Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Най-добрият трейдър във форума
Collapse
X
-
Last edited by X_Y; 19.05.2013, 22:59.Баба ме научи на много неща.
tnm
-
Лорде , винаги съм пишел и пиша с един ник , ако не вярваш свържи се
с някой админ и питай , стана смешен за много хора напоследък и продължаваш
да твърдиш , че съм им бил платил , единственото което получиха от мен беше
едно голямо благодаря Хайде да приключваме с теб вече , искаш ли ?Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСпоко БАЦЕ , виж го само какво го вълнува човека - дали аз ще стана първи или не
Какво ли не прави хорската завист и злоба Тъжна история
Просто се удивих на тази наглост да се вкараш сам в някаква тема + още 2 твои никаLast edited by X_Y; 19.05.2013, 22:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеГотов съм да се хвана на бас с всеки сополив трейдър с кратък живот, щото сите сте такива, че ВУЙЧО няма да е победител на 29 юни.
Какво ли не прави хорската завист и злоба Тъжна историяМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеАбе смешко, а ти по какви стъпки вървиш?
Човека пусна една сериозна тема , а ти я омаза с твоите простотии и тези на оня откаченяк РЕДА. Няма да се занимавам повече с такива семпли индивиди като вас.
То бива, бива сами да се "фалите, ама вашто си е направо гейски нарцисизъм
Готов съм да се хвана на бас с всеки сополив трейдър с кратък живот, щото сите сте такива, че ВУЙЧО няма да е победител на 29 юни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЧеркезов , вървиш по стъпките на Лорда - бавно но сигурно губиш авторитет .
То ти не че имаш такъв де , всички знаят с какво си известен - клоунът на форума
Повече с вас двамата няма да се занимавам , безинтересни сте ми а и хората сами
виждат що за стока сте . Успех с лъжите ви
Човека пусна една сериозна тема , а ти я омаза с твоите простотии и тези на оня откаченяк РЕДА. Няма да се занимавам повече с такива семпли индивиди като вас.
То бива, бива сами да се "фалите, ама вашто си е направо гейски нарцисизъм
Готов съм да се хвана на бас с всеки сополив трейдър с кратък живот, щото сите сте такива, че ВУЙЧО няма да е победител на 29 юни.Last edited by Лорда; 19.05.2013, 07:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНормално, измамниците сега е модерно да пишат във форумите, примери много, изобретатели...също.
То ти не че имаш такъв де , всички знаят с какво си известен - клоунът на форума
Повече с вас двамата няма да се занимавам , безинтересни сте ми а и хората сами
виждат що за стока сте . Успех с лъжите виМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНормално, измамниците сега е модерно да пишат във форумите, примери много, изобретатели...също.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОт сега искам да касирам резултата на ВУЙЧО, този катил сам се насложи в темата и сам си набра платени избиратели!!!!!!!!!!!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВуйчо обича шума на парите
с тях като вид благо Мога и с 2 и с 200 , доказвал съм го лично на себе си
многократно през все още краткия ми животМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Вуйчо обича шума на парите
http://www.youtube.com/watch?v=RcCrBraNgIwБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКебапчетата като спечелим конкурсо (Ако)
Пък и килограмите ми го изискват
УСПЕХ и не забравяйте да пускате инфо и тук !!!Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар