IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Мнения за Profit point

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте,
    Името ми е Метин Исметов и съм директор на софийския офис на трейнинг център Profit Point.
    Първо искам да благодаря за feedback-a, който сте оставили за нашите офиси в България, именно заради този feedback офисите ни в Варна и Пловдив са затворени, а екипът в София е изцяло нов. Аз лично не съм запознат какво се е случвало преди време, но съм наясно какво се случва сега и защо сме се събрали.

Аз съм на 25 години, и екипът ми от ментори е със средна възраст около 25 години, като сме се събрали с изцяло нова идея и мисия. Тук сме за да докажем, че Profit Point предоставя качествено обучение за финансовите пазари, както го правят всички наши офиси в цяла Европа. Отбора, който сме се събрали е от амбициозни трейдъри, всеки с различен опит и с различни виждания към пазара. Не е скрито, кои сме и колко сме работели, най- малкото може да погледнете в нашият сайт всичко е открито - http://profitpoint.bg/trainers/ .
    Ще мина директно към основните негативи, които са се събрали в тази тема:
    1. Работните позиции, които предлагаме – те са за наш партньор, който е международен инвестиционен фонд. Името му е Optimum Invest ( може да погледнете тук- http://bg.optimuminvest.net ) За съжаление, в България, компетентните специалисти, които са в нашата сфера са доста малко, и за да можем да предоставяме, качествени кадри ни се налага да си обучаваме трейдърите. Като за хората, които идват за работа и искат да се развиват в тази сфера, ние предоставяме курса на минимални цени- 190лв. Като нормално курсът струва- 1200лв (http://study.bg.profitpoint.top/) . Вярвам, че ако наистина всички хора, които пишат в този форум са реални трейдъри, ще се съгласят с мен, че това обучение може да се възвърне за един месец максимум, а знанията си остават завинаги. Всички знаем, че няма как да се прави бизнес без инвестиции, а на форекс търговията, предвид, че има фонд, който може да ви финансира на вас ви остава единствено да инвестирате в знания. Всеки, който е бил на интервю в нашият офис и мисли, че има достатъчни знания, е бил допускан до теста на инвестиционния фонд, т.е. обучението НЕ е задължително, то е в интерес на тези, които искат да започнат работа в тази сфера.
    2. „Теста не може да бъде взет“ – Никога не сме казвали, че теста може да бъде покрит от всеки един, или че всеки един е роден да бъде трейдър. Фондът е дал възможност да се покрие този тест. И който го покрие ще бъде финансиран.
    (http://bg.optimuminvest.net/work/form - кликнете на “conditions”
    Това са условията, за да се започне работа при инвестиционния фонд, защо трудният тест трябва да е нещо лошо? Защо никой не се сърди на Google например, знаете ли какви са изискванията за да се започне работа при тях? Естествено, че всеки работодател си избира условията, все пак става въпрос за трейдърска позиция, а не за продавач на павилион (не че имаме нещо против продавачите).
    3. „Нямаме лиценз за инвестиционен посредник“ – ДА НЯМАМЕ! Разбира се, че нямаме, ние нямаме и лиценз за производство на коли, както нямаме лиценз за летене в космоса . Разбира се, че нямаме лиценз за инвестиционен посредник, защото не сме такъв! Ние сме обучителен център, трябва ли според вас всяка една автошкола да притежава и лиценз за сглобяване на автомобили? Така погледнато е нелепо нали? Това е най- страшното в очите на хората, а проблема е в ниската финансова култура. И всъщност това е нашата мисия, да научим хората и да им дадем финансова грамотност, не само на пазарите, но и извън тях.
    4. „Защо да плащам за курсове- има безплатни?“ –Първо, ще се върна към точка 2. – За да започнете работа не е задължително да минете обучението, то е за ВАС! Ако мислите, че можете да се подготвите сами с безплатни курсове и да се явите на теста, добре дошли сте!
    Аз ще ви дам един пример от началото на моята кариера, когато започнах с „безплатни курсове“ – слагам ги в кавички, защото след като прочетох всичко, което е в интернет и мислих че вече съм специалист, познайте какво се случи с мен – първият занулен акаунт, загубено време, и загуба на мотивация, та за това в моето съзнание, безплатния курс беше доста сериозно заплатен!
    Въпреки, че всеки знае, че безплатен обяд не съществува, всеки продължава да се надява на него.

Всичко, което написах по горе е мнението на мен и на целия ми екип! За хората, които имат реални въпроси, а не постове от типа „измамници затворете ги“ бихме отговорили на драго сърце, имаме в нашият сайт и телефони и адрес на офиса. Абсолютно открито може да задавате всякакви въпроси. Благодаря за вниманието, успешен ден!

С уважение,
    Екипа на Profit Point

Коментар

• Благодаря!

Трябваше да съм на интервю за РАБОТА при тях утре, но реших да се поразровя и попаднах на този форум. Регнах се само за да изкажа благодарност, спестихте ми времето, а също и разочарованието, които щях да изпитам утре.

Коментар

• Първоначално изпратено от yoanna27 Разгледай мнение
        Здравейте, обмислям да се запиша на обучение към профит пойнт на бул. Витоша. Изкажете мнение стават ли или само ще си дам парите.
        При условие, че има толкова много безплатни курсове, честно не виждам смисъл.
        Ако клиентите на един брокер печелят и брокера ще печели, не виждам защо тогава трябва да иска пари за обучение. Съвсем скоро трейдър.бг имат обучение за начинаещи, също можеш да разгледаш и уебинарите на Актив Трейдс, те са за по-напреднали и определено съм взаимствал много идеи от тях.

Коментар

Здравейте, обмислям да се запиша на обучение към профит пойнт на бул. Витоша. Изкажете мнение стават ли или само ще си дам парите.
          Моето лично мнение е, ако имаш излишни 200 лв. си ги дай и изкарай курса. Аз го минах и останах относително доволен. Относително, защото глупостите, които ти говорят в началото за започване на работа при тях са измислица и не се надявай на такова нещо. Трябваше ми една седмица да го разбера, но след това се абстрахирах и останах доволен. Преди курса се бях занимавал около една година с форекс и имах самочувствие на човек, който знае нещата, но разбрах, че сам в заблуда. Дават ти ноухау, който ще ти спести много време и много занулени сметки. Така, че те съветвам, ако искаш да научиш нещо се запиши на курса, но ако искаш да започнеш работа при тях не е там мястото, а причините са описани от колегите долу. С една дума Профипойнт е некоректна фирма към клиентите и към инвеститорите, но пък за курсове, става може би повече от Бенчмарк.

Коментар

има 11 страници с мнения, на са ли ти достатъчни да вземеш решение
            “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• питане

Коментар

• Поздравления!!!

Колеги, поздравления. С дружни усилия офиса в град Варна на тези измамници вече не фукционира. Остава хората от София да се вдигнат и задружно да ги закрият и там. Поздвари и дано измамените хора да могат да върнат средствата си.

Коментар

• Колеги поздравления много хубава тема спестихте ми много време и пари да не се занимавам с тези измамници колкото и розово да им изглеждат обявите
                  Благодаря много !!!!!

Коментар

• Генчо нормален ли си ? Просто казах, че обучението им е доста добро. Да не са ти изяли закуската тея хора, погледнах, че всичките мнения са ти в тази тема? Хайде без комплекси. Мисля, че интернет е място, на което всеки може да си изкаже мнението? Виждам, че ти го правиш свободно, защо да не кажа, че съм доволен от обучението им? Очевидно ти си хвърляш цялата енергия в тази тема. Наистина не е нормално това

Коментар

• И никой не се бил оплаквал? Ей трейдър има изписани 11 страници за тази смешнка компанийка, дали ако всичко бе нормално, хората щяха да пишат? ЗАКРИВАЙЙ!!!!

Коментар

• Отвратително нагли типове са тези от Профит Поинт. И даже влизат с нови никове и се защитават сами. Пълни смешници. Трейдър я кажи как работиш за компанията и изкарваш пари. хахахха да-ама не. Ясно е, че са измамници и вземат парите на хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
                          Добър вечер!

...

Изкарах курса, взех успешно изпита, вкл. възможността да работя за тях. НО.. хахха.. да, ама не. Истината е, че хората се опитват да си намерят клиенти.

.....

Късмет!
                          Егати наглите типове, и никой не се е заел да ги подведе под отговорност?
                          Явно са хора от "наще" с добри протекций

Коментар

• Първоначално изпратено от Traderrrr Разгледай мнение
                            Аз незнам дали директора е неграмотен, но аз не мога да повярвам как си изказах мнението и всички се нахвърлиха. Свежда ме до мисълта, че наистина има нещо нагласено срещу тях, аз лично нищо лошо не съм видял.Единствено вие 3-4 човека пишете срещу тях Сега като се разчетох никой назад не се е оплакал който е бил в офиса при тях. Но вие доста лично го приехте? хаха
                            Това,което сами са си нагласили никой друг не може да им го нагласи
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• хах

Аз незнам дали директора е неграмотен, но аз не мога да повярвам как си изказах мнението и всички се нахвърлиха. Свежда ме до мисълта, че наистина има нещо нагласено срещу тях, аз лично нищо лошо не съм видял.Единствено вие 3-4 човека пишете срещу тях Сега като се разчетох никой назад не се е оплакал който е бил в офиса при тях. Но вие доста лично го приехте? хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
                                Както обикновено, не е важно кой какво е написал по темата, а дали има начин някой да го захапе за нещо.. Хубаво е все пак, че си изясних за себе си, благодаря!

Всичко хубаво на всички и успех!
                                Е то пък, кво има да се пише по темата? Некви чекиджии се опитват да търсят балъци.
                                От ясно, по-ясно

Коментар

Working...
                                X