vladovladov Разгледай мнениеЗдравейте, бих искал и аз да споделя нещо за тази компанийка. Искам всеки един от вас да знае, че тези не предлагат никаква работа, а само ти вземат парите. Минах обучение при тях и не успях да взема тази симулация. Супер трудна е. Идеята каква е тук? Да не успееш да вземеш симулацията, а да си откриеш собствена сметка. По този начин явно си търсят клиенти. А за този въпросният директор (за който всички пишете) е супер невъзпитан човек, влиза в курсовете, прекъсва лекциите, а дори не знае какво е импулс и корекция. Представете си какъв човек управлява фирмата. Без да знае и грам от форекс. Поддържам връзки и с другите хора от групата и никой не е взел симулацията. Доста често ми звънят и ме натискат да си открия сметка.Супер досадни са. За какво съм го минал тоз курс и трябвало да инвестирам ако искам да успея. Супер наредени измамници са тея. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!!!!!! Не се набутвайте хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Gencho___ Разгледай мнениеMagi погледни старите коментари и ще видиш, че въпросния директор сам се представи.
Толкова колеги му казаха да спре да се излага - пак не .
Сега вече темата е на 1 място в google и няма да се реиндексира по-рано от 2 години дори да спре на момента.
Ми ако е истинския управител дано пък да му харесва анти-рекламата ...знам ли вече...
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеАбе тук да не би някой да се опитва да злепостави въпросната компания , като се представя за неин управител???
Направо почвам да си го мисля защото чак пък толкова тъп шеф да имат , че да продължава да си погазва рейдинга...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vladovladov Разгледай мнениеЗдравейте, бих искал и аз да споделя нещо за тази компанийка. Искам всеки един от вас да знае, че тези не предлагат никаква работа, а само ти вземат парите. Минах обучение при тях и не успях да взема тази симулация. Супер трудна е. Идеята каква е тук? Да не успееш да вземеш симулацията, а да си откриеш собствена сметка. По този начин явно си търсят клиенти. А за този въпросният директор (за който всички пишете) е супер невъзпитан човек, влиза в курсовете, прекъсва лекциите, а дори не знае какво е импулс и корекция. Представете си какъв човек управлява фирмата. Без да знае и грам от форекс. Поддържам връзки и с другите хора от групата и никой не е взел симулацията. Доста често ми звънят и ме натискат да си открия сметка.Супер досадни са. За какво съм го минал тоз курс и трябвало да инвестирам ако искам да успея. Супер наредени измамници са тея. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!!!!!! Не се набутвайте хора.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИЦИ!!!!
Здравейте, бих искал и аз да споделя нещо за тази компанийка. Искам всеки един от вас да знае, че тези не предлагат никаква работа, а само ти вземат парите. Минах обучение при тях и не успях да взема тази симулация. Супер трудна е. Идеята каква е тук? Да не успееш да вземеш симулацията, а да си откриеш собствена сметка. По този начин явно си търсят клиенти. А за този въпросният директор (за който всички пишете) е супер невъзпитан човек, влиза в курсовете, прекъсва лекциите, а дори не знае какво е импулс и корекция. Представете си какъв човек управлява фирмата. Без да знае и грам от форекс. Поддържам връзки и с другите хора от групата и никой не е взел симулацията. Доста често ми звънят и ме натискат да си открия сметка.Супер досадни са. За какво съм го минал тоз курс и трябвало да инвестирам ако искам да успея. Супер наредени измамници са тея. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!!!!!! Не се набутвайте хора.
Коментар
-
Написаното от мен е на база на документ, подписан и подпечатан, който получих от Телетрейд. Човекът, писал преди мен, е представил собствения си опит в същата фирма.
Нямам представа за какъв точно сценарий иде реч, но досега не прочетох никакви факти в мненията Ви. Вместо празни приказки, подкрепете думите си с информация, която евентуално би могла да очарова всички! Опитайте, не е сложно. Злостните забележки само вредят.
Коментар
-
Това, за което пишеш, са условията за получаване на Сертификат. Който, по мое мнение разбира се, не те топли и не ти плаща сметките, понеже не ти осигурява работа. Единственото, което удостоверява е, че си докарал от поне 20 сделки, 15% доходност при начален депозит от 5000 $. Така поне е сега. Преди 4-5 години не знам как е било.
Иначе, условията за започване на работа (подчертавам, че всичко това се отнася за Телетрейд, при Профит Пойнт не знам има ли вариации по темата), са доста по-различни. Писала съм малко по-надолу за една от общо три възможности.
Ето ги и трите, описани накратко:
1. 5К, 10 търговски дни, мин. бр. сделки 20, макс. бр. загубни сделки 30%, макс. 1бр. търговия по едно и също време на една и съща двойка.
Макс. загуба на сметката 30%, мин. ТП 40 пипса, мин. СЛ 30 пипса, макс. СЛ 50 пипса. Двойки: EUR/USD, GBR/USD, USD/JPY, USD/CHF, USD/CAD, AUD/USD, NZD/USD. Поставяне на СЛ и ТП е задължително при отваряне на сделка. 24 часа макс. промеждутък между сделките.
2. 10к, 10 търговски дни, мин. бр. сделки 20, макс. бр. загубни сделки 25%, макс. 1бр. търговия по едно и също време на една и съща двойка.
Макс. загуба на сметката 20%, мин. ТП 50 пипса, макс. СЛ 50 пипса. Поставяне на СЛ и ТП е задължително при отваряне на сделка. 24 часа макс. промеждутък между сделките. 4бр. макс. отворени позиции по едно и също време. Търгува се само валута.
3. Изисквания, подобни на горните две, при малко по-облекчен режим, но при започване на работа инвестираш 30% собствени средства, 70% предоставя Телетрейд, което за мен не е вариант, затова и не съм ги чела подробно.
Обем - 1 лот за всички.
Това е за започване на работа. Не знам как е след като изпълниш условията, обаче. Като стигна тази фаза, ще пиша. Надявам се да има промяна към по-добро, щото, ако е така, както е било по твое време, лоша работа.Last edited by Lisana; 02.10.2014, 04:19.
Коментар
Коментар