IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ProfitPoint
    КОЛЕГА РЕДАКТОР ,
    ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДРУГИТЕ КОЛЕГИ МЕНИДЖЪРИ да ИЗВАДИТЕ от АЛБУМА С СНИМКИ В FACEBOOK, ИМАМЕ и ОЩЕ СПЕЦИЛИСТИ ! МОЖЕ И СГРАДАТА да ПОКАЖЕТЕ - МНОГО НИ Е ХУБАВА!!!
    Не ви ли харесва ? То българина винаги на хубавото казва - "НЕ Е ЛОША "
    - Отрицание на хубавото ! хахаха

Ако искате и СНИМКИ от другите офиси да ви пратя -това София, това Пловдив, това Варна ! ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ !
    Може и от чужбина да ви взема фотоси - все пак реномирана фирма с толкова много офиси в половин Европа , те това се казва КОНКУРЕНЦИЯ
    - дали ще ви стигне тук сърверчето на форумчето
    че да ги качите всичките снимки.
    Те тогава какво ли ще измислите някоя нова закачка ?
    ей пак сгради, офиси - цялата пара в свирката, не разбрахте ли че това е само опаковка, хората се интересуват от продукта .... за който прочетохме доста назад в темата
    “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от vladovladov Разгледай мнение
      Здравейте, бих искал и аз да споделя нещо за тази компанийка. Искам всеки един от вас да знае, че тези не предлагат никаква работа, а само ти вземат парите. Минах обучение при тях и не успях да взема тази симулация. Супер трудна е. Идеята каква е тук? Да не успееш да вземеш симулацията, а да си откриеш собствена сметка. По този начин явно си търсят клиенти. А за този въпросният директор (за който всички пишете) е супер невъзпитан човек, влиза в курсовете, прекъсва лекциите, а дори не знае какво е импулс и корекция. Представете си какъв човек управлява фирмата. Без да знае и грам от форекс. Поддържам връзки и с другите хора от групата и никой не е взел симулацията. Доста често ми звънят и ме натискат да си открия сметка.Супер досадни са. За какво съм го минал тоз курс и трябвало да инвестирам ако искам да успея. Супер наредени измамници са тея. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!!!!!! Не се набутвайте хора.
      Ако това което казваш е вярно, не че бих се вързал на подобна схема, но съм изумен как може да има толкова дребни измамници в България

Коментар

• Изглежда страхотно

Коментар

• ако толкова много му харесва, да сложи линк с тази тема на сайта си.
          така бившите и бъдещи ученици ще могат да четат и оставят мнения
          “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Gencho___ Разгледай мнение
            Magi погледни старите коментари и ще видиш, че въпросния директор сам се представи.
            Да бе гледам ги ама не вярвам на ушите си ... Преди толкова време му се каза как да спре темата , ама не ! И лошата реклама била реклама!
            Толкова колеги му казаха да спре да се излага - пак не .
            Сега вече темата е на 1 място в google и няма да се реиндексира по-рано от 2 години дори да спре на момента.
            Ми ако е истинския управител дано пък да му харесва анти-рекламата ...знам ли вече...

Коментар

• Magi погледни старите коментари и ще видиш, че въпросния директор сам се представи.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                Абе тук да не би някой да се опитва да злепостави въпросната компания , като се представя за неин управител???

Направо почвам да си го мисля защото чак пък толкова тъп шеф да имат , че да продължава да си погазва рейдинга...
                Мисля, че това е си е истинският им шеф! Защо? Най-малкото този форум е най-сериозният в БГ, редовно ще се гледа и ако някой тръгне клепа/възхвалява то това ще бъде видяно от управителят/собственика - лично ги бърка какъв им е имиджа! Щом със седмици няма промяна по чист дедуктивен анализ достигаме, че нещата хич да не яко са сбъркани с тази фирма и управа .....
                Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Абе тук да не би някой да се опитва да злепостави въпросната компания , като се представя за неин управител???

Направо почвам да си го мисля защото чак пък толкова тъп шеф да имат , че да продължава да си погазва рейдинга...

Коментар

• Тук става все по-готино И аз като Наивник вземам пуканките

Коментар

• Върнете парите на хората, серсеми мръсниии

Коментар

• Първоначално изпратено от vladovladov Разгледай мнение
                        Здравейте, бих искал и аз да споделя нещо за тази компанийка. Искам всеки един от вас да знае, че тези не предлагат никаква работа, а само ти вземат парите. Минах обучение при тях и не успях да взема тази симулация. Супер трудна е. Идеята каква е тук? Да не успееш да вземеш симулацията, а да си откриеш собствена сметка. По този начин явно си търсят клиенти. А за този въпросният директор (за който всички пишете) е супер невъзпитан човек, влиза в курсовете, прекъсва лекциите, а дори не знае какво е импулс и корекция. Представете си какъв човек управлява фирмата. Без да знае и грам от форекс. Поддържам връзки и с другите хора от групата и никой не е взел симулацията. Доста често ми звънят и ме натискат да си открия сметка.Супер досадни са. За какво съм го минал тоз курс и трябвало да инвестирам ако искам да успея. Супер наредени измамници са тея. ВНИМАВАЙТЕ МНОГО!!!!!! Не се набутвайте хора.
                        Ти в коя конкурентна фирма работиш бре серсемино ?
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ВНИМАНИЕ ИЗМАМНИЦИ!!!!

Коментар

• Написаното от мен е на база на документ, подписан и подпечатан, който получих от Телетрейд. Човекът, писал преди мен, е представил собствения си опит в същата фирма.

Нямам представа за какъв точно сценарий иде реч, но досега не прочетох никакви факти в мненията Ви. Вместо празни приказки, подкрепете думите си с информация, която евентуално би могла да очарова всички! Опитайте, не е сложно. Злостните забележки само вредят.

Коментар

• Това някакъв ваш сценарий за филм ли е?
                              Включете кучетата тук да лаят в него, от страх....

Коментар

• Това, за което пишеш, са условията за получаване на Сертификат. Който, по мое мнение разбира се, не те топли и не ти плаща сметките, понеже не ти осигурява работа. Единственото, което удостоверява е, че си докарал от поне 20 сделки, 15% доходност при начален депозит от 5000 $. Така поне е сега. Преди 4-5 години не знам как е било.

Иначе, условията за започване на работа (подчертавам, че всичко това се отнася за Телетрейд, при Профит Пойнт не знам има ли вариации по темата), са доста по-различни. Писала съм малко по-надолу за една от общо три възможности.
                                Ето ги и трите, описани накратко:

1. 5К, 10 търговски дни, мин. бр. сделки 20, макс. бр. загубни сделки 30%, макс. 1бр. търговия по едно и също време на една и съща двойка.
                                Макс. загуба на сметката 30%, мин. ТП 40 пипса, мин. СЛ 30 пипса, макс. СЛ 50 пипса. Двойки: EUR/USD, GBR/USD, USD/JPY, USD/CHF, USD/CAD, AUD/USD, NZD/USD. Поставяне на СЛ и ТП е задължително при отваряне на сделка. 24 часа макс. промеждутък между сделките.

2. 10к, 10 търговски дни, мин. бр. сделки 20, макс. бр. загубни сделки 25%, макс. 1бр. търговия по едно и също време на една и съща двойка.
                                Макс. загуба на сметката 20%, мин. ТП 50 пипса, макс. СЛ 50 пипса. Поставяне на СЛ и ТП е задължително при отваряне на сделка. 24 часа макс. промеждутък между сделките. 4бр. макс. отворени позиции по едно и също време. Търгува се само валута.

3. Изисквания, подобни на горните две, при малко по-облекчен режим, но при започване на работа инвестираш 30% собствени средства, 70% предоставя Телетрейд, което за мен не е вариант, затова и не съм ги чела подробно.

Обем - 1 лот за всички.

Това е за започване на работа. Не знам как е след като изпълниш условията, обаче. Като стигна тази фаза, ще пиша. Надявам се да има промяна към по-добро, щото, ако е така, както е било по твое време, лоша работа.
                                Last edited by Lisana; 02.10.2014, 04:19.

Коментар

Working...
                                X