IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...licenz-195925/
    Ясно се вижда, че фирмата "Брокеридж – Христо Иванов ЕООД" няма лиценз. Защо обаче обяви на въпросната фирма има все още в нета......?

Коментар

• Внимание !!!!!

Колеги моля за вашето внимание. Нова фирмичка на хоризонта - БРОКЕРИДЖ - ХРИСТО ИВАНОВ ЕООД. Управителя на Профит Поинт прави нова фирма и пак взема по 200 лв на хората, за да ги наема "уж" на работа.... Моля компетентните органи да се вземат в ръце. Не може такива измамници и дебелаци да вземат парите на хората и да ги правят на будали. Внимавайте колеги!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от PafkataFilipoff Разгледай мнение
        Колеги здравейте. Виждам от скоро в един сайт за търсене на работа (няма да споменавам име, за да не правя реклама) са се появили 2 нови фирмички, които се водят партьори на Профит Поинт. "Финансов консулт ЕООД" в гр. София и "ЕС ЕНД АЙ ТРЕЙД ООД" в гр. Пловдив. Някой ходил ли е на интервю и дали може да даде малко повече инфо. Дали пак са същите "схеми" за платени курсове и "крадене" на пари от хората, които си търсят work?
        Все за същото иде реч, да.

Коментар

• Нови измами?

Колеги здравейте. Виждам от скоро в един сайт за търсене на работа (няма да споменавам име, за да не правя реклама) са се появили 2 нови фирмички, които се водят партьори на Профит Поинт. "Финансов консулт ЕООД" в гр. София и "ЕС ЕНД АЙ ТРЕЙД ООД" в гр. Пловдив. Някой ходил ли е на интервю и дали може да даде малко повече инфо. Дали пак са същите "схеми" за платени курсове и "крадене" на пари от хората, които си търсят work?

Коментар

• Внимание!!!!

Уведомление

Във връзка с постъпили в Комисията за финансов надзор (КФН) сигнали и установени множество публикации за извършване на инвестиционни услуги и дейности, включително чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти, от дружества, които не са лицензирани от КФН за извършване на дейност като инвестиционни посредници, КФН уведомява инвеститорите за следното: „Телетрейд България” ЕООД, гр. София НЕ e дружество, лицензирано от КФН и НЯМА право да предоставя инвестиционни услуги и дейности по смисъла на Закона за пазарите на финансови инструменти на територията на Република България, включително и чрез електронни платформи за търговия с финансови инструменти.
            Същевременно в КФН на 07.08.2012 г. е получена нотификация за Teletrade – DJ International Consulting Ltd. с адрес: Esperidon 12, 4th floor, 1087 Nicosia, Cyprus, получило лиценз за извършване на дейност като инвестиционен посредник от Cyprus Securities and Exchange Commission, за услугите и дейностите, които възнамерява да извършва на територията на Република България при условията на свободно предоставяне на услуги. Тази нотификация е получена в КФН съгласно чл. 31 от Директива 2004/39/ЕО относно пазарите на финансови инструменти (MiFID) във връзка с чл. 66 от Закона за пазарите на финансови инструменти.
            Абсолютно същото се отнася и за Профит Поинт. Ето и директен линк: http://www.fsc.bg/Saobshteniya-bg-44
            Така че приятели внимавайте с тези измамници!!!!

Коментар

• за пръв път чувам за тези.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProfitPoint Разгледай мнение
                >"
                P.S.. Е то да висите все в този ФОРУМ с 9730 коментара на всички теми,
                то трябва да сте наистина многооо голям "Редактор" или НАЧАЛНИК
                на всички тука "редактори". Важното е че сте се абонирали за тази толкова интересна тема, която гледам многооо ви вълнува ...
                Човек на който НИЩО НЕ му "плащат" - и "БЕЗПЛАТНО" си пишете ей така за спорта, копирате чужди снимки и да слагате линкове, през ден ако не всеки ден ,
                то на това е как му казват?

- ГОЛЯМА МАЙМУНА ли беше ? Дай ще ви плащам да започнете да пишете хубави неща и за нас ! Смешни маймуни сте всички вие, не големи !!!
                Ми мен например ме вълнува как продължавате и продължавате да се закопавате сами .
                А като си помисля този искрен смях с който ме дарявате дали мога да си го купя с пари и така нещо ми напира отвътре да пиша безплатно

Коментар

• Тези смешници няма ли кой да ги затвори най-накрая? Върнете парите на хората измамнициииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    Пак борба с вярърните мелници
                    Абе мамка му Хемиле, хората изнемогват, хващат се за всяка сламка само и само да могат да излязат над водата, а навън е пълно с измамници които им взимат и последния лев

Коментар

• Пак борба с вярърните мелници
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProfitPoint Разгледай мнение
                        >"Глей ся.... Нито съм редактор, нито ти си ми колега.
                        >Спицилистите ви да пуснат по един стейтмънт и да ги бистрим.
                        >Поздрави!!!
                        >Аман от селски тарикати, ама то докато има балъци....."

на всички тука "редактори". Важното е че сте се абонирали за тази толкова интересна тема, която гледам многооо ви вълнува ...
                        Човек на който НИЩО НЕ му "плащат" - и "БЕЗПЛАТНО" си пишете ей така за спорта, копирате чужди снимки и да слагате линкове, през ден ако не всеки ден ,

- ГОЛЯМА МАЙМУНА ли беше ? Дай ще ви плащам да започнете да пишете хубави неща и за нас ! Смешни маймуни сте всички вие, не големи !!!
                        Добрееее Вече имам оферта
                        Виж сега, господин разбирач. Имам много коментари наистина. Много голяма част от тях са в темите за търговия на международни пазари. Ако имате вие самия 1000-2000 сделки, в което дълбоко се съмнявам, това означава, че ви остават още 50-60000 за да стигнете моите през годините.
                        И за да завърша - да, безплатно и без каквито и да е задръжки ще се боря и за напред с всякакви видове измамници.

Стейтмънт някакъв ще пуснете ли?????

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Изглежда страхотно
                          >"Глей ся.... Нито съм редактор, нито ти си ми колега.
                          >Спицилистите ви да пуснат по един стейтмънт и да ги бистрим.
                          >Поздрави!!!
                          >Аман от селски тарикати, ама то докато има балъци....."

Last edited by ProfitPoint; 26.10.2014, 10:21.

Коментар

• хахахахахах

Вижда се, че директор на фирма, занимаваща се с форекс, грам не разбира от този бизнес(той и затова виси постоянно във форума). Я ми разкажете малко за тези ниски и плаващи пипсове, че нещо не разбрах. Сигурно са доста интересни тези "плаващи" пипсове. Явно Вие ще ме научите на тях. хахахахахахах Пълен дебил. Ясно ми е колко разбирате от форекс .

"Много платформи се навъдиха напоследък , много съзаклятници, конспиратори и конкуренция, ниски и плаващи пипсове, даже ако може някой друг клиент от нас да откраднат - няма да им е зле, а всъщност какво предлагат - клевети, но то се знае в България какво могат да ви предложат!? Я си стойте в къщи не ходете никъде, за какво ви са там некви знания , умения, бизнес, печалби, пари ... "
                            Last edited by Gencho___; 25.10.2014, 13:59.

Коментар

• уууууууу

То бива наглост и простотия ама вашето минава всякакви граници. Човека написал, че изглежда по прекрасен начин, а Вие г-н смешен "директор" веднага започвате с наредбите. То от такава дребна душица какво да очакваме. Ясно е, че стейтмънти няма да видим от фирмицата им, така че колегата е прав, че това явно е само параван да вземат парите на хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от ProfitPoint
                                КОЛЕГА РЕДАКТОР ,
                                ЗАБРАВИЛИ СТЕ ДРУГИТЕ КОЛЕГИ МЕНИДЖЪРИ да ИЗВАДИТЕ от АЛБУМА С СНИМКИ В FACEBOOK, ИМАМЕ и ОЩЕ СПЕЦИЛИСТИ ! МОЖЕ И СГРАДАТА да ПОКАЖЕТЕ - МНОГО НИ Е ХУБАВА!!!
                                Не ви ли харесва ? То българина винаги на хубавото казва - "НЕ Е ЛОША "
                                - Отрицание на хубавото ! хахаха

Ако искате и СНИМКИ от другите офиси да ви пратя -това София, това Пловдив, това Варна ! ГЛЕДАЙТЕ И СЕ УЧЕТЕ !
                                Може и от чужбина да ви взема фотоси - все пак реномирана фирма с толкова много офиси в половин Европа , те това се казва КОНКУРЕНЦИЯ
                                - дали ще ви стигне тук сърверчето на форумчето
                                че да ги качите всичките снимки.
                                Те тогава какво ли ще измислите някоя нова закачка ?
                                Глей ся.... Нито съм редактор, нито ти си ми колега.
                                Спицилистите ви да пуснат по един стейтмънт и да ги бистрим.
                                Поздрави!!!
                                Аман от селски тарикати, ама то докато има балъци.....

Коментар

Working...
                                X