Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрият трейдър във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение"Новият премиер Пламен Орешарски е моторът на едни от най-тайните операции с външния ни дълг, спестили милиарди на българските данъкоплатци. Избягва да говори за тях, освен с недомлъвки.
Предпочита да мълчи за пробивите си, които го нареждат сред едни от най-талантливите играчи на Уолстрийт. Той едновременно съчетава уменията на държавник и на трейдър от световна класа."
С тайни операции Орешарски спестил милиарди от външния дълг
http://e-burgas.com/archives/50748
Този не е от нашия форум. Ма, па е добър.
Коментар
-
"Новият премиер Пламен Орешарски е моторът на едни от най-тайните операции с външния ни дълг, спестили милиарди на българските данъкоплатци. Избягва да говори за тях, освен с недомлъвки.
Предпочита да мълчи за пробивите си, които го нареждат сред едни от най-талантливите играчи на Уолстрийт. Той едновременно съчетава уменията на държавник и на трейдър от световна класа."
С тайни операции Орешарски спестил милиарди от външния дълг
http://e-burgas.com/archives/50748
Този не е от нашия форум. Ма, па е добър.http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Real Land LORD Разгледай мнениеЗдравейте
Привет на всички и нека знанията бъдат с вас
Причината поради която се включвам е прозаична, недоволството
Просто исках да кажа няколко думи на един плебей, припознал образа в огледалото, след зверски запой, като патриций
Не те знам какъв лорд си, дано не си като женя минчев, че на него му се наложи стари баби да полазва за титлата
Не те знам колко LAND имаш, и дали изобщо я имаш
Но за едно съм сигурен, че го имаш, даже е в излишък, злобата
А най-интересното при нея е, че раязда човека който я испитва отвътре.
Вместо да се радва на всичките цветните моменти в живота, злобния човек вижда само гранитно сиво небе, готово да го смаже.
Да дойдем на темата, в моите очи Вуйчо вече е победител, обеснявам, на него му е гласувано доверие от хора които трябва да я разбират тая работа, явно и той я разбира.
Дано само гласувалите за него не са сеирджии, защото ще е жалко, не за него, а за тях.
Вуйче, макар и метода ти за търговия да не ми допада, мога да ти пожелая само УСПЕХ
Изчетох цялата тема, едната причина да се включа я споменах по-горе, другата е, репликата на Вуйчо - такива като теб, ме направиха това което съм.
Та, Вуйче ти за мен си победител
пп.1 За болните владетели на земи, да поясня, той не съм аз
пп.2 Админите гледам, че сечете много, тук няма личностни нападки, просто мнениене на страничен наблюдател.Доколкото ми е известно, в тая бананова република, все още е позволено хората да говорят това което мислят
пп.3 Ще съм ви благодарен да публикувате мнението ми така както е написано.
Вуйче майна, понеже те разконспирираха,.
Поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=skC8eQJ_6RE
Коментар
-
zdfgj
Здравейте
Привет на всички и нека знанията бъдат с вас
Причината поради която се включвам е прозаична, недоволството
Просто исках да кажа няколко думи на един плебей, припознал образа в огледалото, след зверски запой, като патриций
Не те знам какъв лорд си, дано не си като женя минчев, че на него му се наложи стари баби да полазва за титлата
Не те знам колко LAND имаш, и дали изобщо я имаш
Но за едно съм сигурен, че го имаш, даже е в излишък, злобата
А най-интересното при нея е, че раязда човека който я испитва отвътре.
Вместо да се радва на всичките цветните моменти в живота, злобния човек вижда само гранитно сиво небе, готово да го смаже.
Да дойдем на темата, в моите очи Вуйчо вече е победител, обеснявам, на него му е гласувано доверие от хора които трябва да я разбират тая работа, явно и той я разбира.
Дано само гласувалите за него не са сеирджии, защото ще е жалко, не за него, а за тях.
Вуйче, макар и метода ти за търговия да не ми допада, мога да ти пожелая само УСПЕХ
Изчетох цялата тема, едната причина да се включа я споменах по-горе, другата е, репликата на Вуйчо - такива като теб, ме направиха това което съм.
Та, Вуйче ти за мен си победител
пп.1 За болните владетели на земи, да поясня, той не съм аз
пп.2 Админите гледам, че сечете много, тук няма личностни нападки, просто мнениене на страничен наблюдател.Доколкото ми е известно, в тая бананова република, все още е позволено хората да говорят това което мислят
пп.3 Ще съм ви благодарен да публикувате мнението ми така както е написано.
Вуйче майна, понеже те разконспирираха,.
Поздрав
http://www.youtube.com/watch?v=skC8eQJ_6RE
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЩо реши, че съм стиснат бре юрушов?Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеФорекса не е БеФеБету
Нищо , както и да е , демотата все пак са на второ място , а за БФБ-то ясноМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение....
ПП: Някой знае ли защо в класацията на Dukascopy , участници с далеч по
малък баланс от моя са на по предна позиция ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениемаксудски мангал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеАбе стисльо си си. Един мангал си на4ел и то на под минимална заплата!!! Това не е ли подсъдимо всъщност?
Коментар
Коментар