От показаната графика излиза,че ти си загубил 700 гущера,а той-500.Така ли е,Вуйчо?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрият трейдър във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЕ така де , но ми е трета по ред позиция за тая двойка USD/CAD ,
като се върнах опитах да наваксам с два скалпа и сега само мога да гледам
Не съм ги мислил аз правилата , трябваше да е поне седмичен дуел
ПП: Всеки дуел започва в 7 сутринта и приключва в 19 вечерта според правилата
--- Системно съобщение ---
Стоян Петров
Long USD/CAD 1.03491
От този момент имате еднакви позиции. Друго не е отразено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНещо не разбирам. По статистиката имаш само един лот дълго.
като се върнах опитах да наваксам с два скалпа и сега само мога да гледам
Не съм ги мислил аз правилата , трябваше да е поне седмичен дуел
ПП: Всеки дуел започва в 7 сутринта и приключва в 19 вечерта според правилатаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗатваряй позицията и играй късо де Имаш още половин час
аз вече думнах две , сега даже и да затворя тази ,просто ще ме дисквалифициратМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеОбемите са стандартен (1) лот на сделка - според правилата и нямаме право
на повече от една открита позиция едновременно , чист дейтрейдинг , не ми е по
вкуса , нито по стила , ама играем като сме се хванали и това е
И аз понеже на мойта си платформа имам само EUR/USD си правя сметките
за другите двойки , които ни се пада да търгуваме , спрямо него .
Коментар
-
Обемите са стандартен (1) лот на сделка - според правилата и нямаме право
на повече от една открита позиция едновременно , чист дейтрейдинг , не ми е по
вкуса , нито по стила , ама играем като сме се хванали и това е
И аз понеже на мойта си платформа имам само EUR/USD си правя сметките
за другите двойки , които ни се пада да търгуваме , спрямо него .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПомним , помним , мен пък много ме кефеха графиките на Коко едно време ,
хем шарени и яки , хем ги напипваше нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от клюкавицата Разгледай мнениеПомните ли, че пръвиот имаше да му връща 100 долара от некаков бас, ама така и не му ги връна, колко години вече се прави на ударен.
хем шарени и яки , хем ги напипваше нещатаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Имаше тука през годините ного арни и юбави трендари, ама един по един фалираха...
Язе сакам да киризим дюел между бат Пешо Карайованов и Коко, помните ли, че пръвиот имаше да му връща 100 долара от некаков бас, ама така и не му ги връна, колко години вече се прави на ударен.Last edited by клюкавицата; 03.06.2013, 14:38.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПравите сметки без кръчмаря , но истината е че много големи имена са се
събрали във въпросния дуел , та така , освен алкохол друго не залагайте
Гази ги наред "големите имена".Нема да им се пУашиш.Всички са равни пред пазара
И да паднем и да бием,пак ще се напием
Късмет
Коментар
Коментар