If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чувал съм че Караиванов е най-добрия учител в България а г-н Светлин Минев е най-добрия трейдър, но до колкото знам с годините му е омръзнало да търгува и сега се е отдал на творческа и научна дейност.
тука с тая тема искате да измерите неизмеримото,
докторе по какво ги мерите тия трейдъри, кой колко книги е написал(преписал) и кой колко хора е обучил ли
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Чувал съм че Караиванов е най-добрия учител в България а г-н Светлин Минев е най-добрия трейдър, но до колкото знам с годините му е омръзнало да търгува и сега се е отдал на творческа и научна дейност.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Груев е строител на пирамиди- сега рекламира с кола БМВ, а Кръстев е сериозен човек и наистина успешен..но с акции и земя...Честно казано и аз не понавам успешен дългосрочен треидър на ФОРЕКС
Имаше един дето пеше напис книгата " Живея не знам си къде , печеля в Америка", той успешен ли е?
След третия си фалит, сега е в SCI
Много интересна тема, но още по интересен въпрос е има ли въобще успешни дейтрейдъри, особено пък на форекс пазара, и то не само у нас а и по света.
От доста години чета по БГ форуми и досега не съм видял такъв трейдър
пък дори и да съществува.Единствено има тук таме някои добри идеи и
опит за мислене.
Може би който е добър се е покрил
ахахах ама вие да не сте един и същ човек, а ?
Малоумна ви работа. Рукито участваше като съдружник във Стандарт Инвестмънт-Валутни пазари, да ти кажа ли каде им бяха офисите. Да ти кажа ли, че Стефан Стефанов изп.директор на СИ отрича да е имало такива офиси.
Колосална измама, и на мен са ми показвали таквиа стейтмънти и добре че ни им вярвам.А ти си се вързал и продължаваш да ме занимаваш с на Руките големите стейтмънти, аз ли да ти казвам, че това не е ганация за нищо.
А да не говорим за дърводелските му способности и въобще мениоджърските му такива.
Със английска гинмазия е само ужас.Ето на разчу се.Чверкезов
Соколов, тук съм съгласен с теб. И моето мнение за Рукито е същото. Не е възможно едновременно да скалпира, като е в сделката за секунди или минути и да пише във форума едновременно с това.
Не се карайте, най добрият трейдър който е писал в този форум е Матеев, защото той правилно е разбрал , че по добър трейдинг от това да пуснеш един компютър и в него всеки ден да се търкалят милиони и то на хора дето ги нямат тези пари и да ти остава разликата от лихвените диференциали по валутна двойка няма. Чиста работа, нямаш черни дни в които да си загубил пари, нямаш и скъсани нерви и не страдаш от личностно раздвоение.
Искам да арармирам нещо. Може би това ми е последния постинг, но го регистрирам като час и дата. Единствено защитаващи циганите послания бяха изтрити в тази тема и в още около 2-3 теми!!!!!!!!
Това е проява на расова дискриминация и откровен расизъм. Само Лорда , Музовир и няколко подобни никове , плюс още два - три които бяха от паралелни часови зони си позволиха да заявят своята етническа принадлежност. Бяха санкционирани с издевателства като пълен игнор!!!!!!!!!!!!!! Ако има и други пострадали от същото отношение от сайта инвестор .бг, нека се обадят на редакционните телефони или имели, или се свържат с редакцията на в-к анти.
аз също съм пострадал триха ме и мен,както и оня циганин с който спорих.имал три ника и в момента пише от единия
аз съм българин и се чувствам,обиден, щом са ме трили за спора ми с циганина.
може ли да ме посъветваш,къде да ревна,че съм жертва на расизъм.то тука от мангали не може, един БЪЛГАРИН да напише,нещо
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Искам да арармирам нещо. Може би това ми е последния постинг, но го регистрирам като час и дата. Единствено защитаващи циганите послания бяха изтрити в тази тема и в още около 2-3 теми!!!!!!!!
Това е проява на расова дискриминация и откровен расизъм. Само Лорда , Музовир и няколко подобни никове , плюс още два - три които бяха от паралелни часови зони си позволиха да заявят своята етническа принадлежност. Бяха санкционирани с издевателства като пълен игнор!!!!!!!!!!!!!! Ако има и други пострадали от същото отношение от сайта инвестор .бг, нека се обадят на редакционните телефони или имели, или се свържат с редакцията на в-к анти.
Коментар