Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрият трейдър във форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко спИчели и не почерпи - също
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеAбе УЙ чоооооо , ако не спечелиш ще оттегля доверието си от уникалните ти способности
Коментар
-
Голтак,
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНяма цензура REDE , уточняваме ги тези неща
на л.с. , за да не оспамваме темата . Още малко търпение и ще пиша като почнем
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНяма цензура REDE , уточняваме ги тези неща
на л.с. , за да не оспамваме темата . Още малко търпение и ще пиша като почнемНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеЦЕНЗУРААААААААААААААААААААААААААААА !!!
на л.с. , за да не оспамваме темата . Още малко търпение и ще пиша като почнемМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнениенай-дубрия трейдер съм ас зашото ползвам неврони мрежи и генетични алгуритми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеАди няма ли да има вече КЛАНЕТА ??????
имам информация ще пиша , то нали затова беше цялата идея все пакМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНе, аз предпочитам да приключиме с теб.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЛорде , винаги съм пишел и пиша с един ник , ако не вярваш свържи се
с някой админ и питай , стана смешен за много хора напоследък и продължаваш
да твърдиш , че съм им бил платил , единственото което получиха от мен беше
едно голямо благодаря Хайде да приключваме с теб вече , искаш ли ?
Коментар
Коментар