IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както обикновено, не е важно кой какво е написал по темата, а дали има начин някой да го захапе за нещо.. Хубаво е все пак, че си изясних за себе си, благодаря!

Всичко хубаво на всички и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
      Хм, всичко си било на мястото, ами отдавна не съм писала, та..
      Мдаммм, не се пише легнал

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Късмет, все нещо си научила ...
        Най важното в тая боза - не се опитвай да си го връщаш ...на никого
        Щото така се стига до удвояване на залога .. и тогава и питиетата не помагат ...
        Личен опит
        Абе.. поназнайвам някои нещица.. Ако ще се препитваме, казвай, да преговоря..

За друго ми беше репликата, ама нейсе. Късмет и на теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
          Добър вечер!

Хората се чудят каква е тази фирма, аз се чудя що отговорите ми отиват, където си искат..

Късмет!
          Късмет, все нещо си научила ...
          Най важното в тая боза - не се опитвай да си го връщаш ...на никого
          Щото така се стига до удвояване на залога .. и тогава и питиетата не помагат ...
          Личен опит
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Хм, всичко си било на мястото, ами отдавна не съм писала, та..

Коментар

• Добър вечер!

Хората се чудят каква е тази фирма, аз се чудя що отговорите ми отиват, където си искат.. Както и да е. За всички, които се чудят по първа точка, прочетете какво се опитах да отговоря на въпрос за ПрофитПойнт!

И се извинявам, че е така "неадресиран" отговорът ми.

Изчети темата отначалото и ще разбереш за какво става дума. Аз само ще допълня: лично минах през Телетрейд, която с всичките си клонове, офиси и подразделения вече е ПрофитПойнт.

Изкарах курса, взех успешно изпита, вкл. възможността да работя за тях. НО.. хахха.. да, ама не. Истината е, че хората се опитват да си намерят клиенти.

За курсовете - на т. нар. "бейсик" почти нищо не обясняват. За другия, ако искаш си дай парите, научава се доста, ако не искаш, не ги давай, щото същото, че и повече, ще научиш в нета от безплатни семинари на различни фирми, от сайтове, книжки и т.н. Ако ползваш и някой чужд език, още по-добре.

За "инвестицията" - не, няма да инвестират в теб 5000$, съжалявам, но това е истината. Не само, че няма да го направят, ами и да си "защитиш" знанията на теста с ненормални изисквания, ще те потупат по гърба, ако имаш късмет и толкова. Няма да ти предложат работа и няма да ти върнат парите за курса. Даже "сертификат" няма да ти дадат, което не е фатално, понеже той няма да ти върши никаква работа никъде. Ще те поканят на няколко допълнителни курса, вече платени, за "мастъри". Другото, което ще ти предложат е да вкараш едни пари в една реална сметка и да търгуваш.

Моят съвет: ако ще откриваш реална сметка да не е при тях. Имат много неизгодни условия на търговия, няма да ги изброявам. Ако искаш, пробвай, ще разбереш и сам.

Късмет!

Коментар

• Traderrrr, имам усещане, че си неграмотния управител на фирмата. По един и същ начин пишете. Хайде няма нужда!!!!СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА И ИМ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ. ИЗМАМНИЦИИИ!!!!

Коментар

• Стига с тези глупости!!! Няма ли кой да ги затвори тия? То бива бива да лъжете така хората, но вашето мина всякакви граници.

Коментар

• хехехе

Първоначално изпратено от Traderrrr Разгледай мнение
                    По принцип мислих, да не се включвам в тази глупост, но искам да кажа, че изкарах курса при тях в софийският офис, ами хората ми дадоха толкова много знания и стратегии за 200 лв и ми показаха какво е Форекс, че няма къде да вземеш цяла професия за 200лв т.е. още първата ми сделка която спечелих за 25 пункта се избих двойно Незнам дали знаете, но 200лв на тези пазари е прави за няколко часа хах! Не спират да ме канят на безплатни мастър класове и постоянно поддържане на трейдърите си. Как някой който ти дава такава професия е измамник?
                    двамата новорегистрирани някакъв опит за изчистване на имиджа ли правите, че ми стана интересно. Сега по същество. Винаги съм казвал (включително на мениджърите и лекторите там), че няма нищо лошо в курса. Проблемът е по начина по който търсят хора. Ако искаш да предлагаш курс с възможност за работа след това...ми предлагай обучение с възможност за кариера! Не пускай оферта, че предлагаш работа. Реално те заблуждават хората, че предлагат работа. Карат ги да ходят на едноседмично обучение (безплатни лекции) да ги зарибят и после платената практика за 200лв. Нормално е да няма добри отзиви за тях. За човек, който си търси работа и ходи на 1 седмица обучение и после му кажат "хайде сега платеното и ставаш трейдър" му идва малко нанагорно. Друг е въпроса каква работа е да си трейдър...
                    Относно 200лв за няколко часа - басирам се, че не си си ги сложил в джоба. На демо сметка ги направи нали? И аз така изкарах 1500 паунда по мой анализ за 40мин на практиката, въпреки че мениджъра и лектора до мен твърдяха, че нещата ще са в обратна посока (влязох на глава и рамене или там как се казваше, а те чакаха линия на фибоначи)... Е да, имаше няколко сладура, които черпеха за 1500-2000$ печалба на реална сметка, но после бързо занулиха сметките. Тогава бях много запален и въпреки занулената ми сметка от няколко "трейдъра" (ако може да се нарече така човек с 2 седмици опит на пазара) започнах да си пиша сам ботове да тествам различни стратегии. Всичко беше пълен провал. Включително прехвалената дивергенция. Това сериозно ми разби фантазиите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Traderrrr Разгледай мнение
                      По принцип мислих, да не се включвам в тази глупост, но искам да кажа, че изкарах курса при тях в софийският офис, ами хората ми дадоха толкова много знания и стратегии за 200 лв и ми показаха какво е Форекс, че няма къде да вземеш цяла професия за 200лв т.е. още първата ми сделка която спечелих за 25 пункта се избих двойно Незнам дали знаете, но 200лв на тези пазари е прави за няколко часа хах! Не спират да ме канят на безплатни мастър класове и постоянно поддържане на трейдърите си. Как някой който ти дава такава професия е измамник?
                      Циганката умре ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от PetarIvanov Разгледай мнение
                        Привет, от прочетеното ( и не само ) достигнах до извода, че за започване на работа няма смисъл да се мисли, но все пак ми се струва, че 200 лв за курса са нищожна цена, ако обучението може да бъде полезно за един ентусиаст да навлезе в областта на валутната търговия. Как мислите, струва ли си да се посещава тяхното обучение и ако НЕ, бихте ли предложили някаква алтернатива за обучение ? Как аджеба да се науча да анализирам/търгувам и да проверя дали въобще ставам за трейдър, без да плащам огромна цена за това ( под формата на скъпи курсове или загуби от търговия )?

Коментар

• Привет, от прочетеното ( и не само ) достигнах до извода, че за започване на работа няма смисъл да се мисли, но все пак ми се струва, че 200 лв за курса са нищожна цена, ако обучението може да бъде полезно за един ентусиаст да навлезе в областта на валутната търговия. Как мислите, струва ли си да се посещава тяхното обучение и ако НЕ, бихте ли предложили някаква алтернатива за обучение ? Как аджеба да се науча да анализирам/търгувам и да проверя дали въобще ставам за трейдър, без да плащам огромна цена за това ( под формата на скъпи курсове или загуби от търговия )?

Коментар

• Slaven, Схемата е проста. Предлагат някакви обучения, които се заплащат и в крайна сметка никой не започва работа. И аз се чудя какво трябва да стане и да започнат да вкарват такива паразити (които вземат последните пари на хората) там, където им е мястото......

Коментар

• izmama

Как "Брокеридж – Христо Иванов ЕООД" без да има лиценз за брокер, предлага работа със заплата 3000 лева за валутен трейдър ?
                              Явно е време институциите да се размърдат !
                              Господина е доста смел и явно не знае наказателния кодекс и прави фирма след фирма.
                              Attached Files

Коментар

• Лошото е че хората които се хващат на кукичката едва ли четът форума, те не са за КФН, те са за затвора направо

Коментар

Working...
                                X